Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir@boosted.ro

al meu era

asteapta sa fie bagat si el in seama :Driver:

cred ca luni il mut la PBV2 poate am mai mult noroc acolo!

Link către comentariu

Daca eu am stat pt o bobina (doar piesa 1h)... Incearca si la Vest. Oricum este superb chiar daca eu personal nu agreez masinile cu cutie manuala.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc :Driver:

va fi si mai frumoasa cand iese

sper si ceva mai puternica daca ma ajuta .....

Link către comentariu
  • 1 month later...
nadir@boosted.ro

multumesc

a fost o asteptare poate putin cam foarte lunga

dar sincer sunt fericit ca am redobandit masina :) :)

iubiti si caini vagabonti.... asa am facut eu si am ramas 2 luni fara masina....

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut ''Nadir'' misto masina mi se pare ca te-am vazut pe Calea Victoriei ieri sau acum 2 zile pe seara.

Modificat de Shellshock
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cred ca imaginea de mai jos va va spune mai multe

:rolleyes:

logo_solo.gif

pt cei ce nu s-au prins ..... new updates SOON

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

Iata ca revin cu noi update`uri la masinutza mea

Evacuare Milltek powerd by SKN

si aici l-am rugat pe fratele ZGB sa dea o tura sa vad si eu cum se aude:D

acum am evacuare si un soft adecvat

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc pt aprecieri!

da e greu de mentinut curat in romania!

in afara nu am avut probleme!

15220239476432df55c8f.png

Link către comentariu

Nu vreau sa fiu carcotas, i-am spus si lui nadir ca nu sunt fan al evacuarilor sport, dar mare diferenta fata de stoc nu este. Parerea mea. Dupa ce incinge bine evacuarea stock, suna foarte foarte gros si tare. Oricum, Milltek is good shit. :ceuameni:

Link către comentariu
Nu vreau sa fiu carcotas, i-am spus si lui nadir ca nu sunt fan al evacuarilor sport, dar mare diferenta fata de stoc nu este. Parerea mea. Dupa ce incinge bine evacuarea stock, suna foarte foarte gros si tare. Oricum, Milltek is good shit. :P

stai sa o vezi pe asta dupa ce se mai arde putin cum o sa sune, asa a fost si milltek ul meu, dupa 1000 - 1500 km in care s-a ars bine a inceput sa "dea" tot ce poate

Link către comentariu

vad la semnatura ta d-le nadir - m3 killer. Intrebarea vine. Care M3? Nu cred ca E92 :icon_thumright:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

iti dai seama ca nu pot sa zic (din prima) ca fac un e9x

cand m-am dat cu m3 e36 nici nu am mentionat ca era logic ca bat masini pana in 300 cai

acum ca am dat si o masian de 343 cai adica m3 E46 iti dai seama ca pot sa ma laud

ar mai fi o incercare cu un z4M care cand eram stock m-a cam rusinat :wub: si el tot 343 are dar reali nu ca E46

dar toate astea intr-un cadru organizat + ca acum chiar daca am avea unde nu prea pot ei, ca deh sunt in dificultate chiar daca eu am inca cauciucuri de vara... 4x4 rules

cand a aparut s3`u noul m3 nu era inca! gen a aparut dupa mai bine de un an asa ca pt noul m3 mai tre sa mai lucrez :), dar ma bazez ca e mai greu si ca are doar 2 roti motrice! oricum cu noul m3 poate sa ma apropii de 402m de pe loc dar in mers nu am nici cea mai mica sansa!, poate pana se pune de o cursa legala apuc sa imi fac si eu masina

de evacuare sunt super multumit pt ca pana in 3000 rpm se aude fff aproape de cea stock iar dupa Rage asa cum imi place mie mai mult :D

ce ma distreaza la culme este ca, cum se incalzeste evacuare si se excita bine Imi ies tipsurile in afara, devin mai vizibile, tipsuri care cand sunt reci sunt la linie cu bara ;))

Link către comentariu

Foarte corect... Milltek-ul rage... pur si simplu asta e cuvantul... nu deranjeaza, ci incita sa ii tot dai, e extraordinara. Vorbesc din propria-mi experienta, nu din cele auzite la tine... :( gen la masina ta. Sa stapanesti sanatos, masina, evacuarea pe masina,... tot! Sa ai in continuare parte de satisfactii din partea ei!

Ura!

Link către comentariu

zyx, eu tot imi amitesc...2 milltek mergand apropiate turate...catre Bv.. :( doamne cum se auzea... excelenta...

ce poate fi mai bun sound decat 1 milltek in ture? 2 milltek in ture !

bravo NDR, sa fie intr-un ceas bun.

Link către comentariu

Salut

Spune-mi te rog, ai toba intermediara sau doar catalizator si toba finala?

Sa o stapanesti sanatos dar mi se pare cam zgomotoasa.

Modificat de dan i
Link către comentariu

trage beton masina acum si evacuarea e super tare la inceput...eu dupa o luna as da-o jos sau i-as mai pune o toba ceva...la un drum lung mai mult de 100km nu cred ca as rezista :lol:

varu iar cu m3 e92...da-ti 2 palme sa-ti revi :lol:

Modificat de zGb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!