Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Frumos exemplar ce pot spune!L-am admirat azi live si pot spune ca am ramas surprins de frana de mana dar si de butonul magic de pe usa.Pacat ca nu l-am putut simti dar data viitoare nu mai scapi si nu te mai las pana nu ma dai o tura:)

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Superba masina!....Am admirat-o si eu astazi live si ca bonus ceva RPM :) . Sper ca nu te superi daca pun 2 poze . Keep up the good work

post-6931-1223838194_thumb.jpg

post-6931-1223838266_thumb.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc baieti

ce pot sa va spun am petrecut un weekend minunat la craiova un orash frumos si niste oameni plini de viata

un show frumos o locatie superba, fete frumoase si masini puternice!

si acum sa va spun de masina mea

am ajuns la 27k km.

imi place mult de tot masina merge foarte bine se comporta exceptional

joi cand ma intorc in tara ii voi monta :

Admisie EvoMs

{8CDEE7A3-3B09-44FD-88D7-731C5B329E41}.jpg

vreau sa schimb si niste furtune, dv`ul si sa fac curat in habitaclul motor.

mi-am comandat din main suport de pahar de pus sub casetofon.... s3`u vine cu sertar.

vreau sa il montez si pe ala

sper ca pana la intalnire masina sa fie asa cum trebuie frumoasa si lup in haine de oaie ;)

ma tot bate frate-miu la cap sa ii pun LSD ("lambo dors") nu stiu cec sa fac

imi place ideea de ai face plafonu negru cum am mai discutat dar imi place si asa cum e acum asa ca nu cred ca ii voi schimba culoarea plafonului

Link către comentariu

nu prea merg LSDuri, ca ai rama superioara la geam..de banii aia mai bine pui altele... un haldex controller, un GT30...

Link către comentariu

Intreaba-l pe Speeder ce a patit un baiat cu S3 cu LSD la un accident.. :)

Link către comentariu

daca vorbim de aceeasi persoana..cred ca Nadir stie mai bine..sunt prieteni buni :scratch: e si pe forum topicul.

Link către comentariu

Suportul de pahare intra perfect in locul sertarasului, din pacate "capacul" e mai lat cu 2mm deci trebuie sa schimbi si rama daca exista pe comanda asa ceva.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

un weekend plin :Driver:

ma apropii vertiginos de 29k km :D

ce pot sa spuns am ramas :o dupa ce am vazut ca masina mea a consumat doar 10,4 sighisoara -brrasov- cheia- slanic-ploiesti-bucuresti ........ si nu am mers linistit decat pe drumurile drepte ;)

masina se prezinta foarte bine incepe sa imi placa din ce in ce mai mult

de asta m-am gandit ca de craciun sa ii fac niste cadouri :D

ce imi place ca.,cu configuratia de acum masina trage foarte bine in turatiile mici ceeace inseamna ca nu tre sa retrogradez mereu sa nu trebuie sa o turez sa pot sa ma deplasez linistit! chiar si in a 6a la 1800 rpm raman surprins, cand o calc, cat de bine se poate misca.

saptamana asta o sa imi montez admisia de la evoms si o sa fac si revizia cea de a 4a :D

Link către comentariu
.... si nu am mers linistit decat pe drumurile drepte :D

Stim, stim :D

Masina este impresionanta. :Driver: Trage extraordinar de bine. Merci pentru plimarea de la Danes

Link către comentariu

intradevar se vede ca e pasionat de cea ce face si se mai si pricepe la ce face. de cand am fost cu aceasta masina plimbarile cu golfuletul meu sunt ca mersul pe jos

Link către comentariu
ma bucur ca v-au placut :rolleyes:

promit sa nu va dezamagesc in continuare :)

Si mie mi-a placut sunetul tobei tale cand m-ai depasit sambata dupa -masa :). Ai venit pana in giratoriu la Sighisoara, cu inca un S3 , cred ca era Bogdan, pe la ora 6, cand coloana de la Sibiu era trasa pe dreapta sa o ia spre casa. Felicitari pt bijuterie si cat mai multi km

P.S. Eram cu octavia rosie

Modificat de bubu26
Link către comentariu

Sambata dupa masa nu eram eu. cred ca era aicu cu S3 negru sau MHL ca a lui e albastra. a mea e modelul vechi.

EVOMS chiar e the best thing. dar mai bun ca BMC CDA? hai ca tu trebuie sa stii!

evoms se face pt S3 sau trebuie mici adaptari?

arata f bine masina ta...si e condusa asa cum trebuie :P pe drumurile drepte lasa-i sa mearga tare aia cu FWD ! :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

@ bubu cand am trecut pe langa tine eram cu un s3 negru ca al lui bogrann s3 al unui prieten din cluj si el tot superchipuit :D

@ bogdan bmc cda este doar un filtru ;) evoms este un intake! cea mai buna solutie este un intake care sa aibe ca si filtru un bmc cda!

voi folosii ca si traseu traseul de la evoms care este un traseu foarte bine gandit si ii voi pune un filtru bmc cda in cap

prima oara am vrut sa imi confectionez eu intake`ul dar am preferat ceva gata facut ;)

desi ce am confectionat arata ff bine este identik cu kit`ul de la evoms si este din inox ;;) suna mai tare :)

si da asa este evoms`ul meu fata de cele normale are o mica modificare datorita faptului ca eu am dv`ul in fata.

dar este o modificare facuta in anglia care binenteles vine prebuild/bolton

am ceva planuri mari cu s3`u meu dar ma gandesc la ce cauciucuri de iarna sa imi iau.

i-am promis ca o duc in austria

Link către comentariu

unde ai facut admisia? m-ar bate si pe mine gandul la un BMC dar eu am deja furtun siliconic de la cutia filtrului catre turbo, si as vrea sa-i pun inox inainte de furtun..sau in locul lui.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai oricum furtunul siliconic de la samnco nu cel stock este mult mai bun decat inox`ul deoarece amortizeaza din socuri

iar admisia am facuto din 2 bucati adica o parte la strung si o parte la un sudor profesionist ;)

sudor la care am facut si niste evacuari custom si multe altele :D

daca vrei ceva custom nu ezita sa imi zici si te ajuta baiatu

ce banii tai au miros?

:icon_thumright:

Link către comentariu

pai stiam ca ma ajuti..de aia tot intrebam. nu stiu daca furtunul siliconic ajuta temperatura de admisie sa mai scada... ca inoxul banuiesc ca face si asta.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am facut revizia de 30000 km

am facut-o putin inainte de 30000 ca sa vad daca am ceva de schimbat ca deh expira garantia la trenul de rulare ;)

masina merge impecabil ceva mai sfajneata decat la sighisoara si pot sa fac o comparatie cu

0.9 secunde intre 100-160 in a 4a

adica de la 7,5 am scazut la 6,6 eu si fusco in masina! deci singur as scoate un 6,3 si inca nu am montat admisia care se pare ca incet sa simt nevoia de mai mult aer!

sper sa vin cu ceva rezultate mai bune pe sfarsitul saptamanii

eu si fusco in masina din a 3a 80-120 (eu tre sa ii dau 4 ca am a 3a scurta rau) 3,2 sec

tot cu fusco am incercat si o 100-200 14 sec in treapta a 4+5 nu m-a dus capu sa fac direct din a 5a cred ca era mai relevant!

pertotal eu sunt multumit

urmeaza sa ii cumpar cauciucuri de iarna!

navigatia si surpriza

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!