Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

masinile puternice sa tot apara :) mie imi convine;)

si sincer eu sunt un mare fan ar motoarelor mari hai sa nu ma inteaga lumea gresit sa zicem medii :)

la bucuresti am vrb deja de o sedinta foto vezi cum faci aciduletzule poate ardem si noi un versus :)

chiar daca au apart iar si iar parca nu se mai termina birocratia asta (tre iar sa mai aduc nus ce acte la firma de "reasling")

sper sa o capat pana la sf saptamanii!

wish me luck .... chiar am nevoie

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Deci,S3-ul a fost vandut de Carro Deva si livrat de noi.Nu am stiut ca a ajuns in Sibiu.Antiradar in bara a luat de la mine :) deci se pregateste de talpi!

Link către comentariu

Felicitari Nadir. Sper sa nu lasi golful de izbeliste, desi na..acuma o sa fii ocupat cu audiul :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

oricat de ocupat o sa fiu cu "iubita" pe "amanta" nu o sa o las nici o data!

asa radea fratele meu de mine .... cand mie nu imi statea capul la o masina de oras si cu prima mea masina am inceput proiectul (oricum golfu de cand l-am luat stiam dc l-am luat) si frate-miu imi tot zicea esti ca unau care nu are iubita dar vrea amanta :D)

pentru ca masina de zi cu zi nu aveam dar imi preparam golfu :D

chiar ieri dupa ce m-am enervat cu actele am fost pana la garaj sa ma mai linistesc cu golfu.

Link către comentariu

bah si nu uita ca si skoda te-a scos din anumite prob...ca daca erai cu mk1 la cheia... nu mai mergeam toti la BV ...sau daca erai cu S3 mergem toti inghesuiti, dar nu ajungeam cu benzina din rezervor nici pana la prima curba..plus ca la intoarecere ne arata zGB curbele altfel :P)

Link către comentariu
da sa facem si noi ceva de genu asta (white people)

@ robert. e rosu interiorul! >:P

Beton poza :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
bah si nu uita ca si skoda te-a scos din anumite prob...ca daca erai cu mk1 la cheia... nu mai mergeam toti la BV ...sau daca erai cu S3 mergem toti inghesuiti, dar nu ajungeam cu benzina din rezervor nici pana la prima curba..plus ca la intoarecere ne arata zGB curbele altfel :)))

hehe stai linistit ca la intoarcere nu ii mai lasam lui zgb placerea nu ca nu i-as da lui masina ci pt faptul ca sa asa o placere si senzatie sunt cam egoist ;))

ci cei drept da nu e masina de "familie" sau logan sa car cartofi cu el e masina in care incap maxim 2 persoane inafara de mine ;;)

cat despre consum :|

Link către comentariu

varule pai asa egoist cu fratele tau? :D hai neatza te pup :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

;)) se pare ca cei de la reasling imi incearca nervii

m-am dus azi acolo si stiti ce mi-au zis .... ca nu e directorul acolo ca sa semnam contractul asa ca tre sa ma duc maine si nici nu a vrut sa imi dea o proforma sa platesc avansul ca pana maine sa ii si intre banii in cont ca sa faca si ei mai departe plata catre pbv2 ... :)

foarte amabil dealerul mi-a spus as fi nesimtzit sa va promit ca veti avea masina in acest weekend va promit ca pana miercuri sigur se va rezolva :) :)

asa ca @ netflow ne vedem de sapt viitoare pentru sedinta foto :((

Link către comentariu

:)) ...enervant,ce sa zic.Romanica,ca sa citez pe cineva de aici...sa vrei sa le dai bani si sa nu vrea sa-i ia!

Link către comentariu
Adrian@revo
la bucuresti am vrb deja de o sedinta foto vezi cum faci aciduletzule poate ardem si noi un versus :tomato:

Nadire, nu am nici o treaba cu acizii, bazele sau alte chestiuni chimice. Insa ca sa nu faci entorsa la degete poti sa scrii doar 'aicu' :screwy:

Cat despre poze, se rezolva daca ai de gand sa-ti rodezi es-ul la drum intins :ceuameni:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

lol adriane :cheers:)

asa imi place mie sa iti zic acid`uletzul :lol:)

cat despre fratele Cristi eu egoist? ai uitat cand a zis wrc`ul sa tragi pe dreapta sa facem schimb am zis las ma ca vad ca e infierbantat grasu sa ii mai dea el .... (ce e drept m-am si gandit oricum mai e putin mai mult ma amagesc :icon_thumright: )

tare curios sunt cat o sa ma tina ambreiajul!

Link către comentariu
sonyscorpion

P.L.M. Foarte frumoasa si culoarea la fel spor la schimbari si ............................... FRUMOASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RAU.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc :rolleyes:

cand iti termini masina ;:unsure:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu mai am rabdare pana maine!

oricum va rog sa imi tineti pumnii.....

Link către comentariu

Bafta maine. Abia astept sa vad poze cu bestia ta! :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

se pare ca cineva este impotriva mea!

la ora 10 il sun pe tipul de la Reasling si chiciti ce imi zice din pacate nu va pot da un raspuns inca deoarece nu avem curent

imi venea sa ma bat!

la ora 13 ii dau mesaj .... s-a dus si ziua asta....

de la 14 pana la 16 l-am sunat (nu a raspuns)

la ora 16:30 il sun pe colegul lui mai mare ca m-a pasat la el si i-am zis ca mi-se pare bataie de joc a zis ca ma suna el in jumatate de ora ...... ca nu era la birou....... (si mi-a confirmat ca pana de curent s-a remediat de cel putin o ora)

pe la 17 ma suna si imi spune ca totul este ok ca s-a acceptat totul si ca sa vin maine sa semnam contractul imi venea sa ii bag o mana prin tel sa il strang de gat

daca mai apare maine ceva jur ca il strang de gat!

cineva imi pune nerviii la incercare!

oricum abia astept sa vad atitudinea lor de maine!

oricum azi mi-a zis ca tre sa ii mai dau o foicica dar i-am zis da o aveam la mine dar daca nu raspunzi la tel ce sa fac....

el a zis ca se poate accepta si foaia aia sa i-o duc si porma .... o am si acum in masina ....

sunt curios cat de repede se misca

oricum nu inteleg dc nu imi dau proforma sa pot platii avansul .... ca el zicea ca imi da proforma dupa ce semnam contractul .... dupa ce semnezi contractul tre sa imi dea direct factura :icon_thumright:

de ce mi-a fost frica nu am scapat!

in 3 zile masina implineste 1 luna de cand sta in curte la pbv2

Link către comentariu

De ce nu ai ales alta firma de leasing, sunt sigur ca erau unii care vroiau sa le dai banii!!!!

Bafta maine !!!!!!!!

Link către comentariu

Incearca Arad Leasing.Aia-s superoperativi,se misca ca racheta!

Link către comentariu

Eu cand ti-am zis sa ai grija la acte, ai facut pe desteptu'...la fel si cu comanda la prietenul Cezar. Acum suporta consecintele. :( Aspteptam poze si impresii.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

azi am platit ... mi-se pare stupid dar da ma bucur ca am platit avansul :blink:) am semnat ordinul de plata cu o asa fericire cum nu va imaginati!

am facut si ceva poze noi pt ca, chiar m-ati nelamurit pana si pe mine cu interiorul ala :P)

dar uite ca daca nu il mai arde soarele este chiar rosu :P)

sper sa va placa oricum daca am noroc maine imi si livreaza aastia masina ;:P

post-2937-1179853544_thumb.jpg

post-2937-1179853699_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca e cazul s atreci pe cauciucuri FULDA :icon_thumright:

bv, sa fie intr-un ceas bun! sa inteleg ca 2-3 sapt nu te mai vedem postand...ca si Vlad dupa ce si-a luat masina...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

maine imi dau astia masina asa ca .....

abia astept desi azi m-am trezit fupt de racit sincer nici nu mai simt ca imi e rau cu gandul ca poate ii prosteam pe aia sa imi faca plata azi ca banii la ei intra la ora 14 ..... dar ala mi-a zis foarte sec ca din pacate doar pana la ora 13 pot face tranzactii mai mari de 40k ..

un lucru e cert nu imi vor da masina pana maine!

oricum trebuie sa vad ce fac cu astia ca tre sa imi fac Casco si sincer inca nu m-am hotarat la ce firma sa imi fac.

Link către comentariu

Hai tata odata, c-ai stat mai mult ca mine dupa masina. Desi nu credeam ca e posibil. :beer: Ne vedeam pe seara. :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!