Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

liviuxp2000

@bogdan_wrc - Nu vrea s-o invete lenesa probabil :lol:

Modificat de liviuxp2000
Link către comentariu

pai oricum ai invata-o, lenesa nu e :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

n-am ma cu ce sa ma laud!

singuru cu care as putea sa ma laud ca putere este ca fara a stii sa plec pe 400m m-a dat vechiul s3 care are chip evacuare filtru furtune siliconice si blowoff care din plecare mi-a dat 2 masini si la 450m l-am batut!

dar pe 400 nu dar mai am de invatat plecari!

pasat 1,8t chipuit ne-am dat asa in joaca

golf 5 r32 cand deja aveam 3-4 masini in fata el a lasat-o si asa ca am lasat-o si eu

astept sa ma dau cu un golf 5 gti!

si cel mai important abia astept sa invat sa plec!

e dificila la plecare si vreau sa reusesc plecari bune fara sa STRIC ambreiajul!

vreau neaparat sa ma dau cu un STI stock si cu un Evo 8-9 stock!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

thumb_unfolded.jpg

iata si unele prelucrate!

noi poze!

thumb_alabinA.jpg

thumb_b7eedingheart.jpg

thumb_d3licat3.jpg

oricum imaginile nu sunt departe de adevar!

Link către comentariu

domnu' moderator, va intelegem bucuria dar va rugam sa aveti grija la limbaj si sa editati in consecinta postul #129

Link către comentariu
Adrian@revo

Da Nadire, mai bine spune ca nu vrei sa faci dragoste cu ambreajul acela. :icon_thumright:

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

Ce sa zic, BRAVO si La Multi Km! :icon_thumright:

E prea banal sa spun ca e frumoasa.....

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

1 scuze pt cuv obscene....

2 multumesc baieti pt tot

3 se vede dif intre masina mea si a lui mihaila! ... a lui s-a lasat mai bine ;)) m-a dat pe a 5a

fusco tre sa ti-o reglezi si sa ne dam

zyx`ule frumos mai trage a ta;))

alexm scorul e 1-1 (si nu se pune cand ti-a sarit din vit ;)) daca plec bine te bat daca nu nu......

a si 4 marea mea dezamagire am cantarit masina 1520 kg

Link către comentariu

Mda, se pare ca mie mi-a plesnit iar piesa in care se inteapa ceasul de turbo si pierd presiune pe acolo. Caut un inlocuitor in catalogul Goodridge chiar acu!

Link către comentariu
  • Administrator

foarte misto si pozele si masina! Bravo! ceva deosebit...

putin OT: inca un S3 portocaliu prin sect 6... parcat Virtutii.. da bine culoarea dar parca mai bine vine ceva mai simplutz

Link către comentariu
Mda, se pare ca mie mi-a plesnit iar piesa in care se inteapa ceasul de turbo si pierd presiune pe acolo. Caut un inlocuitor in catalogul Goodridge chiar acu!

;) piesa aia marfa montata de noi?!

Link către comentariu

De ce esti asa dezamagit de greutate? Tot atat are si un G5 4motion si tu ai o mica fiara acolo... Bucura-te de ea, ca n-ai de ce sa fii dezamagit! :)

Felicitari pt poze, foarte reusite. E incredibila iarba aia, iti vine sa te tavalesti in poza! :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc!

sunt dezamagit nu de alta dar la pe net masina este data ca avand 1455 fara trapa cu fluidele la max si 1475 cu trapa!

si defapt ea are cu 100 kg mai mult

masina cand am cantari-o era goala si cu un sfert de rez aproape de rosu!

dar asta e ce sa ii faci ma bucur de ea pt ca oricum ar fi imi place enorm recunosc ca as fi dort sa fie mai usoara!

Link către comentariu

super tare !acum vad topicul!!

sa o stapanesti cu placere!

sper ca nu uiti mk1!!!! :lol:

Link către comentariu

Da, felicitari pentru masina... foarte frumoasa, misto combinatia, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe fericiri alaturi de ea, fara incidente/accidente!

Mersi - trage bine, sunt foarte multumit...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
super tare !acum vad topicul!!

sa o stapanesti cu placere!

sper ca nu uiti mk1!!!! :huh:

multumesc!

sincer nu am cum sa uit de mk1 nu de alta dar e dragostea mea!... stiii vrb aia prima dragoste nu se uita nici o data!

este prima masina pe numele meu :lol:

Da, felicitari pentru masina... foarte frumoasa, misto combinatia, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe fericiri alaturi de ea, fara incidente/accidente!

Mersi - trage bine, sunt foarte multumit...

cred ca ultimul rand este dedicat tie :lol:)

a ta trage bine :huh: si ca esti multumit :lol:

oricum sunt curios 1 daca ai placerea as ne dam si de pe loc si 2 daca ma prinzi pe 400m :) sau din mers de mai de jos .... gandestete ca eu am 400kg in plus fata de tine!

sau ne dam dar tu iei inca 3 pers in masina :huh:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

inca o poza

daca va arat cum e facuta lesinati de ras :icon_thumright:

thumb_5_copy.jpg

Link către comentariu

pai si cand ne arati? :icon_thumright:

Link către comentariu
oricum sunt curios 1 daca ai placerea as ne dam si de pe loc si 2 daca ma prinzi pe 400m :D sau din mers de mai de jos .... gandestete ca eu am 400kg in plus fata de tine!

sau ne dam dar tu iei inca 3 pers in masina :icon_thumright:

ne dam si asa, si asa... si acolo, si acolo :P :D are masina mea mai putine kg (in jur de 300 - asta daca ne luam dupa acelasi cantar) dar si 60-70cp in minus...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

zyx`ule stage 2 + evacuare si admisie eu zic ca ai sarit de 200!

nu cu mult dar esti peste 200! eu am mult de carat :icon_thumright:

oricum am vazut dc pierdeam eu nu schimbam unde trebuie!

asa ca vreau sa ne dam mai de jos si sa schimb unde trebuie cred ca voi sta si eu mai bine!

si iata si poza de care ziceam mai sus!

Alex cu cupra chiar nu are soft ... nu de alta dar chiar nu este o rusine! in a spune ca ai sau nu si eu la fel nu mai lasati lumea sa vrb KKT va voi anunta cand o sa imi pun!

asa cum a zis si tentean ieri da masina mea a fost la SKN dar pt alt ceva!

inca sunt cu softtul stock

in primul rand se va simtzii diferenta cand nu o sa mai fiu si 2 o sa va anunt cand nu o sa mai fiu!

a am ajuns la 2500 ;:P

in seara asta am facut 200km ;:D

si mai exact in 4 ore =))

+ inca cel putin 50 de poze ;:D

post-2937-1180754951_thumb.jpg

Link către comentariu

Astept sa ne reintalnim... vad ca de fiecare data cand ne-am intalnit au iesit gratare frumoase si caterinca maxima...

P.S.: Masina nu sare mai sus de 200cp! Cel mai mult am vazut pe dyno 191... Acum sunt un pic mai sus (saltul mai mare a fost de la 180 la 191), dar nu deajuns pentru a trece de 200. Acum, fiecare crede ce vrea!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

oricum la tine diferenta o face greutatea :))

si sincer nu are cum sa nu iasa marfa pt ca suntem prieteni :) o sa mancam gratare pana o sa ne plictisim si sincer caterinca de dupa face totul :)

oricum ieri am vazut unde greseal si anume ca intorceam micii inainte sa se inroseasca bine ...... i intorceam uneori chiar inainte de a se inrosi in zona aia limita acum ii las sa se inroseasca bine si porma ii intorc.

abia astept sa vad cum stau cu gura sparta :blink:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!