Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

a vrut sa zica Pitesti pe 28....la curse.

hai..care mergem sa-i facem galerie?

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Pai... cred ca se stie deja cine merge. :D

Nadire, pentru Ungaria nu iei R888-uri?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

@marys te sun:D vineri

@bogdan cand eram mai mic eram ffff emotiv dar acum nu am probleme asa ca va asstept sa mai vrb inainte de .......

@anorgasmix

lol

ti s=a parut ca am nevoie?

Link către comentariu

Va rog insistent sa o lasati mai usor cu off-topicul. Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

tu ai fost vreodata mic ?? ;)

eu credeam ca 28 ...adica la Pitetsi la curse...nu stiam de Pl nimic.

cristi? ce offtopic? vorbim de masina, de prestatia ei..si de sofer...

posturi tehnice nu, discutii lejere nu.... ?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

acum am ajuns acasa

sunt asa obosit ... dar ceva din mine imi zice fa un dush si hai in ungaria dar as ajunge fix la ora de start ... ar fi un chin prea mare.......

oricum nus eu dar e fratele meu mai negru :icon_cool:) si stiu ca nu ma va face de rusine.

Link către comentariu

update : :cool:

In sfarsit am reusit sa vad si eu cum merge S3-ul lui nadir, nu am decat un cuvant de zis: BOMBA .

Sa o stapanesti sanatos nadir , sa fiu sincer nu ma asteptam sa fie asa brutala, nu mai zic de plecarea de pe loc la care nici macar nu am cuvinte sa o descriu.

Te astept maine ca sa punem masinutele la punct pentru Pitesti. (stii ca ti-am promis ca nu scapi de mine pana nu trage si a mea la fel din mers, nuh? :Driver: :blah_: , glumesc, glumesc, trage super bine masina :D )

Link către comentariu

nadire...i-ai rupt gatul la o plecare....aseara statea asta micu cu capul intr-o parte :)

Link către comentariu
oricum nus eu dar e fratele meu mai negru ;)) si stiu ca nu ma va face de rusine.

Iar eu stiu ca fratele alb nu ma va face de rusine la Pitesti :wub:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

a fost frumos pacat ca nu prea au vrut oameni cu rs4 r8 m5 e39 m5 e60..... sa se dea cu masinutza mea.

sa ma dau cu astia de la mine din club nu avea rost ca noi ne putem da oricand iar singurul care a acceptat sa se dea cu mine a fost un S5 alb care a plecat bine din ce vad pe filmarea lui frate-miu dar binenteles l-am batut:D si aici am gresitt ca nu am continuat sa accelerez pana treceam de finish ca tot ce a contat au fost timpi!

si uite asa am iesit pe lucul 2 :) locul 1 fiind obtinut de Baluba colegu meu cu un evo9 modificat bine.

pt esica al meu desi a castigat multe concursuri de data asata e prima cupa pe care o are si el :D

ma retrag la somn :D

revin maine cu poze :D

a era sa uit imi pare rau ca nu a venit iar gallardo :D aveam si eu cu cine sa ma dau.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu ca saracu iar a patit ceva la masina si cu mine nu s-a mai dat. e urmarit de ghinioane sau nu imi explic altfel la fiecare cursa dupa 1-2 curse pateste ceva.....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pfff cu meciu asta mi-a fugit si somnu

cu ocazia asta vedeti si voi cum mi-am voptist zilele trecute grila :icon_thumright: sper sa va placa.

post-2937-1238268706_thumb.jpg

post-2937-1238268721_thumb.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu farurile sunt ale mele originale :)

si acum ca mi-am schimbat bara am vopsit grila negru lucios

am vrut sa imi pun tot botu de facelift dar era mult de schimbat si m-am rezumat la faptul ca eu fveau sa imi fuga masina ca de frumoasa eu consider ca e destul de frumusica asa stock like

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nus cum fac dar iar am uitat ceva :)

cand am umblat la bara fata am mai facut un mic update la masina :icon_cool:

ca deh se anunta vremuri calduroase :rolleyes:

ii multumesc lui florin sandu (florin@caractere) care mi-a recomandat un ateleier nou de tinichigerie vopsitorie care a facut o treaba sooper buna in doar 2 zile :rolleyes:

baieti seriosi

post-2937-1238271478_thumb.jpg

post-2937-1238271486_thumb.jpg

post-2937-1238271496_thumb.jpg

post-2937-1238271504_thumb.jpg

Link către comentariu

Forge twin-intercooler, cum are fratioru negru de la Oradea?

Cum se simte acum masina?

Felicitari pentru reusita de la Pitesti

Link către comentariu

Hai ca mi-a luat-o Bogdan inainte cu filmuletul .. . :huh:

Felicitari Nadir , ma bucur mult :D:D

Link către comentariu

Felicitari!! poate data viitoare in ungaria vom vedea o cursa BLACK&WHITE! ar fi interesant nu? :)

Link către comentariu

Salut, Nadir si felicitari pt. masina ! Am o intrebare : S3 vine fara antifonul de capota sau l-ai scos tu pt. sound ?

Toate cele bune !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!