Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

abia astept sa vad cum stau cu gura sparta ;))

LOL! Da, corect! Ar trebui sa vedeti care e treaba, precum si cu mine... mai din vale, mai din deal... frumoasa descrierea cu micii&shit!

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Salut baieti.......Nadire sper ca nu te superi ca postez pe topicul tau ;) In sfarsit dupa o asteptare de mai bine de 4 luni mi-a venit si mie masinutza, un s3 delphingrau, fara prea multe optionale....am ales doar un sistem audio Bose si faruri adaptive("efectiv" masina chiar avea destule pe ea). Ce sa zic , e o incantare m-am plimbat azi-noapte 300 km.....senzatie sunetul turbinei si al esapamentului. Pt. mine e prima masina cu motor turbo si mi se pare incantatoare. Am atasat si cateva poze mai jos...

....inca 2 poze....sunt facute cu tel. mobil..

post-10553-1180791071_thumb.jpg

post-10553-1180791093_thumb.jpg

post-10553-1180791261_thumb.jpg

post-10553-1180791272_thumb.jpg

Link către comentariu

Mama ce se mai inmultesc es treiurile. Tre sa ma dau si io repede cu toate cat sunt inca in rodaj ;) !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ms zyx :)

salutare Adi_pkr

si sincer iti zic ca nu ma supar si ca te felicit pentru alegere o masina super caruia sincer nu ii tre oprionale decat asa pt nebunia soferului dar in rest masina este super echipata si standard.

Frumoasa foc masina!

un sfat de care m-as bucura sa tii conta te rog menajeaza-o chiar daca o sa iti fie greu macar primii 1000 km apoi in cet incet poti sa te dai fff usor la ea si de la 1500 nu tre sa te mai intereseze nimic! recomand drumurile intinse si drepte!

abia astept sa te iau la niste poze :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

noi poze si mai urmeaza!

poze cu mmneg poze cu cezar cu rs4 si ar mai fi :)

thumb_Drum.jpg

thumb_leileila.jpg

thumb_slciu.jpg

thumb_strbna.jpg

thumb_X2z.jpg

thumb_amtv.jpg

thumb_aRs.jpg

thumb_dos.jpg

Link către comentariu

foarte frumoasa! sa o stapanesti sanatos nadir! dintre toate s3-urile de pe forum tu ai pus cele mai multe poze si asta ne bucura. :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ma bucur ca va place

sincer as pune si mai multe poze dar din cele 1500 cat am facut de cand am luat-o si pana acum le-am ales pe cele mai reprezentative :)

revin cu alte poze mult mai interesante :)

Link către comentariu

:) Deci,se zice ca noi romanii sintem slabi la minte si necivilizati.Media de varsta sub 22 la asa zisii eroi.Ce au dovedit cu asta?Astia-s genul care ii vezi la ProTv in trebati ce-au vrut sa faca si raspund "sa ne distram.....".Niste dobitoci de genul asta fac de rusine o comunitate intreaga.Inteleg sa faci de cacao un Opel pe sosea,dar asa dovedesti doar ca esti mai prost ca o guma resapata....Scuze de poluarea topicului!

Modificat de homeboy
Link către comentariu

ma, da unde era proprietaru ??

eu cred ca au pus toti mana de la mana si l-au cumparat.

Link către comentariu

Te-ai duce intr-un grup de suporteri Steaua beti cu un tricou cu Dinamo?Sau poate ai face-o daca ai avea un puternic ''deathwish".Nadir,muta faza asta la social,e pacat sa iti strici topicul..... :)

Link către comentariu

Nadire .. atat te-ai plimbat cu S3-ul si blana presupun incat ti s-a luat vopseaua de pe nr :) ! Felicitari .. deja cand intri in lumea "S.." parca e altceva, Audi e marca premium ea asa .. si S-ul e premium in Premium ca sa nu mai zic de RS, asadar ma bucur ptr tine si ptr noul coleg cu S3, cred ca s-au luat in ultimul timp mai multe S-uri aici pe forum decat G5 sau Octavii :) !

Spor si .. numai bine, alte urari sunt de prisos !

LE : Confirm treaba cu inca un S3 orange in Militari, l-am vazut intr-o seara (sapt trecuta) parcat langa intersectia Uverturii / Virtutii .. cu nr de Germania, dar nu mai stiu daca temporare sau definitive .. nice

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

n-am mai ajuns la intalnire pt ca m-am trezit abia acum ;)

cat despre aia este foarte posibil 1 ori era deja acolo saracu ori l-au cumparat ei dar hai sa lasam asta deoparte! sunt niste "fanatici" BETZI!

cat despre masina vreau sa va zic ca ieri am avut o medie de consum constanta care ziua nu a scazut sub 27 iar seara s-a stabilizat la 24! .... am bagat benzina de 140 ron am facut 140km (toti in oras) si mai am range 50.

sunt super multumit de masina! imi pare rau ca in romania nu prea stie lumea sa isi pastreze banda de mers (in curbe)

uras unii taximetrristi si in special posesorii de logan!

m-am dat din mers cu BBM (prima de la 30km/h a 2a de la 40km/h) chiar ii trage masina super bine .... cand a ratat el start`ul m-a luat pe la 200 cand am plecat mai din ture si n-a ratat start`ul a plecat glontz

Felicitari Mihai iti trage super!

cu bomba aia mica neagra nu am apucat sa ma dau.

au inceput sa imi iasa unele plecari....

in schimb mi-a placut experienta cu fusco :D)

cu mihaila cam tot aia e povestea depinde care cum pleaca. oricum abia astept sa se mai lase putin masina si sa o mai invatz.

Cat despre numarul meu e din vina celor care il fabrica ca se zgarcesc si fura din vopsea! s-a luat dupa prima spalare .... la a 2a spalare a ramas doar RO`ul .....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

inca cate-va poze :blink:

thumb_shift-r.jpg

thumb_masinaaaaaaaaaaa_006.jpg

thumb_Electrolicious.jpg

thumb_s1.jpg

thumb_s2.jpg

inca cate-va poze :)

cezar

thumb_FilGud.jpg

fusco

thumb_x2a3.jpg

mmneg

thumb_BloweR.jpg

Link către comentariu

citeva poze ca, citeva poze dar mai lucreaza cu 5 ul ala ca ma supar pe tine; si nu ti ar strica si o dieta, dauneaza grav sanatatii si curselor :)

Link către comentariu

Super pozele.

@Nadir & BBM, pe cand un 402m clasic cu start de pe loc ? :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai cred ca dupa ce isi pune si el LSD daca plec bine sunt curios daca ma prinde pe 400m ca dupa sigur ma prinde :)

azi am mai facut o "victima" e un prieten cu un 350Z ala de 280 dar nu cabrio ala normal

de pe loc nu pot sa apreciez ca cat dar cred ca peste o masaina bine

aproape 2 masini intre noi

din mers tot cam pe acolo :)) ideea e ca m-am dat din mers cu el el a vrut in a 2a la 60 care inseamna si pt mine si pt el 4000rpm adica exact unde imi inebuneste mie masina! .... si mi-a tras super bine ....

da si azi m-a oprit politia exact cand am anturat un 350z ala nou de 300 cai dar nu am apucat sa ma dau cu el ca politistu a zis ca am trecut pe rosu! dar era verde toata ziua!

o sa depun contestatie maine!

acum noapte buna nu de alta dar maine tre sa ajung la audi de dimineata!

a am invatat un lucru foarte important!

1 nu mai amestecati benzina! sau nu asa des

2 nu mai alimentati de la benzinarii antice cu rezervoare de acum 1000 de ani!

chiar daca e maasi scumpa sau chiar daca consuma mai mult prefer sa menajez masina!

Link către comentariu

Pai tu de care pui? Eu in general bag OMV 100...adica numai de asta am bagat.:)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

recunosc 2 lucruri

1 m-am calicit si nu pt mica diferenta de 2500 lei dar am vazut ca ff mare dif la cum trage masinu nu este intre petrom 99 si omv 100 dar buba e ca am bagat de la petromul din dorobanti si ala e antiq (dar eram pe rezerva)

asta e invatare de minete!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sper sa nu ma ia somnu la ora 8 tre sa fiu la servie sa imi fuck claxonul ....

iar la 12 tre sa fiu la rar sa imi omologhez masina .... deh suntr printre primii 10 si tre sa treaca si a mea la rar!

a da si cel mai neimportant la ora 16 tre sa ajung la munca si sa stau pana la 00 .... oare o sa rezist?

Link către comentariu

nici acum nu dormi mai?

buey, dar esti culmea!

merci de plimbare. :)

bine macar ca au iesit bine pozele in timp ce noi va asteptam, ca altfel..

si vezi ca mai ai 1 milion de locuitori din Buc pe care nu i-ai plimbat! sa iei masuri! si doar 2000 de poze ai?!!? mai ai loc de inca 654738392029832736 !!

Link către comentariu

ei bine, masina mea nu este facuta pt 402 m cu start de pe loc si nici nu am avut asta in cap cind am investit suma de x0000 euro in ea deci ma inclin in fata celor 4 * 4

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

heheh

da tare si bine punctat mihai :lol: oricum masina ta e facuta cu bun gust!

@ bogdan pai ce sa fac ma ... fac si eu ce stiu ..... si ce pot.......

da am fost azi la service am stat multttttttt si nu am mai ajuns la rar asa ca la rar s-a amanat pt miercuri.

ideea e ca trebuie sa imi schimb tragerul care e crapat si din cauza lui s-a rupt claxonul... problema e ca ei sustin ca e din vina mea ca se vede o urma micaaaaaaaa pe bra undeva jos cum ca ar fi lovita!

si rahatul ala de plastic (tragerul) costa undeva la 6-7 milioane dar buba nu e aici .... constatarea acestei probleme a durat cam 8 pre si a costat cam 350 ron! nu prea mi-sa parut corect .... ii multumesc lui cezar (dealerul) ca a intervenit si a facut un discount de 100 ron dar oricume mult!

in fine eu acum sunt si putin nervos din cauza unui politist cam idiot!

aaaa am vazut s 3`ul portocaliu cu nr rosii de AG am vrb cu tipu a zis ca l-a luat din afara 5000km cu navi si trapa in rest cam stock si a dat pe el 30.000 a masina are jantele de rs4 dar pe 18 si nu prea arata ca alea de pe rs4 :lol:) sincer nu imi pare rau ca nu le-am luat arata parca mai bine astea pe care le am si eu si mihaila si aicu.... oricum interesanta masina.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

venind spre casa ma opreste radarul circulam cam cu 70.... dar dupa ce le-am zis sa imi arate dovada mi-au dat drumul .... le-am zis in cel mai rau caz imi dati amenda ca nu se vede nr de pe fata ... asta ca sa va pot da in judecata ca furati din compozitia vopselei la care au ras si mi-au zis sa ma duc linistit acasa!

oricum azi am patit un lucru foarte frumos ... chiar uimit ... un tip cu un m3 s-a oprit langa mine si m-a intrebat e S la care eu mandru Da

si el mi-a spus Frumos.... sa il stapanesti sanatos...

apoi am prins un slk 320 care nu prea a inteles prea multe ...

oricum abia astept sa ma dau cu 350Z ala de 300 de cai... si mai este un 350z de 280 care are evacuarea facut si ceva moodificari la admisie ...si omul chiar stie cu masina ... vreau sa vad cum e cu el.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

a azi m-am dat si cu subaru forester al lui seby ... ma tin foarte bine de masina lui si el declara ca are undeva in jur de 370 calutzi

oircum a lui pe a 3a trage bine iar puterea maxima o dezvolta pe a 4 si pe a 5a ;))

si senzatia zilei am aflat pe propria piele ce inseamna lauchcontrol ... la R8 te lasa sa il turezi pana la 5000RPM ... nu va puteti inchipuii ce inseamna o plecare si ce senzataie e ca pe loc sa auzi cum urla ditamai motorul in ceafa ta!

o sa revin cu poze

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!