Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

s3-u meu asa a venit ... modelel mai noi au inceput sa apara si cu antifon la capota

multumesc de sustineri si incurajari

cat destre al invata pe ala cu r8 sa plece nu il invat ca nu a vrut sa se dea cu mine!

@aronel da acum suntem identici .... mai putin ambreajul eu inca ma bucur de faptul ca am pedala usoara :) deh am abreaj stock

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Frumoasa rau masina. Am vazut-o si eu ieri, am atasat aici si 2 poze :P

Cu cine te-ai mai dat si care au fost rezultatele?

post-27766-1238335032_thumb.jpg

post-27766-1238335141_thumb.jpg

Modificat de N0NAME
Link către comentariu

Felicitari !

Ii sade muuuult mai bine cu grila neagra - intentionez si eu sa vopsesc grila - te sun inainte, sa-mi zici ce si cum.

I hate crom! :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc :(

vezi ca am pus rezultatul ceva posturi mai sus :blink:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

in grupa la care eu am luat locul 2 au fost inscrise 9 masini si toate modificate :)) 3 subaru`uri, 2 evo`uri 9, un evo 8 si un evo 10 si un nisan de 280 cai.....zx

Link către comentariu

cum cineva mai demult avea o vorba...2 sate si o comuna....

picture344.th.jpg

Link către comentariu

mi se pare si normal. diferenta intre cele 2 masini stock la suta e foarte mica, iar acum nadir bate bine sub 5s.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Da, am vazut-o si eu la Romexpo(bloca un culoar ;) ) si m-am uitat la grila - este vopsita chiar bine.

aaa.. si Nadir ce-ai avut cu janta de pe fata dreapta(cred :) )...zici ca a muscat cineva din ea.. - oricum cred ca se poate retusa.

Link către comentariu

sambata si eu am zarit-o.

ni s-a facut si o demonstratie

mi-a placut cum suna ''motorasul''

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumes pt aprecieri :D

avand in vedere ca esica azi a imbatranit :) si a ajuns la 40k km a ptimit o revizie sanatoasa si la motor si la transmisie :)

de azi esica al meu ruleaza cu un nou ambreiaj mai tapan decat cel stock si pot sa va spun ca desi am fugit de el cat am putut acum nu imi pare rau deja dupa 112 km m-am obijnuit bine cu noul ambreiaj astept sa fac 500 km sa pot sa ii dau sa vedem si mai sus sum se comporta

pe langa ambreiaju/placa de presiune si rulmentu de la sachs a primit si o volant noua stock adica tot bimasica si a mai primit un taket nou pt pompa de benzina .... ulei in cutie si cutia de transfer binenteles de la motul :(

si in rest o revizie ca atare :D am verificat planetarele si se prezinta foarte bine

curand urmeaza sa umblu si la uleiurile din spate de pe partea de transmisie dar incet le facem pe toate :)

masina se simte sooper chiar imi place fff mult cum merge dupa aceasta revizie mai amanuntita :mop:

si ceva poze

post-2937-1239844779_thumb.jpg

post-2937-1239844800_thumb.jpg

post-2937-1239844814_thumb.jpg

post-2937-1239844826_thumb.jpg

post-2937-1239844838_thumb.jpg

post-2937-1239844851_thumb.jpg

post-2937-1239844866_thumb.jpg

post-2937-1239844884_thumb.jpg

post-2937-1239844895_thumb.jpg

post-2937-1239844911_thumb.jpg

post-2937-1239844924_thumb.jpg

post-2937-1239844995_thumb.jpg

Link către comentariu

Am admirat si eu masina la 4TuningDays, i-am auzit si motorul. I-ai pus BOV asa pentru show?

Link către comentariu

iar nu am iesit in poze :)

nu te-a luat mah somnul sa mergi pe tempomat la ora aia? :lol:

Link către comentariu

Nadire, Mare om, mare caracter ( si la propriu si la figurat) te felicit pentru cum iti trage masinuta, pentru cum l-ai facut pe m5, si multa bafta in Ungaria :wub:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc vlad :D

.... amramas foarte :o cand ti-am vazut mica raketa ;))

nu vreau sa ma gandesc cum o saiti merarga dupa modificarile majore

aaa era sa uit astept si eu filmarile cu M5`u ;))

se pare ca ambreiaju se tine foarte bine pacat ca nu am avut conditii atmosferice mai bune dar oricum sunt fericit ca am reusit sa iau locul 1 in ungaria ;), au fost si masini mai rapide la grupa mea dar nu au fost la fel defiabile si autrebuit sa abandoneze si asta m-a facut sau urc pe podium

si se pare ca am un nou timp 12.505 :D (il rog pe dragol anorganix sa imi faca si mie update la semnatura :D )

o sa revin cu poze si cu filmulete dar cand o sa ajung acasa acum sunt la cluj unde ma odihnesc :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

asa la rece din camera de hotel ca eu nu am avut aparat foto :D) sper sa ma ajute baietii din oradea / tm si prietenu lui byg din cluj cu ceva poze/filme :D)

post-2937-1240258866_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!