Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Hai si postul #1000 de la mine! :D Probabil ca pistoanele vor o vacanta. Cand Audi le-a zis ca o sa le arunce intr-un bloc-motor, le-a pacalit ca n-o sa se ceara de la ele decat sa lucreze astfel incat motorul sa dea randament 200 de cai sau 220 cat o fi avut masina de la mama ei. Acum Nadir le-a zis ca si-au luat teapa si cei de la Audi le-au pacalit, de fapt trebuie sa lucreze ca sa scoata peste 400 de cai. :))

Oricum, fumul albastru nu inseamna neaparat sfarsitul. Daca masina e pe mana unui pasionat, acesta inseamna inceputul a ceva si mai frumos! :D

Modificat de alexanderdj
Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Nu am spus ca fumul albastru inseamna sfarsitul..ci mie mi-a dat de inteles ca deja nu mai este ingrijita ca atunci cand era a lui Nadir.

P.S Postul cu nr. #1000 a fost al meu :D

Link către comentariu

Ah, da! Imi scria acolo ca sunt 999 de reply-uri in topic, se pare ca a fost o confuzie.

Poate a incaput pe mana vreunui "cioban" de nu stie decat sa-i dea talpa si s-a uitat decat la numarul de cai cand a cumparat-o. Desi un om normal nu-si cumpara asemenea masina. Cica ar fi avut si fetele de usi din fibra de carbon. :) Poate noul proprietar se combina la niste pistoane forjate si mareste si mai mult posibilitatea de imbunatatire a performantelor motorului in felul asta. Dar pana atunci, doar speculatii.

Sunt curios daca Nadir se mai apuca de vreun proiect de genul asta sau a ramas sa lucreze la Mk1...

Link către comentariu
  • 2 years later...
nadir@boosted.ro

Salutare, :D Am emotii deja :D

Nu am mai postat aici de foarte mult timp.

In februarie 2012, am vopsit masina, iar la 3 luni dupa ce m-am intors in tara, adica in iulie, am si vandut-o unui prieten de la Ploiesti.

In octombrie 2013, am decis sa imi iau masina inapoi, deoarece noul proprietar nu o folosea si voia sa o vanda, pentru ca s-a stabilit in alta tara.

Dupa ce am luat-o masina a suferit cateva modificari exterioare (era si timpul), pentru ca inca sunt foarte multumit de modul in care merge masina.

Din 2010 de cand am noul setup la masina, singurul lucru pe care l-am modificat este softul.

10648422_10202614457073202_3111202357188

10689641_805696386147617_382159472202589

10670239_803600759690513_348490862291707

10523138_900700679949648_352195503301182

http://instagram.com/p/tm58hEDjqt/

Masina nu este inca gata la exterior asa cum as vrea eu, dar macar am mai "revergorat-o" putin

are facelift si bodykit de rs3 tot botul + frane

Modificat de nadir@boosted.ro
Link către comentariu

Bine te-am regasit Nadir :)

Superb exteriorul.. mie nu imi place interiorul, dar gusturile nu se discuta :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Multumesc,

Legat de interior, el nu se mai potriveste cu exteriorul, dar acolo nu am apucat sa modific, mai am ceva de cumparat si cu siguranta in iarna o sa intre in lucru.

Momentan astept sa imi vina pompa de inalte, sa ma pot bucura la adevartul potential al masinii.

dar chiar si asa pe low boost (1,34 bari) masina se misca foarte bine :D +420 hp

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Pai, am recumparat-o, pentru ca stiam cum e facuta. Deh, eu am facut-o.

Si mi-a placut masina din plima clipa in care am comandat-o.

post-2937-0-53783200-1412244417_thumb.jp

Cam asa arata graficul meu la 75% din puterea pe care o poate face. Asta este setarea de strada fara benzina de curse, fara methanol, doar cu benzina de pompa  si la 1,8 bari boost ;)

Modificat de nadir@boosted.ro
Link către comentariu

Si care e problema, le pui una peste alta ca foile de placinta si poate impreuna fac putin peste 2 bari.  :D

Link către comentariu

3 lucruri trebuie sa iti spun:

- e cu "th" damn it!

- update-ul de soft vine si cu update de ambreiaj?

- simt o limba pe..... :))

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Draga Artur fara TH, Nu vine cu ambreiaj, dar o sa facem ca masina ta sa fie limitata la 0,2 bar, sa nu mai razi de mine ;))

Link către comentariu

Bine ca mi-ai zis, acum cobor sa-mi scot mufa OBD, sa te vad cum ma resoftezi prin tevile de esapament, sac sac! :))

P.S. Bine ca nu s-a inventat resoftarea wireless ca eram un om mort acum :))

Link către comentariu

Culoarea este absolut dementiala!!!

Ma bucur ca ai revenit, ti-am citit topicul mai demult si avem nevoie de supercar-uri pe forum ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!