Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

ca tot s-a luat lumea de mine ca nu mai postez nimic

iata ca vin cu ceva mici noutati :D

in ordinea nr de pe tricou

am zis sa incep anul competitional in forta

-un set nou 225-40-18 michelin pilot sport 2

-un set nou de bobine totusi facusem 36k km cu cele de fabrica

-un set nou de bujii NGK Iridium ceva mai reci

desi am scazut de la 235 la 225 acum dupa ce m-am obijnuit cu ele incepe sa nu imi mai para rau.

desi noi am fost nevoit sa le schimb, traiasca drumurile din romania.

impresii despre cauciucuri dupa 24 ore dupa ce le-am montat le-am si rodat dupa un scurt drum pana la ploiesti cardinal, unde am montat noua aprindere, am fugit tocmai pana la baia mare unde m-am jucat teribil cu noile mele cauciucuri de "iarna" pe zapada de peste 30 cm :( pe munte erau locuri si cu 70cm :Driver:) (cine e interesat sa caute pe youtube nadir cavnic)

curand trebuie sa fac o revizie generala la masina ca deh mai sunt 3 luni si iese masina din garantie;)

oricum am avut un noroc chior ca mi s-a ars becul din dreapta, acum cat inca mai sunt in garantie, l-am schimbat repede :blah_: si sper sa nu mai am probleme.

oricum curand urmeaza revizia si sper ca dupa revizia asta sa fac raru, sa nu mai am probleme 2 ani, pt ca vor urma niste schimbari majore, .... se anunta un an greu.

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

• 3 weeks later...
nadir@boosted.ro

rog colegii din craiova care au ceva material cu ce a fost azi sa ma ajute si pe mine

si sper ca s-a amurit ce si cum e cu masina mea

eu am reusit sa fac rost doar de 2 poze

si dedic aceste 2 victorii mamei mele care maine implineste 9 ani de cand nu mai este printre noi

post-2937-1237153217_thumb.jpg

post-2937-1237153345_thumb.jpg

Link către comentariu

NU felicitari , NU bravo , NU nimic .....................

RESPECT bro ! :D

@ Aaronel - normal ca l-a ....... batut :P

PS : nadir , acum 2 saptamani ai avut masina parcata pe o alee de vile de langa 1 Mai . Sa nu o mai lasi pe locul ala ca risti sa o gasesti zgariata , asta in cazul in care nu ai gasit-o deja :D

Modificat de puff
Link către comentariu

Nadir , preten drag... frumos... imi place ca ai dat clasa unei masini de inalta clasa.

Ea inca este cu tine. Niciodata nu a plecat de langa tine. Sa nu uiti asta!

Link către comentariu

And the winner is.....Nadir Felicitari. Giziz Craisis:d superrr tare masina.

Totusi mi se pare(din poze ce-i drept) ca spectatorii au fost prea aproape pista... cam inconstienti... bine ca nu s-a intamplat nimic grav.

Link către comentariu

bravo varule ! congrats! ma oftic ca nu am fost acolo pt sustinere :) dar am fost sa mancam ca ne era extrem de foame.

pt M3 ma bucur enorm, dar pt Lambo, se pare ca ar fi avut ceva probleme...zice lumea..acum nu stiu... prea si-a furat-o de la toti...

sigur mama ta se bucura pt tine ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cand m-am dat cu m3-u eram atent la spectatori sa iii dau la o parte sa pot pleca asa cum stiu eu mai bine am plecat incet fata de cum am plecat cu gallardo dar cu m3-u nu mi-am facut asa mari griji stiam ca o sa il bat pe 400 dupa nu mai conta.

asta chiar daca el a avut scliks si eram pe un asfalt foarte aderent.

va multumesc pt tot

lambo avea ceva probleme nu putea sa plece tare ... cica ii sarea din a 1a .... dar dc nu m-a ajuns?

oricum cu mine a zis ca nu i-a sarit dar nici de plecat nu a putut pleca cum trebuie

si da se pare ca masina lui mircea nu a fost in forma maxima, dar na, a acceptat sa se dea cu mine

Link către comentariu

Bravo varule!

Imi pare rau ca n-am apucat sa te vad live.

Iar Lambo... chiar dezamagitor si cu Porsche a plecat super slab.

Link către comentariu

oricum, ai invins si asta conteaza. masina trage in mare fel!

asta micu, michael, a dat cu Carrera de o groapa pe la Pitesti si a trebuit sa revina :) in Buc

dar sa-ti spuna Santos ce flashuri ii dadea lu blazey pe A1 sa-l dea la o parte... daca venea, sigur te provoca sa va dati! nici GTIul lu ovidiu si nici blazey cu A6 nu i-au stat in fata... ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

btw

gallardo a mancat bataie doar de la 3 masini inafara de mine si eu zic ca nu l-a batut oricine.

baluba evo 9 bine modificat

iustin bmw e30 m3 turbo - care mergea in mare fel

porsche 911 turbo

plecase tipu cu 911 dar as fi vrut si eu sa vad pe mine cat ma bate totusi e o masina la care multi viseaza inclusiv eu :)

cu m3`u ma repet nu mi-a fost frica ca stiu ca pe 400m il bate rs4 si eu bat rs4 ;))

acum ma retrag ca trebuie sa imi pregatesc masina pt weekendu viitor am de parcurs 1200 km dus intors pana in ungaria

unde imi doresc sa scot un timp ffff mic un low 12

Link către comentariu

multa bafta pt weekendu viitor.

eu doar de astea 3 auzisem ca s-a dat gallardo si de aia am zis :icon_thumright:

Link către comentariu

Asta ma uitam si eu...e total pe langa baiatu' dar sunt singurele filmulete puse pe youtube.

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu

Man, felicitari!

Si cand te gandesti ca evacuarea si ambreiajul sunt inca in cutii. :D

Bafta multa saptamana viitoare!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

evacuarea care ai vazuto la mine in showroom este evacuare pentru un client si mi-am mai luat sa am pe stock

masina mea are evacuare inca din decembrie 2007

mi-as fi dorit sa fie biturbo dar ma descurc bine si cu un turbo stock gratie celor de la superchips

sper sa apuc pana weekendu viitor sa montez ambreiaju pentru ca la unguri voi folosii Shell Vpower ;:P si o sa urc softu si mai sus :icon_redface:

pana una alta masina se comporta sooper bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!