Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

da asa este

iti vine sa crezi ca maine este 24 Fix o luna de cand masina este in curte la pbv2.....

ieri cand am fost la ei nu am facut poze la exterior ca era murdara .....

sper sa nu mai apara nimic si sa iua masina maine si sa ne vedem pe seara :beer:

multumesc pt pontul cu asigurarea :lol: stie el cine

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

frumosa masina, sa te bucuri de ea si s-o folosesti la maxim :P

sper sa reusesti sa o ridici cat mai repede de la PBV

Link către comentariu

mai masinuta noua sa-ti traiasca, dar ce faci cu cealalta??? Nu mai spera nimic? apropo voi pe unde va mai intalniti ca vreau sa vad si eu niste golfulete mai vechi, asa trecute de prima tinerete

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

golful va ramane dragostea mea!

oricum nici azi nu au facut asatia plata ..... cred ca imi incearca nervii ... cica o fac maine!

eu pe la intalniri nu prea am mai ajuns deoarece eu lucrez de multe ori si duminica.......

golfu e inca in service ii mai schimb una alta:D

cum il scot din service am sa vin pe la intalniri asa ca verifica aria g1 g2 (sectiunea) intalniri

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

m-au sunat ... si mi-au spus ca au primit confirmarea ca au intrat bani......

si ca maine dimineata (pana in ora 13) se va face plata!

si ca tot maine ma va suna un brocker de al lor de asigurari sa fac casco si rca la masina!

nasol este ca cica nu am voie sa fac casco cu alt brokcer decat cu cel al lor! chiar daca eu obtin o cotaie mai buna (dar m-au asigurat ei ca, cotatia lor e fff buna)

oricum sunt curios ce se va intampla maine!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

WEEEEEE

ca un copil am asteptat acest mirific telefon de la brocker`ul lor de asigurari!

nu imi vine sa cred ca s-a terminat si cu capitolul asta

oricum nu se opreste aici!

au facut plata!

acum m-a sunat brockerul si imi trimite pe mail factura sa ma duc sa ii platesc si porma sa imi trimit eu OP`ul pe mail sa poata sa imi faca RCA`ul si Cascoul si dupa il trimite la PBV2 ca sa poata aia sa imi faca NR si sa imi si poata da masina

nu imi vine sa cred ca am scapat! dar oricum mai e foarte mult tre sa se miste foarte repede!

va tin la curent!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

dupa niste lupte seculareeeeeeeeeeee

am intrat in posesia masinii

detalii si poze si mai multe mai tarziu acum am venit sa fac un dush ... vrb later!

Link către comentariu

Felicitari ! :rolleyes:

Sa o plimbi cu placere :cheers:

P.S. nervi de otel in rodaj !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da deci asa cum v-am promis revin cu detaliiii

sincer nu am cuvinte sa va explic ce simt si cam cum este masina!

oricum dupa 500km inca nu m-am obijnuit cu ea.

imi place din fiecare por!

am mers 450 km fara sa depasesc 3000 rpm dupa 450 km am inceput asa rar sa ii mai dau putin si pana la 4000 rpm cate o mica repriza

dupa ce am facut 500 i-am dat 2 reprize de a 3a a 4 a si a 5 a pana in 4000 rpm

dupa care am revenit la 3000 iar de la 5000 defapt au fost cam 3200

nu cred ca exista ceva sa nu imi placa la masina asta!

am facut cam 300 cu un aparat si inca 244 cu alt aparat ( POZE )

am prins si rasaritul a fost sooper!

pe bord mi-a indicat 11 ore de functionalitate dar in alea 11 ore am facut cam 3-4 pauze de cel putin 1 ora

imi cer scuze daca sunt, puti mai mult decat de obicei, incoeerent dar sunt emotionat :icon_thumright:

pozele cele mai mici au fost facute la 3,2 mp si sunt destul de mari o sa le urc pe galerie si va dau link sa vedeti ;:P

aaaaa

cel mai important lucru

la un mers de 120 km/h si la sf la intoarcere 130-140

masina la consumul instant indica intre 9.6 si 10 dar media de consum a fost undeva pe la 10.8 iar dupa ce i-am dat un pic a urcat la 11

concret am pus 49 L de super 100 carera de la OMV (care inseamna fix 200 ron) si in constanta la plecare am mai pus inca de 50 ron de la petrom 99+ ca altceva nu am gasit!

si binenteles cand am ajuns acasa dupa 522km masina mai are range 80 km :P) cand am pus prima oara benzina avea range 50 :P) un mic total ar face ca 60L benzina fac cam 522 km ceace inseamna un consum de 11 ?

daca am omis ceva revin cand adaug si pozele!

Link către comentariu

felicitari! dupa o gramada de nervi acuma o gramada de bucurii :icon_thumright:

asteptam pozele cu masinuta :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

o prima poza chiar cand am facut 500 km cu masina :)

o prima poza chiar cand am facut 500 km cu masina :D

asta o diferenta de consum intra 100km si 500 km!

asa e cand lucrezi la 2 aparate :D

abia acum 1 ora m-am trezit si vreau sa apuc sa ma uit peste poze intai ca nu le-am admirat inca dupa care incepe un adevarat upload!

post-2937-1180270876_thumb.jpg

post-2937-1180271028_thumb.jpg

post-2937-1180271221_thumb.jpg

Link către comentariu

Mai masina e superba dar cel mai mult imi place sa vad un cu adevarat om entuziasmat! Felicitari! Sa o pretuiesti asa cum merita!

Modificat de TOXIC
Link către comentariu

Foarte misto poza cu rasaritul. Ia de aici sfat: foloseste toppremium99+ de la Petrom. Se vede CLAR o micsorare a consumului. Detalii pe topicul meu. :)

Link către comentariu

senzatie masina ...mai mult decat senzatie...iar in legatura cu benzina ...si eu am sesizat acelasi lucru ... :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
Mai masina e superba dar cel mai mult imi place sa vad un cu adevarat om entuziasmat! Felicitari! Sa o pretuiesti asa cum merita!

multumesc!

Foarte misto poza cu rasaritul. Ia de aici sfat: foloseste toppremium99+ de la Petrom. Se vede CLAR o micsorare a consumului. Detalii pe topicul meu. :icon_cool:

da multumesc

ieri de la constanta am pus 99+ De la petrom o sa incerc cand termin benzina ca azi dim am pus de la OMV iar carrera dala si cam consuma :icon_cool:)

o sa pun 1 plin de la petrom sa vad ce si cum dar oricum la mine nu prea e atat de relavant pt ca mie oricum pe cat avansez in km cu atat consumul scade putin cate putin

multumesc tuturor pt aprecieri si pt sfaturi!

Link către comentariu

FELICITARI Nadir pentru masina si sa ai parte de cati mai multi km fara incidente

este superba, bafta multa in continuare :icon_cool:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc

acum ma pregatesc sa mai strabat ceva km chiar daca nu prea am dormit dar tind sa cred ca ma simt in stare :icon_cool:)

Link către comentariu

nadir,pune si ceva cu exteriorul,sa vad si eu mai bine ce ar fi trebuit sa imi iau! :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hello

ce pot sa va spun ....

am ajuns la 1709km

masina in toti acesti km are o medie de 12,7

de pe la 1200 s-a simtzit cum s-a asezat

acum ca atasez cate-va poze de pe unde am umblat in astea 2 zil :lol:

intre brasov si sighisoara

normal_picture_019.jpg

sa mai zica careva ca nu are valeitati de un adevarat 4x4 :)

inca o poza la CTA aproape de portul tomis

normal_picture_332.jpg

si una dupa cum se vede la sighisoara

normal_picture_011.jpg

urmeaza poze de pe la cluj de pe la albaiulia sibiu valea oltului more to come :)

si o poza sa va arat cum se racesc franele ;))

sunt super multumit de masina!

a masina e extraodinara din tate punctele de vedere!

ideeea e ca e prea stabila

pe valea oltului a fost senzatie masina + dealul negru ;;)

acum ma duc sa ma odihnesc ca ma asteapta zile lungi :D

post-2937-1180359954_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!