Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

multumesc mult de tot baieti >:P<

@zyx :)

@zgb sa isi dea altii palme eu nu bat intracolo

evacuare este compusa din

downpipe -> catalizator -> teava -> toba finala

cat despre drum lung chiar nu am probleme 1 ca imi place la nebunie cum rage!

2 daca nu depasesc 3000 rpm este la fel de silentioasa ca si aia stock!

Evl*Skillz cel mai tare

thumb_ndr1azbsr.jpg

thumb_iJustDiedinyour_arms_2nite.jpg

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

Nu poti sa dai suportul de la numarul din fata jos? Sa-l prinzi direct in bara? Super masina :vaidecapulmeu: :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu m-am gandit la asta

dar mie unu imi place mult cum da masian asa cu nr in fata :)

la faza cu suportu nu m-am gandit

cred ca se poate dar o sa imi zdrangae nr

Link către comentariu

Cum sa iti zdrangane daca il lipesti cu banda dublu adeziva? Eu am facut asta de vreo 2-3 saptamani. Arata foarte bine. :frigbaitata:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

am sa incerc

um mic update ... se datoreaza in mare ca merg destu de mult si ziua cand e mare chin

dar media de consum a crescut la 16,9 daca merg incet seara am o medie de 13 dar ziua nu am cum sa am consum sub 16,9

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

chiar azi am implinit Frumoasa suma de 15000 KM eram atat de fericit ca am reusit sa mortalizez momentul

23042627476dc7534d6e0.jpg

Link către comentariu

trebuia sa ne arati si acul de la benzina dupa 380 km aia din poza :icon_thumright:

Modificat de godoroja
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

plec la munte in seara asta

o sa fac plinu si o sa vad ce autonomie o sa am oricum drumu va fi un chin presimt! :lol:

sarbatori fericite!

prin bucuresti media este intre 16-22 imi place cum se aude si sincer nu ma mai intereseaza consumu ii dau sa o aud :lol:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru cine a ratat emisiunea Tuning Show de pe B1TV prezentata de Laura Andresan.. pe 20.01.2008 .. unde a aparut si masinuta lui Nadir ..o pot gasi AICI :frigbaitata:

Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu

Man, superba masinuta, am avut ocazia sa o vad, oarecum in treacat, dupa intalnirea de iarna, cand te-ai alaturat coloanei de Carrefour. Sa o stapanesti sanatos. Si sa o vedem la urmatoarea intalnire.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

hehe multumesc tuturor

am partea cu mine din emisiune aici

iar cine vrea sa afle mai multe ma mai poate gasi in revista autoshow

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pana la sf lui februarie maxim jumatatea lui martie nu se vor mai face schimbari la masina mea!

urmand ca de la sf lui februarie sa incep sa o pregatesc pt sezonul 2008 pe 22 martie voi fi la unguri ;)

ca si remarca pot sa va zic, ca incepand cu 31 decembrie 2008 masina mea merge in proportie de 80% cu, Combustibil de la lukoil (98), combustibil care este foarte bun ca pret fata de omv super 100 care la cat merg in oras ma cocosa. Ca pret fiind cu 0,4 -0,5 lei mai scum / litru si fiind si mult mai aditivat masina consuma si mai mult!

la un mers normal in oras masina imi consuma 12-13 in conditiile de circulatie normala 17-20 in conditii de bara la bara ore in sir

la drum lung 10-10,9 in conditii de mers normal si 13.9 in conditii de mers sportiv

per total media de consum a crescut asta pt ca imi place sa o aud cum rage si acolo unde imi permite masina nu scade sub 4000 rpm .... deh micile placeri ale vietii ne costa!

:study:

Link către comentariu

eu numai amintiri proaste am de la LUk

;) de aia pun Petrom 99+. si stiu ca si fusoc la fel, si mai stiam lume, sa ai grija cu Luk ...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

eu m-am fript cu 99+ ce e drept am pus de la o penzinarie fff vechie.... aia din dorobanti (cand era deschisa) acum se sa fac

lukoil este ff proasta si plina de apa aia de 95

aia de 98 este toma buna!

va zic astea din propria exp. oricum pun benzina doar de la statii deschise de maxim 1-2 ani ca sa nu am surprize cu tancuri/bancuri vechi si pline de mizerie

de ex azi nu am ajuns la luk si am pus de la un petromv carrera 100 masina merge la fel

Link către comentariu

Nadir, cand te duci la munte, la iesire din PL catre BV, este o benzinarie Petrom. langa ea un Bricostore si de vreo 2 ani a parut un Luk, exact pe centura. cand se uneste drumul care vin din PL catre BV cu centura. stiu cazuri cand acolo se punea apa si cand angajati de acolo favorizau prietenii spunandu-le cand sa puna si cand NU.

stiu asta chiar de la un coleg forumist.

WRC stie mai bine zona ca mai mergeam in plimbare pe acolo. si nu e singurul caz cand am auzit probleme la LUk, din surse sigure, plus ca in vreo 3 statii de-alungul timpului am avut ceva probleme cu angajatii (nu puteam sa spal parbrizul cu racleta aia decat daca puneam benzina, nu puteam sa verific presiunea in roti, decat daca puneam benzina, si asta in statii diferite, fie in PL, fie in drum catre mare, fie prin moldova), si de aia, s-au adunat toate si m-am jurat ca mai bine imping la masina decat sa calc in Luk. acum, tu stii mai bine.

dar stiam ca Fusco a facut masuratori (stii ca el e calculat) cu 99+ si cu Carera 100. 0-100; 100-200 si diferenta era minima. si mai avusesem o discutia despre asta si cu MHL parca. si toti ziceau ca nu prea mai merita carera dpdv al performantelor. iar ca pret, 99+ e sub carrera. si sub 98 de la Rompetrol.

asa ca eu am pus de cand am masina 90% petrom 99+ din statii cunoscute si mari si nu am avut prob. am pus 98 si carrera si nu am sintit diferenta. de aia am ramas pe 99+.

oricum, drum bun si sa stii ca grav iti trage bestia. mi-a ramas in cap faza cu tentean, pt ca a lui chiar m-a impresionat. si acum a ta.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stiu si eu din surse sigure

ca la luk`oil se tot baga apa in benzina dar se baga in benzina de 95!!!!!!!!!!!!

in benzina de 98 nu prea baga din mai multe considerente cand le vine marfa le vine putina si 95 vine in cantitati mari

+ aia de 95 o praduiesc mai repede ca aia cu daciile cumpara benzina furata cine are un rs4 chiar nu se incumeta sa faca asa ceva!

cat despre masina mea iti multumesc. si eu sunt fff fericit de cum imi trage masina

Link către comentariu
hehe multumesc tuturor

am partea cu mine din emisiune aici

iar cine vrea sa afle mai multe ma mai poate gasi in revista autoshow

Salut! Beton masina!

N-am inteles de ce au desfacut calculatorul; a fost necesara dezlipirea cipului pt rescriere sau e din fabrica pe soclu?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu chip`ul nu il dezlipeste de pe calculator. cat despre cum lucreaza ei nu aveti decat sa intrebati la SKN eu unu nu ma gab in detalii nu vreau sa nastem noi polemice >;)<

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

mi-au venit cauciacele \:D/

curand imi vin si jantele ... nu ma grabesc pt ca vreau sa le pun abia dupa ce vor fi minim 12 grade constant wink.gif

vreau sa duc masina la vopsit si apoi la polisat sper sa fie gata in timp util pt 4 tuning days!

era sa uit

multumesc celor de la SKN masina dupa cum se vede trage super bine si am 17500 de km si masina se prezinta ireprosabil!

sunt super multumit de alegere!

cine stie unde imi fac si eu un stiker cu m3 killer?

Link către comentariu

hai sa nu exageram :offtopic: un M3 din 95 da, il faci... dar mai mult...

la 323CP NU esti M3 killer, asta iti spun eu ca stiu... :)

poate aicu la 380CP are ceva de zis... dar nici el nu e sigur...

LE: pune si codu "M3 E36 kiLLer" ca asa poate zice lumea ca te dai la M3 de 420CP si o sa faca misto la 4tuning days :)

Modificat de BuniLLa
Link către comentariu

380cp cu motorul si turbina stock? wow...ce prost sunt ca mi-am luat subaru...il vand sa-mi iau si eu s3 lol :offtopic:

Link către comentariu

daca-i WRX si iti lipseste STIu imi pare rau pt tine :offtopic: vindeo RPD !

asa am zis si eu cu 380 cai la S3 pana l-am vazut langa mine :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!