Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

tare filmu :mop:

parca e mai violenta masinutza ta fusco...s misca bine

acum ...pun si eu o intrebare de prost gust...pt unii probabil ...dc aveai esp -ul scos ?:)

cat despre s3 ...stock asa cum e ...tare rau ..daca va primi si ceva "ajutor" din partea propietarului ...o sa cam rupa

Link către comentariu
daca va primi si ceva "ajutor" din partea propietarului ...o sa cam rupa

e pe drum si ajutorul :)

Am fost si eu aseara la gti vs s3... ce sa zic... bombe amandoua :mop:

Link către comentariu

vazind filmuletul lui fusco, nici nu stiu la ce sa ma mir mai mult, cum merge gti ul de tare sau cum merge s3 ul de incet?

Link către comentariu

filmul ala trebuia postat pe topicul tau, fusco :(

ti-am zis si eu ca nu esti sub S3 !

extraoridnar raspuns are masina la apasarea pedalei, datorita filtrului si evacuarii. pacat ca gumele se pare ca "atarna greu" la accelereratie, dar confera stabilitate mai buna per total.

dar si S3 este tot bomba de masina. si este inca stock :(

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

azi noapte am implinit 3000 km acum am undeva la 3200 m-a sina s-a asezat si se tot aseaza

nu stiu care din filmulete le-a pus... sunt abia la 4% din download ... merge freu

oricum prima oara cand ne-am dat avea esp`ul pus porma am ratat eu treapta a 5a dar oricum anticipase fusco cel de al treilea claxon

iar ultima oara vrb lui fusco depinde unde schimbam ,.. maasinile sunt cam tot pe acolo putere/kg oricum se vede ca, chiar daca am tendinta sa ma duc peste el ... asta poate sa o confirmea alexrosiu ;)

eu unu ce pot sa zic felicitari fusco iti trege bine masina ;) .... sunt curios daca ma prins si daca da cand cand ne-om da de pe loc chiar si pe 1km ;).. teoretic daca din mers sta cu mine nu ar avea cand sa recupereze plecarea mea.

te rog sa scoti si plecarea aia pe care am facut-o sunt si eu curios sa vad cum se vede.

a ca inbunatatiri maasina mea are un Filtru de aer de la Green.

azi am pus pe masina mea jante de RS4 .... se vad super dar pacat ca sunt prea late imi iese janta de sub capota cam cu 2cm

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

m-am dat cu cupra R si l-am batut!

LOL fusco ce tigan esti ?

nu ai fi pus filmul filmat de la tine din masina ..... las ca te prind eu =))

deci filmul este cam irelevant .... e la fel ca si cu ala cand ai plecat tu cu esp`ul pus tot asa mare a fost dif! ...

punel pe ala bun!

Later Edit: a stai ca acum am vazut ca mai e de downloadat ;) ... e si ala si restu ok deci ma speriasem ;))

Link către comentariu

Felicitari fusco pentru GTI, l-ai facut sa stea cu un S3 ;)

edit: Nadire, ai poze cu jantele ?

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

Pentru mine e tot ce-mi pot dori de la masina cu modificarile actuale. Probabil ca voi mai umbla la frane si suspensii dar nu si la motor deoarece tractiunea fata se chinuie destul de rau cu puterea asta !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da am uitat pozele la birou sper ca maine sa le descarc si sa uploadez sa vedeti si voi ....

am facut un 0-100 cu lap`ul de pe bord si mi-a dat 6.0 in conditiile in care l-am oprit cam la fix 100 dar o plecare nu foarte stralucita

in rest cu plecari mai proaaste si cu oprit cam dupa 100 6.3 dac.

ideea e ca imi e greu sa il opresc la fix pt ca 100 e imediat dupa ce dau a 2a si pierd 3-5 milisecunde de cand iau mana de pe scimbaret pana opresc cronometrul!

o sa fac cu cineva in masina si poate nimeresc vreo plecare mai buna ca s-a si luat un politist dupa mine care ulterior a uitat dc m-a oprit si imi tot admira masina :icon_thumright:

apoi vestitul Drive safe :)

fusco cred ca un upgrade la intercooler nu ti-ar stica si poate mai tarziu un autoblocant si in rest masina ta chiar e bomba!

suspensia daca vrei sa iti iei ceva itir ecomand B16 :)

Link către comentariu
Pentru mine e tot ce-mi pot dori de la masina cu modificarile actuale

Eu ce sa mai zic?! :)

Modificat de Zyx
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

al dreaq pitic las ma ca iti vin eu si tie de hac! nu de alta dar ma apuc eu de slabit!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am facut curat in cotiera loc in care pana acum cateva ore tineam toate bonurile de benzina pe care nu le-am dat

le-am dat cate-va :) ... am ajuns la miraculoasa suma de 1250 ron :() ... si la asta se mai poate adauga cam maxim 150 -200 ron!

si am facut doar 3391 !!!

Link către comentariu
am facut curat in cotiera loc in care pana acum cateva ore tineam toate bonurile de benzina pe care nu le-am dat

le-am dat cate-va :banghead: ... am ajuns la miraculoasa suma de 1250 ron :banghead:) ... si la asta se mai poate adauga cam maxim 150 -200 ron!

si am facut doar 3391 !!!

sa nu arunci bonurile de benzina, ma platesti cu ele pt ca vin sa ma dau cu tine :banghead:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai nu ne-am mai dat inca o data?

masina mea e stock.

m-am dat iar cu mihaila si in functie de plecare daca plec prost pleaca el in fata mea si cu cat pleaca el in fata asa ramanem pana la final

daca plec eu bine si el prost pleac in fata si el ramane lipit in spate pana la final

un lucru e cert nu ma mai prinde in a 4a sau a 5a cum se intampla datile precedente.

so pentru cunoscatori masina mea este stock chiar daca se incearca una alta la ea.

recunosc au inceput sa imi iasa plecarile

cand nu va mai fi stock va voi anunta! asta in afara faptului ca se va vedea!

se anunta sedinta foto care vrea sa vina in seara asta!

Link către comentariu

Nadire , unde se fac pozele in seara asta??? Poate apar si eu cu S3-ul gri inchis:P....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu stiu inca locatia :biggrin: oricum conteaza si cate masini sunt!

ne vom strange pe la 22:30 dar nu mai tarziu de 24 ca sa poata venii toata lumea

nr meu de tel este 0724800497 eu voi fi in rond la victoriei incepand cu ora 22:30 cine vrea sa vina este rugat sa isi anunte prezenta prin tel :biggrin:

Link către comentariu

E...bine ca v-am vazut si eu la fata...din pacate dupa ce am plecat nu m-am mai intors.Oricum frumoase S3-urile albe, ca doar ele erau acolo cat am stat + GTI-ul lui fusco.Pe MHL nu l-am mai prins...poate altadata...astept cu neradbare sa vad ce poze ati facut.

Ontopic: Nadir, nice car, iar culorile tapiteriei arata foarte misto live, mult mai bine ca in poze.Felicitari.

Modificat de DOOM
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc si ma bucur ca iti place :)

pozele au iesit bine dar se putea si mai bine pacat ca ne-am intalnit decat 4 s3`uri si nu mai multe!

sper ca pe duminica sau poate mai bine luni seara sa ne strangem mai multe.

pozele maine ca acum sunt obosit ;)

dar pana atunci puteti vedea noile poze cu R8 ;)) pozele caute acum 3-4 zile dar sunt mortale ;)

http://anonymous.ro/gallery/thumbnails.php...astup&cat=0

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

daca v-a placut R-8`ul acum sa vedem daca va plac s3`urile ;)

thumb_3_X_S3.jpg

revin si cu alte poze

thumb_3_X_S3_2.jpg

Link către comentariu
robertrobert

Super tarti S3 urile astea domne! Surorile naravase la un photoshooting! :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

>:)< dap ;) oricum la cat de frumoase sunt masinile nu are cum sa nu iasa asa poze tari :D

abia astept sa mai iesim la niste poze ;) dar sa termine si santos bac`ul ;))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!