Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Un preten bun are o vorba... cand cade ceva pui altceva mai bun... asa si cu ambreiajul tau Nadirescule :salut:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
Un preten bun are o vorba... cand cade ceva pui altceva mai bun... asa si cu ambreiajul tau Nadirescule :salut:

buna vorba are prietenul asta al tau

dar la mine nu a cazut :D) se vede in filmuletu cu gallardo ca plec bomba... daca nu aveam ambreiaj ..... nu cred ca plecam asa.

cat despre ceva mai bun da o sa imi pun ceva mai bun sa zic asa pt ca urmeaza si ceva mai mare ;;)

sper sa am timp de toate

Foarte interesant ce ai facut tu acolo, uite faza cu M3-ul din alta perspectiva. Frumoasa plecarea ...

Mai multe filmulete si poze de la bucovat aici

multumesc pt filmulete dar plecarea cu bmw`u a fost foarte proasta/ vezi plecarea cu gallardo..... nu vreau sa ma scuz dar eram atent la public si am uitat sa deecuplez sistemul

cursa cu bmw`u fiind prima cursa ;)

porma nu s-a mai repetat.

altfel nu statea bmw`u asa aproape .... a plecat bine noroc cu slicurile dar eu am putere:D

Link către comentariu

Ar fi frumoasa o revansa cu Gallardo cand va fi in mintile lui sa vedem diferenta reala

Link către comentariu

Full grip plecarea vs Lambo. Soferul de pe Lamnbo nu prea se stia din ce am vazut :D

Cat despre cursele de la Craiova, dince am vazut in filmulete , inconstientza este prea mare.. O miscare gresita si se ducea fo' 20 de destepti:( Cand erau la noi pe aeroport curse, se punea garduri sa delimiteze

Link către comentariu

Lamborghini-ul avea probleme grave la motor. A ajuns sa fie trimis in service.

Link către comentariu

Felicitari Nadir.Ai ajuns departe si asta este doar inceputul sunt convins.

Continua sa ne uimesti pe toti si pastreza-ti acelasi elan ca intotdeuna.

Link către comentariu

la ce putere ai ajuns acum? (hp/Nm) pana la cati cai rezista turbina ta stock?volant a nu da semne de oboseala dupa atatea plecari?

Modificat de TeKa
Link către comentariu

hmm..nu stiu cat de grave erau probeleme la lambo la motor ca dupa aia pe drum catre Pitetsi mergea destul de tare. auzisem ca doar la plecare, in treapta 1 avea probleme....

in fine, oricum nadire, tre sa fii mandru de cum fuge masina ta.

roti fulda cand ii pui? ;)

Link către comentariu

da cu tt te.ai dat 99 czr???

lambo am auzit ca ii intrat in limp mode din cauza ca a scos catalizatoarele

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cu cezar nu m-am dat pentru ca nu avea masina in forma maxima si desi suntem prietteni mi-a spus ca nu vrea sa ne dam ca o sa apara discutii :icon_thumright:)

so m-a refuzat frumos :)

puterea mea este undeva @ 359 hp si 460 nm mai concret o sa vad cand ajung la unguri ca acum am un soft custom facut de cei de la superchips si ei mi-au spus cifrele de mai sus.

Link către comentariu

Congrats - man :icon_thumright:

am vazut totul live pe aeroport duminica si vreau sa spun ca ai fost de nota 10 +++++

apropo de soft - fa-mi si mie o oferta la cat poti sa-mi duci si mie 1.8 tfsi de 160CP si 250NM

peace

Link către comentariu

La Gallardo i s-au ars catalizatoarele si motorul intrase in avarie si nu ii permitea sa plece tare

Oricum, haideti sa nu mai facem OT pe topicul lui nadir

Asteptam vesti bune din Ungaria. Multa bafta acolo. Ai o masina de vis

Link către comentariu
Si TT-ul a bubuit radiatoarele. :huh:

Scuze de offtopic.

el pe alt forum a zis ca spart 2 furtune, unul de admisie si unul de apa....cum sa sparga radiatoarele?

http://forum.4tuning.ro/showpost.php?p=215...p;postcount=752

" in cursa cu pepy am plesnit 2 furtune,unul de apa si unul de admisie,dar PEPY A FOST MAI BUN,PUNCT, pacat ca porschele de buzau nu a avut curaj sa ne mai dam o data dupa ce a vazut ca am plekt f tare cu el si am ratat a 2a"

si tot el zice si de Lambo ca a avut probleme.

La Gallardo i s-au ars catalizatoarele si motorul intrase in avarie si nu ii permitea sa plece tare

daca intra in avarie, intra si in treptele superioare,nu doar pe 1a...dar el nu pleca bine deloc. dupa aia tragea ok.crede-ma ca am mers in spatele lui de la Craiova catre valcea si se alerga cu CL63 AMG destul de rau. mai am vreo 4 martori...de pe drum.. care au vazut.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Oricum, haideti sa nu mai facem OT pe topicul lui nadir

Asteptam vesti bune din Ungaria. Multa bafta acolo. Ai o masina de vis

Deci sa fim seriosi ......... si era in avarie doar cand pleca de pe loc dupa care i se remediaza avaria subit :D

Hai sa nu mai cautam scuze aiurea ............. un lucru e cert : SI-AFURAT-O ! PUNCT .

Daca stia ca este avariat intr-un fel sau altul de ce a mai concurat ?

Link către comentariu

Eu iti spun ce stiu de la propietar si erau pe YouTube niste filme de la o cursa de anul trecut de la Clui in care s-a dat cu CZR-ul si un R8, plecand foarte bine la toate cursele.

Modificat de AaronNel
Link către comentariu
Deci sa fim seriosi ......... si era in avarie doar cand pleca de pe loc dupa care i se remediaza avaria subit :(

Hai sa nu mai cautam scuze aiurea ............. un lucru e cert : SI-AFURAT-O ! PUNCT .

Daca stia ca este avariat intr-un fel sau altul de ce a mai concurat ?

Scuzati-mi expresia dar am scris post-ul intr-o foarte mare graba :rolleyes: . Ma refeream la : " SI-AFURAT-O ! PUNCT "

Cat despre discutiile tale purtate cu propietarul sincer nu cred ca isi au rostul , si nu cred ca schimba cu ceva ceea ce s-a intamplat.

In alta ordine de idei hai sa fim OT si sa nu mai incercam sa scuzam lumea aiurea , sincer acum .

"In aria "Masina mea" este permisa discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt interzise discutiile referitoare la problemele tehnice . "

O seara buna,

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

discutiile sunt inutile

omu mi-a spus punct am o problema daca plec tare imi sare din viteza apoi merge ok ... am plecat bomba eu si el nu m-a ajuns desi i-a dat dupa mine se vedea pe filmmare ca ii dadea sicat de frumos schimba.

avea o eroare care zicea el ca e posibil sa fie de la faptul ca si-a scos catalizatoarele.

@ wviking ai pm ;)

sunt putin ofticat ca mecanicul meu m-a programat vineri ..... si vineri la ora 16 incep sa fac un gti ... nu cred ca termin in timp util in asa fel incat sa pot pleca din timp sa si ajung in ungaria unde sa ma odihnesc inainte de cursa. si sa merg de pe drum direct la cursa nu are rost ... nus robot!

si i-am promis lui George ca ii fac masina saptamana asta ... nu pot pleca si sa il las cu ochii in sorare

vom avea inca un gti de +330 bhp ;;)

poate isi repara sii mircea gallardo pana pe 28 si ne vedem la ploiesti unde spre sa pot ajunge.

cat despre volant mea trebuie sa reziste ;)) da doar o menajez fac doar cate 4 plecari pe zi =)) dar am un soft care imi menajeaza ambreiajul (recunosc ca si eu sunt foarte atent cu ambreiajul)

sper sa ma tina mult ti bine volant nu de alta dar costa 3350 ron iar singlemass sau usurata nu imi pun ca nu imi place sa o aud cum clantane vreau sa am si confort ca e masina mea de zi cu zi

Link către comentariu

Felicitari Nadir, cu M3-ul se stia de ceva vreme ca nu va fi o problema pentru tine. :Driver: (poate de data asta s-au convins si gurile rele :) ) .

Da un semn de viata cand vii in Ploiesti cu George :Driver: .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!