Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

:icon_thumright: Eu stiam de pe forum ca S3-ul lui Aicu are 362 de cai de unde a ajuns la 380?

Modificat de dan i
Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Deci daca S3 -ul ala are internele stock, injectoare stock si turbina la fel, nu o sa aiba in viata lui 380 cai din esapament si soft. Nici cu injectoare mai mari nu cred. Daca l-ai vazut langa tine, erau si toti cei 380 de cai pe langa voi? I-ai numarat pe toti? Sau te-ai dat cu el si ai ajuns la concluzia ca diferenta dintre cum trag cei 116 cai diesel ai tai fata de masina lui ar insemna exact 264 cai?

Link către comentariu

eu am vazut filmele alea cu aicu si bunilla. S3 zboara. si nu mai e asa stock :D

cum e nene laura andresan live acum? tot asa naspa a ramas?

felicitari pt masina.

Link către comentariu
Deci daca S3 -ul ala are internele stock, injectoare stock si turbina la fel, nu o sa aiba in viata lui 380 cai din esapament si soft. Nici cu injectoare mai mari nu cred. Daca l-ai vazut langa tine, erau si toti cei 380 de cai pe langa voi? I-ai numarat pe toti? Sau te-ai dat cu el si ai ajuns la concluzia ca diferenta dintre cum trag cei 116 cai diesel ai tai fata de masina lui ar insemna exact 264 cai?

da... asa am facut :D hai sa-ti calculez si tie :icon_cry:

deci aicu, din cate stiu are admisie, evacuare turboback si soft de la SUPERCHIPSsi atat ! Si eu am fost F sceptic cand am auzit "peste 360 de cai", dar cerde-ma sunt toti acolo.

ne-am dat de 5 ori, de 3 ori a castigat el, de 2 ori eu. deci masinile trag cam la fel, depinde de plecare si ca sa fie ontopic nadir cu 320CP nu prea cred ca i se potriveste "M3 KILLER"...

Link către comentariu

Ce discutii interesante... :Driver: Pe bune! Eu sunt de parere (cand va fi posibil acest lucru, bineinteles) ca Aicu sa se plimbe paralel cu BGD32... Sunt curios ce ar iesi... Ca, pana la urma, ce mi-e 380, ce mi-e 400 si un pic... Nu?!

In alta ordine de idei, acesti 320, 323, 362, 380cp si care mai vreti voi, sunt pur... presupusi - masina se presupune ca este la acea putere, s-a calculat ca ar fi undeva in jurul acelei valori, tunerul presupune ca masina modificata de el are puterea in jurul valorii respective. Eu asa stiu! Sau a pus cineva masina pe dyno - oricare ar fi acela?! Nici unul din cei care stiu/auzit aceste valori, nu stiu daca se intrevad acolo, pe hartie - a se citi dyno.

Pe de alta parte... si eu mi-am calculat caii putere, precum si cuplul, asa cum a facut Aicu. Si valorile au fost in jurul valorii de 240-245cp... Deci?!

Link către comentariu

Deci OFF-TOPIC everybody. Poluati topicul omului. Urmatorul post off-topic va fi sanctionat. Mersi.

Link către comentariu

cai nu sunt "presupusi" sunt masurati pe vagcom! si in practica pe o masina pe masura :D

am fost de fata cind nadir cu s3 a dovedid ca este m3 killer si m3 era e46
hai pe bune... :icon_thumright: deabea astept sa vad si eu...daca ai prins unu mai "nepriceput" nu te face "KILLER", asa si eu am facut un M5 de 507 cai... si eu sunt M5 KILLER ! :D (dar eu imi stiu locul si mai bine stau in banca mea) Modificat de BuniLLa
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

salve bunila nu stiam ca frecventezi acest forum :icon_thumright:

eu am fost de fata cand ai batut m5`ul la oradea :D asa ca din partea mea iti fac eu stikeru!

m3`urile cu care m-am dat erau stock

cel normal l-am batut si din mers si de pe loc

cel cabrio am incercat-o doar din mers si l-am batut!

masina imi treage foarte bine si constant.

am o presiune mai mica pe treptele 5 si 6 pt ca masina mea este pregatita pt 402m si sus de tot nu am nevoie! + ca e gandita sa imi reziste la drum lung sa pot sa ii dau pe o autostrada din cap pana la finish blana fara sa oboseasca turbina!

cu m3 e36 chiar nu imi pun problema (bateam cand eram stock...pe cel de 286)

cat despre m3 e46 eu cu modificarile mele si el stock ca dal in colo are 343 din nastere ! daca e si el modificat o evacuare un pinion ... o admisie sau poate si soft ... poate ca ma bate! dar m3 stock nu are shanse!

Bunila Aicu te-a batut cand avea softu de la W.... 363 cai acum cu 380 cred ca este o leaca mai tare!

oricum pt toti posesorii de bmw nu mai fiti frustrati nu este nimic pe bani totule ste for fun si cat despre M3 killer este doar in spirit de gluma

ma compar cu m3`ul pt ca se spune ca este o masina tare din nasacare si vreau sa vad cat de departe am ajuns si eu cu masina

fac comparatii cu m3`u pt ca este o masina care stock caii pe care ii au eu acum dupa ce am investit ceva in masaina.

in continuare ma bucur de masina si de felul cum merge! de sunet ce sa mai zic:D

l.e. aicu nu are admisie are doar un filtru pannel!

Link către comentariu

toata lumea compara cu M3... practic e etalonu ! (asta pt VAG lovers) :)

@nadir: frecventez frecventez, am si eu o BORA, si de sapt asta care vine un GOLF de care trag toata ziua, si ma bucur ca in caz de ceva probleme am pe cine sa intreb.

de curiozitate cat ai timpul pe 1/4 acum ??

Link către comentariu
cai nu sunt "presupusi" sunt masurati pe vagcom! si in practica pe o masina pe masura ;)hai pe bune... :) deabea astept sa vad si eu...daca ai prins unu mai "nepriceput" nu te face "KILLER", asa si eu am facut un M5 de 507 cai... si eu sunt M5 KILLER ! :P (dar eu imi stiu locul si mai bine stau in banca mea)

nu stiu cind si de ce ai aparut pe acest forum dar un lucru este sigur: nu ai nici cea mai vaga idee despre notiuni / conexiuni intre cilindree , turbina si debitul ei, debitul injectoarelor, etc pt ca daca aveai, si tu si cei care mai sustin ca din 2L turbo + k04+ injectoare de serie nu spuneai niciodata ca au rezultat 380 de cai;

nu mai face pe interesantul cu afirmatii "hai pe bune, vreau sa vad si eu" ca esti chiar deplasat, daca iti spun 3-4 membrii de pe acest forum ca nadir a fost m3killer cu acel m46 (manual) cu acel sofer si in acea seara si de pe loc si din mers ce o mai tot cauti atita si faci pe cunoscatorul?

daca chiar iti stii locul atunci stai in banca ta si mai studiaza de ce nu faci sigur 380 de cai cu injectoare de serie pe s3 sau faci pt citeva momente dupa care topesti pistoanele ca nu ai benzina; iar daca tu sustii ca o turbina k04 chiar are "plamin" sa impinga pina la 380 de cai, mai bine ramii la bmw si lasa-ne cu aberatiile; vad ca te a lasat lumea in pace si nu ti a zis ca esti pe linga subiect, hai plimba m3 ul ala si lasa-ne

PS: lumea se compara cu m3e46 pt ca chiar este o masina buna si rapida, cind te apuci sa modifici o masina iti propui ceva , o tinta unde vrei sa ajungi si daca cineva (ex nadir) si a propus sa si modifice masina astfel incit sa stea acolo cu un m3e46 sau sa l bata inseamna ca masina luata drept etalon este una buna ca doar nu vrei sa te ti iei etalon o masina mai putin rapida si sa vrei sa cobori in loc sa urci nivelul

Link către comentariu
toata lumea compara cu M3... practic e etalonu ! (asta pt VAG lovers) :)

cind eu iti spun ca esti doar un suferind care nu stii nimic , stiu eu ce spun - asta pt ca esti pe un site de VAG lovers si il jelesti atita pe m3 si ne spui povesti cu turbine k04 si 380 de cai , ma jur ca daca eram admin nu ti mai dadea dreptul sa postezi cifre ca sa nu mai postezi asemenea ineptii , noroc ca e scris in romana si daca citesc altii de afara nu inteleg ca rideau de noi

PS: si acum sa ti mai dau citeva "lectii" pt tine care nu stii decit cite roti are masina ta m3 - daca te a batut aicu si la viteza mare, vezi ca m3 ul tau are ceva probleme, nu este normal ca un motor de 2L turbo k04 sa poate sa mai miste cum misca un aspirat de 6 cilindrii si 3,x L cit are m3ul tau !! masina ta dezvolta putere mult mai mare sus in ture pe cind 2L turbo k04 exact acolo ramine fara resurse - sus in ture, intelegi ce- ti spun? mergi cu m3 ul la doctor si vezi ce are, trebuie la viteza sa nu ti mai miroasa evacuare un s3- vorbesc dupa 220 - 240 km/h

Link către comentariu
daca-i WRX si iti lipseste STIu imi pare rau pt tine :) vindeo RPD !

asa am zis si eu cu 380 cai la S3 pana l-am vazut langa mine :D

scuze de offtopic dar trebuie sa am dreptul la replica :)

imi pare rau sa-ti spun bunyLL@...dar tie n-are cum sa-ti para rau pt mine...m3 e46 la drag race...e un target prea usor pt orice subaru turbo awd...indiferent de an sau daca este wrx sau wrx STI daca e 2008 2007 2004 1999 1996...apropo tu ti-ai luat m3 sa-l rupi numai la liniute? stie doar drept sa mearga masina? :P

un wrx modificat destul de putin cam bate rs4 v8 (avem exemplu concret)...care la randul lui spulbera m3 e92 (0-402,5m - start de pe loc , iar exemplu concret)...intelegi tu schema, nu? so...please dream on

ps : iar 380cp? :) :mop: :lol:

@nadir : da-te cu cartof (sa fie macar 15 grade afara...sau cel mai bine iti poti da seama din plecare...daca iti pleaca in fata inseamna ca vremea e buna pt el, daca ii pleci tu in fata inseamna ca inca e prea frig afara :D) si daca-l bati pe el atunci te poti considera m3 killer...m3-ul ala cu care te-ai dat tu...soferul era...tentativa... si/sau...masina avea ceva; pe langa faptul ca erau - x grade

Link către comentariu

multzumiti...

voi sunteti ca "toma necredinciosu" :ceuameni: pe bune...

post-20501-1202645724_thumb.jpg

post-20501-1202645761_thumb.jpg

si, parerea mea, ca sfertul de mila in 13 sec la greutatea S3 cam arata ca puterea asta e reala !

Modificat de BuniLLa
Link către comentariu

oricum discutiile sunt inutile ! voi o stiti pe a vostra... mi-am gasit unde sa fac propaganda !

@bbm: ai IGNORE din partea mea :ceuameni:

case closed...

Modificat de BuniLLa
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hei gata certati-va in private nu imi mai poluati topicul!

nu am sa sterg nimic pt ca vad ca unii nu inteleg :icon_thumright:

partea proasta ca sunt pus la mijloc!

pot sa zic asa

1 il cunosc pe bunil este foarte adevarat ca "sufera" de m3`ul lui ca e normal e masina lui

2 il cunosc pe aicu si masina lui chiar are peste 350 HP si daca eu sunt m3 killer aicu este serial killer!

oricum

eu sunt super multumit

ii multumesc lui aicu ca nu vine in buc :D pt ca asta imi da mie voie sa am cel mai rapid s3 (8P) din buc, repet pe 402m :D, pt ca dupa masina mea este facut sa fie fiabila. (nu de alta dar e masina mea de zi cu zi, si de birou si de seara cu baietii si de munte, mare)

Link către comentariu

@voinea: stiu ca MRC a fost tunerul audi al anului in UK, chiar te rog sa-i faci o intrebare lui mihnea daca el crede ca ies peste 350 de cai din noul S3 sau ce crede el ca se poate scoate maxim cu turbina si injectoare stock, rugaminte mare

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

@zgb pt mine chiar nu conteaza ce a fost cu m3`ul ala!

iar fatul ca erau nus tiu cate grade nu cred ca conteaza din mers a2a la 80 (5000 rpm) sau chiar si a 3a!

pt a fi toata lumea multumit ma consider M3 (stock) killer! si acum cred ca va dau pace la toti si tastare placuta!

eu nu inteleg dc nu puteti sa credeti ca am ajuns cu masina la ~5.1 / 0-100 cat poate sa scoata m3`u stock! daca nu ma insel m3`u are 5.2 suta!

oricum eu ma repet sunt multumit de cum imi trage masina si mi-am permis sa ma declar m3 killer pt ca am batut 2 nu 1!!!!

iar faptu ca m-am batut nu conteaza cu un mm sau cu o mila! L-am batut! si asta e valabila pt toti pe care i-am batut!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

@bbm chiar este irelevant daca ies sau nu! sincer nu conteaza oricum sunt niste cai aproximati! nu sunt masurati!

oricum nu tre sa fie cal pe cal ca sa castigi o cursa conteaza raportul cal/kg si plaja pe care caii aia sunt imprastiati!

Link către comentariu

varu nu conteaza cat ai suta...ci cum se misca dupa (exemplul concret e masina mea stock :D)...si masina ta e drac nu e problema ti-am zis de atunci din seara aia...dar totusi da-te cu cristi chiar daca trage ceva mai rau ca un m3 de serie sa vezi o diferenta ca sa-ti poti face o idee REALA...multi pocniti au m3 si habar n-au de capu lor sau al masinii...mai ales cei cu, cutii mecanice...

380cp? :beer: :D :P sorry dar mi-e imposibil sa ma abtin

Link către comentariu
380cp? :) :D :D sorry dar mi-e imposibil sa ma abtin

este exact ceea ce m-a facut si pe mine sa -mi ies din fire si sa postez in maniera pe care nu o fac de obicei

cit despre cristi si al lui m3 smg, jos palaria, pina una alta este cel mai cel pe care l -am vazut;

nadir, masina ta si cu o victorie si fara in fata lui cristi este o masina foarte tare, mie personal imi place mult , ti am spus si simbata seara , se aude intr un mare fel (care mie unul imi place) si se vede ca inainteaza foarte ok;

daca chiar vei fi in fata pe 400 m cu acel m3 & cristi, o sa -ti ramine zimbetul pe fata dimineata, la prinz, seara si noaptea multa vreme

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!