Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

da, s-a invatat cu mine si acum nu prea ii mai place sa mearga incet.

daca nu aveam incredere maxima, nu o lasam deloc, stai linistit, stiu cu cine am plecat la drum.

totusi parca a fost un vis. ce repede a trecut.

ps. ma termina consumul si viteza medie la voi :lol:

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir@boosted.ro

>:lol:<

pai ce sa iti fac mai cata.... noi am stiut dc am ales tfsi de la vag :))

desi am vazut inca o data ca pe pilot automat masina consuma cu pana la maxim un litru mai mult fata de aceeasiviteza acelasi conditii dar mers fara pilot automat. (oricum la asa o mica diferenta chiar merita sa stai relaxat) ;))

imi e dor de jasmine =)) ah era sa uit si de pamella

Link către comentariu

asa e, la mine timpul trecea mai greu, viteza medie, era juma din a voastra :beer:

lasa mah pretextele cu fumeile, ti-e dor de pista, te-a luat microbul. cred ca dupa o saptamana acolo l-ai fi invatat foarte bine, nu trebuia 6000 de ture ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai ma uit la adi care dupa fiecare tura mai scotea cate ceva .... cu gti-u tot scadea cate 10 la inceput apoi cate 2 sec pe fiecare tur.

eu sunt super multumit de cat am facut cu masina. urmeaza niste upgrade-uri substantiale si revenim....

cata tu m-ai prins ca imi place mult la nring dar nu ma da de gol si asa aicu m-a filmat cand am recunoscut ca imi place mai multe ca .....

revenind astept sa vad cu ce incep din miiile de chestiii care vreau deja sa le pun pe esica.

Link către comentariu

Well done! II sade bine cu triplele face-lift chiar daca nu este o modificare extraordinar de vizibila, cunoscatorii "vede" :D

Modificat de WRC
Link către comentariu

nu e vizibila, dar e totusi, langa masina lui adrian se vedea bine diferenta si chiar sunt mai misto :icon_thumright:

ps. asteptam mutarea lui aicu :P

Link către comentariu

Am vazut pozele de la ring, cred ca a fost superb, si am vazut ca si tatalui tau i-a placut, si parca zicea ca nu o sa conduca acolo :vaidecapulmeu:

Uite cateva poze frumoase de anul trecut de la intalnirea din Austria de care ti-am zis, poate ti se face pofta sa mergem :hainoroc:

post-41671-1241271638_thumb.jpg

post-41671-1241271665_thumb.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu trebuie sa imi arati ti-am zis ca merg.

stii ca atunci cand zic si doamne fereste nu intervine ceva inevitabil vin ;)

Link către comentariu

Imi pare rau ca ai lovit-o,poate ne dai si noua mai multe detalii,eventual niste poze.e rau rau? :sick:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu e nimic grav

eram suparat atunci la fotbal ca nah se pare ca astia cu bmw`urile ma iubesc ;))

astept janta anvelopa si bascula stanga fata.+ apaaratoarea de noroi, sper ca in maxim 2 sapt sa iasa si cu ceva noi modificari ;)

odata cu asta a intrat in service si pentru revizia capitala ca in ultimi 7000 km de la ultima revizie a avut de alergat masina :sick:

Link către comentariu

ma bucur ca nu-i nimic grav,auzisem ceva de un bmw..ca va alergati pe acolo... ;) sper s-o pui pe roti cat mai curand :sick:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu nu m-am alergat cu nici un bmw poate cu o zi inainte cand ma intorceam de la mare dar a fost alt ceva.

dasta am ciuda ca am evenimente dastea stupide la viteze si mai stupide.

dar ma bucur ca nu a fost nimic grav sper sa vina totu repede sa o iau repede :Driver:

Link către comentariu

pe toti ne loveste parca in acelasi timp. lasa mah, se repara.

noi sa fim sanatosi!

ti-a placut jucaria italiana cu motor bavarez? ;)

Modificat de c6t9
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

dap mi-a placut, cu atat mai mult ca a fost pilotata de un adevarat maestru :))

au fost ceva figuri frumoase :))

Link către comentariu

Salut, imi pare rau de ce s-a intamplat, exact asa patesc si eu. Am evenimente total idioate la viteze stupide. Si a mea e acum in service, tocmai cand vroiam sa-i comand ambreiajul, dupa o intalnire cu un taxi care mi-a intors in fata. Bafta, sa iasa bine!!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

scrie pe o pagina anterioara :))

cica vineri o termina ;:blah:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

masina de vineri a asteptat cuminte ceea ce a primit tocmai azi .... defapt trebuia sa primeasca cu 2 ani in urma

multumesc lui dragos care m-a suportat toata ziua + seara si ca m-a ajutat sa iau jantele si sa le duc la service si sa le aduc inapoi pe cele stock un adevarat prieten :D

ce pot sa va zic in cei 5 km cat am condus-o azi masina se prezinta super bine si da directia e mult mai usoara ;)

ceva mai multe impresii in curand, pt moment va atasez 3 poze cu noile jante ;) OZ CRONO HT

post-2937-1242861447_thumb.jpg

post-2937-1242861458_thumb.jpg

post-2937-1242861471_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoase.

Cu cate kg sunt mai usoare decat cele stock?

Link către comentariu

le-am vazut si eu live ! arata mai bine ca in poze...si cu suspensia aia se vad superb! bravo!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc

da asa e arata mult mai bine ca in poze .... am facut eu pozelee aiurea

astea au circa 8,2 kg fata de cele stock care au 12 kg, deci diferenta este de 3,8 kg / roata

ma bucur ca, combinatia de ET cu J aleasa aliniaza rorile cu linia masinii :)

Link către comentariu

Nu ma asteptam sa arate asa bine. Super. Sa ai grija de ele!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!