Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Felicitari bello, ma bucur foarte tare pentru tine, iar data viitoare facem ce facem si schimbam prefixul :D

P.S. Cata, si mie mi s-a parut ca Nadir a slabit, dar el m-a contrazis afirmand ca mi se pare din cauza ca nu era barbierit :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

il rog pe dragol anorganix sa imi faca si mie update la semnatura

Done! Macar atat pot face si eu pentru campion! :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc mult de tot baieti si m-as bucura sa cred ca am slabit dar inca nu e asa ... am zis si ma repet o sa ma apuc cu siguranta de slabit cand nu o sa mai am ce sa ii fac la masina.

chiar daca conditiile atmosferice nu au fost ideale eu ma bucur pe rezultat chiar daca speram la un low 12 ma multumesc si cu mid 12

vantu batea destul de tare ... dupa ce am scos 12.61 (timpu cu care m-am califiat in finala) imediat dupa el la 1 ora am scos 12.8.... dar am prins o rafala de am zis ca nu e adevarat :)

Link către comentariu

Buuuun asa man.... Felicitari pentru rezultat si cand te hotarasti sa slabesti am eu cu ANX ceva ponturi de slabit... :icon_thumright:

Link către comentariu

Haide numa la Oradea, ca mergem la niste ciorbe si fripturi si gratare, sa vezi numa ce ai sa slabesti!!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

deci cat am stat la oradea ... m-am ingrasat ... am fost la cele maitari locuri

multumesc prietenilor :lol: imi pare rau ca nu am apucat sa ma vad cu toti dar noi bai joi in 2 zile plec iar spre oradea ;))

p.s. acum am ajuns si eu acasa ;))

Link către comentariu

Nadir felicitari pentru rezultat. Ma bucur ca ai plecat fericit din kurtos colac :banghead:)))) meritai :eek:

si rasplata ...

post-44494-1240346820_thumb.jpg

Modificat de 48BYG
Link către comentariu

Felicitari pentru locul 1. Ti-am admirat vineri seara masina, este intr-un mare fel.

Si data viitoare, sa schimbi prefixul. :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hahah ce poza ai pus :)

da eram fericit si o pupam pt ca am reusit sa iau o cupa desi nu ma asteptam :rr:)

nu am fost fff multumit de timp dar oricum in conditile date a fost sooper. @jse sper sa te auda dumnezeu ;))

multumesc inca o data pentru sustinere ;)) am gasit o poza pe net .... nu stiu la ce ma gandeam ;))

post-2937-1240352994_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari inca odata :lol: (sa iti zic si pe forum, nah ;) , cand te intorci te astept cu poze si multe filmulete :)) ) .

Link către comentariu

Domnu , te-am vazut ieri pe dealu negru , exact acolo unde e radarul fix . Eu mergeam spre valcea si tu in sens invers . Banuiesc ca te-ai distrat pe acolo in curbele alea proaspat asfaltate . Felicitari pentru rezultate si la mai mare ! :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc pentru aprecieri :))

azi masina mea a mai primit niste inbunatatiri ca deh merita si ea ca m-a facut fericit weekendu asta

sa vedem dupa weekendu asta ce va primii :D)

ne auzim pe luni cand ma intorc de pe nordschleife

Link către comentariu

Te-am vazut azi.. noapte la stop la mc buzesti, ai facut stanga spre victoriei.. cam grabit.

frumoasa bestie ai :rolleyes:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am revenit pe meleagurile noastre..... pt prima oara cand ajung acasa si imi pare rau ca am ajuns acasa :offtopic:

dar nui bai mai stau doar pana maine si porma iar plec :D) in ultimile 3 sapt am dormit doar 2 zile (acasa in bucuresti)

hai sa va arat ceva poze cu masinuta mea :biggrin:

in ultima saptamana a suferit niste modificari vizuale ;))

maine ma duc sa fac revizia :mad: ca deh am ajuns la 46780 km si la 47000 tre sa o refac ;))

post-2937-1241085665_thumb.jpg

post-2937-1241085680_thumb.jpg

post-2937-1241085691_thumb.jpg

Link către comentariu

cat ai coborat-o?

Ma gandesc s-o las si pe a mea cu vreo inca 10 mm, mai mult nu mai am curaj la noi..:ceuameni:

Link către comentariu

exceptionala masina si posesorul :icon_thumright:

foarte incantata nevasta-mea, desi cica nu prea ai avut pe unde sa-i dai.

Link către comentariu

Te-am vazut azi in jur de 20.00 pe pod la Otopeni.

FRUMOASA "JUCARIE"...te duceai, nu gluma!

Felicitari pentru tot ce tine de masina!

Bafta!

Link către comentariu
Florin@Caractere

Dap, frumoasa masinutza :coffee_lol:

si felicitari pentru rezultate :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc pt aprecieri ;)

da sunt stopurile de pe facelift ;) si am sa am rezum doar la stopuri fata nu o schimb ;)

mai am nici chestii de facut la masina dupa care ma opresc pt o perioada. mai am si altele de facut si m-am convins ca la ce performante am aduso ii sta ff bine si este si super fiabile .... a era sa uit pe ultimi 7000 k km am media de consum de 10,8 in conditia in care am luat locul 1 la unguri ;) si am facut si 3 ture pe nring cu masina ;))

masina pe spate am coborato cu circa 15mm

azi am fost pe la otopeni dar mergeam incet....

cata iti multumesc pt aprecieri si vreau sa iti zic ca ai o nevasta tare ;)) am ramas uimit de cat de mult ii placea pe circuit :D

sa tot ai asa nevasta, pacat ca ne-au cam oprit din ritm donatorii de organe dar na ce sa faci tre sa se dea si ei.

oricum desi ei nu prea i-a convenit am fost putin retinut cand am fost cu ea ca deh imi era frica ca ma astepti cu paru ;))

dar totusii pe unele portiuni i-am dat :coffee_lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!