Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

ai facut in 2 zile 1700km .....nu am cuvinte...

sa o stapanesti sanatos, masina arata criminal, agresiva si totusi alba ca un inger

te mai asteptam cu impresii

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir tot ce pot spune este sa o stapanesti sanatos frate si sa ai grija de ea,frumoasa foc

Link către comentariu

bravo domnu' bravo, cind esti in bucuresti, poate plimbi si un prieten cu noua ta masina :icon_thumright:

Link către comentariu

Senzationala.....dar adevarata....sa o stapanesti sanatos...sa nu mai zic cat mai multi km.....albul e tare,mai ales cu o folie neagra.

Drive safe!!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc tuturor pt aprecieri!

vreau sa va zic 2 lucruri 1 nu regret ca ni mi=am luat scaunele skoica care pt un timp aveam asa o pata pe creeeer :icon_thumright:

nu de alta dar din cauza ca nus vre-un pitic :rr:) la drum lung se simte ca si in scaunele astea in anumite pozitii stau cam fix!

masina e dementiala!

adica am condus 22 de ore fara prea mari opriri

la un momendat am tras pe dreapta si am dormit vreo 3 ore si aia a fost! in rest opririle nu au fost mai mari de 1 ora unde am facut multe poze poate 2 ore!

cred ca daca nu eram putin prea obosit dupa stresul acumulat in ultimile 2 sapt de la munca si de la faptul ca m-am certat tot timpul cu astia ca nu imi dadeau drumu la acte sa iau masina poate ca faceam mai mult de 1700 in aproape 3 zile!

oricum e o placere sa te plimbi cu masina!

astept doriitorii de foto sesions :rr:

din pacate am tel inchis sper sa ajung maine sa il platesc ;)) (sambata mi l-au inchis si nu am ajuns sa il platesc ... am preferat sa ma plimb cu masina)

@bbm ne plimbam cand vrei tu jus call

Link către comentariu
Adrian@revo

Nadire, 1.700 km in 2 zile ? :icon_thumright:

Nici nu ai spus ca ai luat ES-ul pentru taximetrie :rr:

just kidding

Link către comentariu

Off, super masinia, felicitari pt masinuta. Deja imi pare rau ca am GT si nu S3. :icon_thumright:

Abia astept sa o vad; poate la intalnirea de vara. :rr:

Link către comentariu

Damn, mi-ai intrecut recordul de 1.300 km. :lol: Zici ca la 1.200 km s-a asezat motorul? Mai baga tata, nici nu ai idee cat mai e pana se lasa motorul, lua-l-ar naiba. :) Si lasa pozele alea fara fotoshop, ca un S3 oricum da bine peste tot. :cheers:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
Nadire, 1.700 km in 2 zile ? :lol:

Nici nu ai spus ca ai luat ES-ul pentru taximetrie :D

just kidding

lol pai ce sa ii fac nu puteam sa ma abtin

imi doream masina de fff mult si am asteptat-o destul..... imi doream sa pot sa vad si eu ce stie si asta am putut face doar dupa ce am facut 1200-1500

oricum nu inteleg cum scoti tu consumul ala ca eu unu nici la 10000 km nu o sa scot consumul ala dintr-un singur motiv nu ma pot abtine sa nu ii dau!

a si BTW al dreaq te-ai camuflat am incercat sa dau de tine in ultimile 3 zile rau de tot ,,,,, chiar mi-a parut rau ca am ajuns la cluj si nu am apucat sa facem un versus B&W

Damn, mi-ai intrecut recordul de 1.300 km. :) Zici ca la 1.200 km s-a asezat motorul? Mai baga tata, nici nu ai idee cat mai e pana se lasa motorul, lua-l-ar naiba. :) Si lasa pozele alea fara fotoshop, ca un S3 oricum da bine peste tot. :cheers:

ideea e ca am multe poze care nu sunt facute in fotoshop sunt doar semnate sa nu se supere lumea!

deh ce sa ii faci.... oricum pe unele poze ar trebuii sa scrie si nadir ca nu doar ei au facut pozele si eu am facut!

cat despre masina ..... deja cred ca e mai bine sa ii las pe altii sa va spuna nu de alta dar sa evit in a crede lumea ca`s subiectiv ca e masina mea

pana acum din cei care au mers in masina asa putin sunt BBM`u si DUB`u si oricum cu ei am facut o mica ff mica impresie de cum sta masina pe curbe si un mic sprint 1-2-3 dub`u a vazut si 4-5.

ma oftic ca dupa ce am spalat masaina am inceput sa ocolesc prin orash masinile alea de stropesc soselele ... mama lor ca mereu imi voi face nervi din cauza lor!

pot sa spun ca ma oftica la masina ca la cat a costat mufa de la debitmetru se vede cum atarna firele din ea.... si asa e la toate :( din pacate!

si mufa de la vasul de antigel ..... ma irita rau de tot cum arata alea o sa fac o poza sa va arat.

cine nu crede ca pozele sunt reale doar semnate sa imi dea add pe messenger sa i le trimit

nu postez aici ca sunt mari si incarcam spatiul aiurea!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

LOL acum cautand niste poze cu masina mea am remarcat ca am uitat sa va spun ca WAW cum este R8`ul :lol:)

grava masina dar sincer parca tot a mea imi place :cheers:

rotile din spate sunt niste chestii imense!

si spre uimirea mea este foarte spatioasa adica incap in ea fara nici o problmema!

a ma unge pe suflet cum se aude si cum merge motorasul ala!

un lucru e cam strange e ca e putin pre silentios pt gusturile mele :) bine sus in ture mari nu mai e asa silentios :)

@aiculetzule apropo cred ca as fi facut mai multi km avand in vedere ca sambata am stat in buc si am facut 150km

nu de alta dar nu mai vroiam sa mai plec pana nu faceam jerfa!

oricum abia astept sa fac 5000 sa se mai lase motorul si sa pot sa ii mai schimb si eu una alta.

post-2937-1180405985_thumb.jpg

post-2937-1180406009_thumb.jpg

post-2937-1180406042_thumb.jpg

post-2937-1180406049_thumb.jpg

Link către comentariu

Cand ai o masina ca asta nu prea mai dormi pe acasa. Fara cuvinte, bafta.

Link către comentariu
Adrian@revo
lol pai ce sa ii fac nu puteam sa ma abtin

imi doream masina de fff mult si am asteptat-o destul..... imi doream sa pot sa vad si eu ce stie si asta am putut face doar dupa ce am facut 1200-1500

oricum nu inteleg cum scoti tu consumul ala ca eu unu nici la 10000 km nu o sa scot consumul ala dintr-un singur motiv nu ma pot abtine sa nu ii dau!

a si BTW al dreaq te-ai camuflat am incercat sa dau de tine in ultimile 3 zile rau de tot ,,,,, chiar mi-a parut rau ca am ajuns la cluj si nu am apucat sa facem un versus B&W

Cu exceptia unor mesaje offline pe yuhuu in care spuneai ca speri sa ajungi la CJ, nu am primit nimic. Iti trimit pe PM numarul meu de mobil.

In privinta consumului nu stiu ce sa spun, atat consuma la mine si crede-ma ca nici eu nu o menajez. In schimb, dupa vezi si in semnatura, am una bucata japoneza mica a carei specialitate este traficul la orele de varf din oras. :P

Link către comentariu

masina este senzatie pe viraje, merci nadir pt plimbare :P , ne vedem zilele astea sa ti arat cum merge "furia rosie"

Link către comentariu

hai ca mai ai km. inainte. sper sa ii ajungi pe Vlad si aiculed. si sper ca evniti toti la intalnire la Durau sau unde va fi, ca sa mai terminati rodajul!

auzi, hai in weekend iar la CJ :screwy:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu stiu ce fac weekendul asta! dar oricum cu masina asta as plecar iar oriunde!

masina consuma super putin pt cum este dar ma jur ca imi este dor de DIESEL cand imi aduc aminte ca in 2 zile am bagat benzina de 870 ron ;))

@aicu

da bine oricum drumurile de la voi sunt altele + traficul e parfum la voi si ce sa mai zic ca daca o scotzi doar cand nu e mare valva si eventual la drum lung ....

oricum a mea ieri in oras unde am tinut-o numai in ture mari mi-a scos o medie de 27 care spre final a scazut la 20

si inca nu s-a lasat de tot ;)

Link către comentariu

nu pot sa zic decat D R A M A !!!

Dupa 3 reprize 1-2-3 blana deja imi simteam muschii de la ceafa super solicitati ;) . Masina are un regim prea grav... se umfla pe masura ce urci in ture din ce in ce mai rau.

De-abia plecasem de acasa de 3 min ca ajungem in rond la Alba Iulia... nici nu apucasem sa ma dezmeticesc bine si N(ebunu)adir ii da blana cu a 3-a in rond pe exterior intre bordura si o masina ce era pe banda a 2-a, pe banda aia fiind putin ud de la stropitorile de asfalt ;) ... mi-a inghetat sangele in fizic... masina a inceput sa piarda putin aderenta, dar intr-o clipa s-a redresat (cred ca aveam 120-130 la ora ).

Totul e la superlativ la masina asta... motor, cutie, tren de rulare... nu mai are rost sa pomenim de look exterior si interior.

Merci de plimbare, s-o stapanesti sanatos Nadire ink-o data si s-o auzim si s-o vedem cu bunatatile alea pe ea ;) !!!

Modificat de Alex DUB
Link către comentariu

ot : bai eu am facut cu fordu tatalui meu cand l-am luat 2500km in 2 zile si cateva ore asa ca nu va mai laudati :( :) :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

o chestie foarte importanta!

masina mea a consumat 12,7 in conditia in care in masina au fost in primii 522 3 (270kg) persoane

iar in restu de pana la 1700 au fost 4 persoane! (350kg)

azi nu am avut inca timp sa ma plimb cu ea deoarece sunt la munca ........

nu ma certati ca e masina murdara dar nu aveam unde sa o spal!

sper oricum sa va placa!

normal_eXcheBo.jpg

normal_Hezknohx.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

care vrea poze cu mine sa ma sune :)

iar care vrea sa isi faca un album profi sa il sune pe cel care mi-a facut si mie cate-va si puteti sa vedeti cam tot ce a facut el la urmatoarea adresa www.anonymous.ro/gallery si are undeva o sexiune evl*skilz guest acolo sunt poze cu persoane care au dort sedinte foto sper sa va placa

numele lui este Radu Moise iar nr de tel este 0723354805

Link către comentariu
...

De-abia plecasem de acasa de 3 min ca ajungem in rond la Alba Iulia... nici nu apucasem sa ma dezmeticesc bine si N(ebunu)adir ii da blana cu a 3-a in rond pe exterior intre bordura si o masina ce era pe banda a 2-a, pe banda aia fiind putin ud de la stropitorile de asfalt :rolleyes: ... mi-a inghetat sangele in fizic... masina a inceput sa piarda putin aderenta, dar intr-o clipa s-a redresat (cred ca aveam 120-130 la ora ). .

....

Masina e senzatie alba. Iti trebuie curaj sa alegi culoarea aia deci felicitari.

Alex, te cred ca sta bine pe viraj dar sigur nu aveai 120-130km/h la Alba Iulia... Tin foarte mult la curba aia...

Link către comentariu

nadir,cea de-a doua poza e undeva pe langa Sibiu?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

LOL

=)) intreabal pe ZGB azi la iesirea ca avea 100 si a zis aaa mai mergea si dupaia a zis da ca deh tu aveai mai mult ieri!

so masina tine destul doar nu degeaba e 4x4 !

nadir,cea de-a doua poza e undeva pe langa Sibiu?

de la iesirea din sibiu spre valea oltului

doar prima din cele 2

a 2a sincer nu mai stiu unde am facut 1000 de poze

in oras nu mi-a scazut sub 18!

dar am atins si medie de 24!

oricum ii tot dau ca deh am de plimbat o gramada de lume :icon_thumright:

Link către comentariu

Nadir, felicitari pentru masina sa te bucuri de ea si ea de tine :blink: Am tot citit topicul tau asteptam sa o ridici, acum vad ca ai si rodat-o :icon_thumright:

Am balit toata tastatura uitandu-ma la poze :frigbaitata: Abia astept sa o vad si eu!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!