Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Foarte tare masinuta! :) Cred ca surpriza e suportul ala de pahare pentru 2din :)

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

:-)

Surpriza daca se va concretiza va face masina sa fie considerabil mai rapida pe sfert de mila decat un F430, Gallardo, etc :-)

Oricum nici in setup-ul actual nu este departe de ele pe 402m :-)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

adrian are dreptate :D

momentan am reusit sa ajung undeva la 5,9 singur in masina 5,9 imi ia sa parcurg de la 100-160 in treapta a 4a!

4,9 imi ia de la 0-100 la 100 sunt treapta a 3a schimb treapta si apoi 5,9 imi mai ia sa fac pana la 160

un mic carcul ar zice cam asa 11 secunde de la 0-160?

curand pun gtech`ul pe masina sa vad niste masuratori mai exacte :P

esper sa nu mai am ghinionu sa mai pun benzina proasta (am bagat dec la un petromv carrera100 si de obicei e ok dar asta de prin salajan sau ce dreaq cartier e pe acolo ..... avea benzina sooper proasta!!!!

acum ca mi-a venit admisia din inox sunt sooper multumit de cum trage si de cum se aude:D

Link către comentariu

nu vreau sa par carcotas, dar nu e putin 'trasa de par' comparatia cu f430 pe sfert de mila?

din cate stiu eu, f430 face 0-160 undeva in jurul a 8 sec, iar sfertul de mila undeva pe la 12 sec, poate putin mai repede... nu stiu cum trage masina lui nadir, dar din datele oferite de voi e in momentul asta destul de departe de ferrari sau lamborghini..

my 2 cents

Link către comentariu

Acum masina lui Nadir face mid 12s pe sfert de mila, deci nu este foarte departe de un F430 care face low 12s (poate high 11s cu LC ON). Si asta doar cu evacuare, admisie, HPFP si superchips.

Daca surpriza se va concretiza (asta depinde de Nadir) va face low 11s sau high 10s :-)

Iar Bogdan are dreptate, nu ar strica mai putine KG deoarece asa mereu sunt doua persoane in masina :-)

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

de acord cu tine...numai ca sunt unele lucruri care se bat cap in cap :icon_thumright:

f430 face 0-160 cu 3 sec mai repede ca s3 (din spusele lui nadir ca face 0-160 in 11 sec).. mi se pare ciudat ca la sfert de mila diferenta sa fie numai de cateva zecimi...

oricum, voi stiti mai bine masina si probabil stiti mai bine ca mine care e treaba, asa ca nu mai insist :D ca posesor de 2.0 tfsi, sunt curios in ce ar costa modificarea... se pot da niste detalii? :Driver:

Link către comentariu

In cazul timpului pe sfert de mila cel mai important aspect este tractiunea, care la S3 este foarte eficienta din cauza sistemului 4x4.

Sa-ti dau un exemplu. O masina 4x4 de aprox. 1500 kg care face sfertul de mila sa spunem in 13 secunde are viteza de iesire la 402m de aprox 170 km/h, in timp ce o masina FWD tot de aprox. 1500 kg ca sa aiba tot 13 secunde pe 402m are viteza de iesire de +180-185 kmh. Deci accelereaza mai repede, dar pierde mult la start :)

Comparatia de mai sus este una foarte generala, deoarece in realitate sunt mult mai multi factori ce influenteaza timpul pe sfert de mila.

EDIT: Modificarile actuale aduse masinii lui Nadir, le-am enumerat mai sus. Ce urmeaza nu pot sa spun deoarece stric surpiza lui Nadir :-)

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

Din cate stiu eu timpul de 12,8 pe 400 de metri l-ai reusit cu masina usurata (cu interiorul demontat) deci cred ca te grabesti putin, nu spun ca masina nu trage foarte bine, dar.......

Modificat de dan i
Link către comentariu

Dan, nu eu ma grabesc, tu tragi concluziile gresit. Masina avea soft de la un alt producator ( nu spun de la cine deaorece nu este profesional din partea mea), alt airbox, etc. Masina ACUM este mai rapida decat inainte (chiar usurata). Defapt Nadir poate confirma acest lucru :-)

Adi, High Pressure Fuel Pump :)

Link către comentariu

Nu ne mai satura D-zeu de atatea secunde in minus.... :( :P :lol:

Nadir, Go for it! and Let the dream come true! - prietenii stiu de ce!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

azi eS`ul meu a imbatranit si a implinit frumoasa "varsta" de 30.000 km asa ca i-am facut un cadou,

dupa foarte multe teste si fff multe incercari i-am facut cadou cel mai performant sistem de admisie

ca binenteles m-a ajutat iar sa cobor ca si secunde 100-160 sub 5.7

recunosc ca nu ar strica sa mai slabesc dar o sa o fac dupa ce nu mai pot face nimic la masina!!!!

a si am primit si o surpriza un nou soft stage 2 plus care ia in consideratie si pompa de benzina!! \:)/

masina trage fff bine uneori chiar ma sperie :)) de asta sunt ff fericit

@ dan, da cand aveam soft de la skn trebuia sa dau interioru jos pt un 12,8 acum scot cel putin 12,5 cu rezervorul full si cu interioru tot in maasina !

se pare ca setarea de acum este cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac

fiabil / confortabil / performant

ca sa lamuresc mai multa lume deja am trecut mai sus adica anu trecut pe vremea asta avea target sa bat m3 acum mi-am indeplinit si al 2lea target am batut si RS4 da am batut AUDI RS4 V8 4,2 FSI

sunt curios care va fi urmatorul target pacat ca nu cunosc pe nimeni cu un F430 ca o rezolvam

deja masini rapide precum CLS 6,3 AMG am batut de mult

cu rs4 m-am dat din mers si la 200 eram inca in fata asta dupa ultimile modificari!

saptamana trecuta la 180 ma prindea si la 210 avea o masina in fata mea

Link către comentariu

:icon_thumright:

*edit: cunosc eu pe cineva cu un F430 care ar fi dispus sa incerce, dar pentru a iesi victorios va fi nevoie de "surpriza" :-)

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

felicitari micutule..bravo :icon_thumright:

ce sistem de admisie ai luat? EVOMS sau CDA?

cu rs4 lu vlad te-ai dat? ca cica al lui trage cam cel mai bine din Buc...except the ones with compressor...

Link către comentariu

Nadir, poate pregatim un Stage 2++. Al doilea + este un abonament pe 3 luni la innot :-)

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

felicitari Nadir, ma bucur ca iti merge masinuta, si mai ales ca merge asa de tare

spor la modificari, am auzit eu ceva frumos in viitor sper din tot sufletul sa fie jucaria care trebuie::Driver:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc mult de tot baieti ;)

@bogdan

pt 20 tfsi evoms este the best!

aicu cred ca o sa te urmez si eu si ma bag la inot :icon_thumright: orice regim as tine as faceo degeaba pt ca eu mananc o singura data inainte sa ma culc rar mananc de 2 ori pe zi.... de multe ori din lipsa de timp

dar o rezolvam noi si pe asta

Link către comentariu

imi dau seama cat mananci daca dupa ce termini tre sa te culci :icon_thumright:

pai mananca cand te trezesti...e cel mai bine ;)

astept sa vad cum trage masina dupa stage 2+add-ons

Link către comentariu

Nadir, asa ceva ai montat? :

A3 2.0T V-Flow Intake

SKU:INTKVFA320T

Daca da, intr-adevar caracteristicile il recomanda - n-ar fi rau sa ne zici si un pret sa stim si noi cum stam... :dry:

Link către comentariu

Pentru ca au existat niste semne de intrebare si au aparut ceva discutii, tin sa specific faptul ca performantele masinii lui Nadir precum si timpii sau rezultatele obtinute fata de alte masini, au fost masurate si facute pe parcursul curselor legal organizate. Majoritatea se refera la King Of Europe la care Nadir a participat (si de la care mai are inca pe masina numarul de concurs) dar si la alte competitii organizate in tara sau pur si simplu pe circuit in Ungaria. Nu se discuta aici despre curse sau provocari la curse ilegale. Pentru astfel de discutii exista PM, mess, etc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!