Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro
Publicat (modificat)

in sf am bagat si eu masina la cosmetizat!

abia astept sa o vad dinnou pe strazi

sunt curios ce parere aveti daca mi-as vopsi plafonul alta culoare

luni (sper) sa intre si la vopsit ... am deja 2 repere de vopsit bara capota fata

Modificat de nadir
Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir@boosted.ro

am vazut cu prafonul negru si arata destul de frumos imita open sky dar nu stiu ce sa zic.... nu sunt inca hotarat 100%

alte idei mai sunt ?

am vzut ca cei de la mtm au scos un s3 cu plafonul negru cu oglinzile si buza de la bara din fata neaga... nu arata rau, dar ma gandesc ca daca nu va mai avea oglinzile din aluminiu satinat parca nu mai este s3....

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

asa ma gandeam si eu

in cel mai rau caz le fac din carbon!

Link către comentariu

Cu siguranta va fi de impact plafonul negru. Daca se face o lucrare de calitate, va da impresia de prelungire a parbrizului pana spre spate (imi place la nebunie noua reclama la Fiat Punto care alearga pe fundul unui lac secat. Nu ar fi la fel de aratos in lipsa acelui plafon special) o face sa para ca taie aerul mai usor. Era un A4 alb prezentat aici, la "masina mea", ce avea date 5 straturi de lac pe vopsea neagra si arata superb. E o idee stralucita, dupa parea mea.

Noroc !

Link către comentariu

mi-a luat ceva timp sa citesc toate cele 27 pages :)

un lucru e sigur..masina e minune...si la cum se comporta din cele citite..s=o stapanesti sanatos..si la mult mai multi km cu ea(in continuare) ...

ideea cu plafonul negru e super. ... eu zic ca ar da super bine la alb. ...

bafta cat mai multa la toti !

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da stiu daca e sa o fac neagra si sa o fac sa traluceasca ar da foarte frumos dar cred ca o sa incer intai cu folie si daca chiar imi place o sa o vopsesc pt ca nu sunt foarte sigur de acest pas ;)

Link către comentariu
da stiu daca e sa o fac neagra si sa o fac sa traluceasca ar da foarte frumos dar cred ca o sa incer intai cu folie si daca chiar imi place o sa o vopsesc pt ca nu sunt foarte sigur de acest pas :P

daca incerci cu folie sa-mi arati si mie cum iese .... ca si eu sunt tentat :lol:

p.s. arata bine s3-ul lui roby asa ca nu vad de ce al tau nu ar arata marfa cu plafonul negru :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

multumesc

inca ma mai gandesc la plafon

sincer pana la plafon s-ar putea sa schimb alt ceva :( sa vedem daca au aparut piese pt facelift :( si anume bara + capoti (aripile sunt la fel) si farurile cu leduri!

Link către comentariu

Ia vezi cum bagi farurile alea cu leduri ca arata criminal.....felicitari cu masina si grija mare unul fata de celalat. Te pup si succes

Link către comentariu
  • 1 month later...
nadir@boosted.ro

masina estetic ramane la fel

alba asa cum a iesit din fabrica singurile schimbari o sa o las mai jos din suspensie si o sa ii pun alte jante

si folia care imi place mult

nu avea rost sa schimb farurile era bataia prea mare si nu vreau sa ma mai complic imi place oricum asa cum o am si la cat de tare fuge nici nu iti dai seama e led e bec e neon oricum vezi doar o simpla dunga de lumina.......

va las sa admirati 2 poze care mie pers imi plac mult

post-2937-1216893591_thumb.jpg

post-2937-1216893603_thumb.jpg

Link către comentariu

nu prea ai grija de masina, vad ca tot fara fagurele din fata umbli

rusinica :P

Modificat de Victor_P
Link către comentariu

zboara tot timpu...de la viteza :P

citeam prin alte parti ca nu sunt PS2 chiar pe gustul tau mereu....eu ti-am mai zis...cand pui fulda la masina..atunci sa vezi distractie !

Link către comentariu

Daca era un taur in poza in locul vacii aleia era si mai misto contrastul, oricum super masina si proprietaru' :icon_thumright:

Link către comentariu

salut,

din cate am urmarit pe aici am inteles ca ai suspensie bilstein b12.. poti sa o setezi daca sa fie mai inalta sau mai joasa? te intreb pt ca si eu am b12 si mi-ar fi placut sa fie cu 1 cm mai joasa.. acum incepe sa imi para rau ca m-am zgarcit la cateva milioane si nu am luat b14..

multumesc!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc 50ryn

@adihno nu, nu poti seta suspensia. numai ca acum sunt cu arcurile stock cele joase inca nu le-am montat lipsa de timp

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

ms pt poza

masina e gata de mai bine de o luna astept insa ca cei de la omniasig sa faca plata!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Superba , felicitari te-am vazut azi pe pantelimon (16:45) si am ramas fara cuvinte.

Bafta in continuare.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

multumesc

azi am facut 26k km

\:D/

masina se prezinta ff bine curand vin si cu noi updateuri ;)

dupa mica modificare pe care am facuto am crescut putin performantele si am cam redus consumul + masina trage mai bine la turatii mici

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!