Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Catalin IOSUB

Salutare Nadir,

Nice vehicle........

Sa te bucuri de el....

Intrebare: de unde iau si eu in sticker cu Anonimus. Este super cool...........

Tx

Piciu

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

sper ca nu te duci la revizie cu acele inscrisuri mari pe masina........pentru binele garantiei masinii .....daca ma intelegi ce vreau sa zic

discurile de la tarrox daca nu sint cu mult mai mari decit cele stock - ceea ce nu cred - nu sint mai grele decit cele stock; dupa cum arata, au miezul dintr un material mai usor decit restul discului deci posibil chiar sa fie mai usoare decit discurile stock

sa ne spui si noua ce-ti vor spune cei de la PBN/PBV cind o sa apari cu uleiul lor, sa te pregatesti cu argumente pentru fraze de genul "daca punem uleiul dumneavoastra o sa va scoatem masina din garantie" , eu unul am auzit asta si mi -a venit sa scuip........a lehamite ca argumente nu-mi veneau, doar un potop de injuraturi

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

in acelasi loc unde imi fac eu revizia si-a facut-o si roby si lui i-am pus acelasi ulei!oameni nu au caraitmie mi-au spus atat timp cat respecta normele date la carte poti pune orice! (tre sa te intelegi si cu omu)eu le-am spus eu mi-am luat o masina sport si ma dau la ea asa ca vrea sa fac revizia mai din timp si cu un ulei bun. (stop nu ai mai avut ce comenta)cat despre stikare.... ce este reclama gratuita.... "este firma mea" fac ce vreau cu masina mea!discurile nu sunt mai mari sunt fix cat sunt cele stock, le schimb pt va vreau o franare mai buno sa pun si niste placute mai performante ;)345*30 / 5*112 Fata costa 390 Euro setu 310*30 / 5*112 Spate ( inca nu se gasesc) ma repet si spun nu am cantarit discul meu stock dar am pus mana pe un disc G88 de Evo ( are cam 310-330 ) parea foarte greu mult mai greu ca janta mea stock

si nu in ultimul rand va multumesc pt aprecieri :RO flag:@piciu vezi pm

Link către comentariu

nadir, vezi sa nu dai de vreunu mai zelos care se-apuca si citeste softul de pe masina cand vede reclama la SKN... ar fi pacat...

Link către comentariu
  • Administrator

stai tu linistit ca

1) ECUurile de 2.0TFSI nu le tuneaza orice tuner de sant (scuze de expresie)

2) SKN este cat de cat o firma buna de tuning .Cred ca stiu sa-si protejeze softul pentru a nu fi copiat de pe masina (exista trei tipuri de protectie la un astfel de ECU)

Link către comentariu
stai tu linistit ca

1) ECUurile de 2.0TFSI nu le tuneaza orice tuner de sant (scuze de expresie)

2) SKN este cat de cat o firma buna de tuning .Cred ca stiu sa-si protejeze softul pentru a nu fi copiat de pe masina (exista trei tipuri de protectie la un astfel de ECU)

100% ok cu ce spui tu dragos dar chiar esti convins ca nu intra nimeni la banuieli vazind masina inscriptionata si nu face o simpla verificare sa vada ca totul este stock? eu sincer ma indoiesc stiind cum actioneaza importatorii din romania - din pacate marea majoritate iubesc / respecta clientul doar pina obtin banul si vind masina noua apoi urmeaza "frecusul"

Link către comentariu

Atat timp cat masina nu vine la garantie cu o problema legata de resoftarea ecu-ului, nu vad de ce sa i-o citeasca si apoi sa ii dea in cap.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

daca nu ma insel ff mari lucruri pe loc nu cred ca vad ei atat timp cat cei din ro sunt obijnuiti sa se uite pe counterul de la obd sa vada ce si cum :)))oricum problema a fost ca este omul meu in concediusi dupa ce am stat 3 ore la rand am bagat masina la revizie dupa alte 3 ore ma suna sa imi zica ca vai nu e un ulei bun si i-am zis ok daca eu vreau sa il bag pe asta e vreo problema la care el razand imi zice DAsi i-am zis si daca mi se arde un far la masina si vin la garantie o sa imi spuneti ca din cauza ca am schimbat uleiul la care omu a zis da si am zis ok renunt la a schimba uleiul si renunt la revizieasa ca va rog sa imi inapoiati uleiul si masina si vrb alta datasi i-am pupat din mers!sper ca pana vineri noapte (sambata dimineata) cand plec in concediu sa rezolv si treaba cu revizia!oricum se vede ca pe fff multi nu ii ajuta scafarlia

btw m-am vazut cu vlad azi si intradevar se aude si se vede altfel!are alt aspect alt ton totu e mult mai ....

felicitari pt alegere vlade!

ciudat este ca si roby si-a pus acelasi tip de ulei acum 2 sapt cand omul meu era acolosi nu a carait nimeni nimic.asta e daca nu te duci cu o recomandare te ia lumea de prost!

Link către comentariu

La fel am patit si eu cu uleiul. Inainte sa-l puna mecanicul in masina, un individ a venit la mine sa-mi spuna ca uleiul pe care l-am adus (Motul 300v) nu respecta standardele vw, la care eu i-am spus ca standardele mele sunt cele care conteaza :-) Omul s-a uitat extrem de mirat si a inceput sa-mi spuna "Dar stiti ca in acest caz veti pierde ..." , dar nu l-am lasat sa termine si i-am spus ca nu ma interseaza garantia.

Evident ca individul nu s-a interesat ce inseamna un ulei dublu esteric, evident ca nu a observat ca pe cutia uleiului scrie mare "above all existing standards" si evident ca nu l-a interesat ca schimbul de ulei il fac la 7.500 km (deci de 2 ori mai rapid). Oricum stiam ca asa se va intampla deci nu am fost luat prin surprindere, doar traim in romania :-)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da stiu ce spui, dar o sa ma duc direct la tipul care mi-a facut faza si o sa ii arat ce si cum, oricum eu i-am spus ca este vrb de rea-vointa!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nam_nam_.jpg

asta asa sa nu va plictisiti pana ma intorc din vacanta >:D<

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

am revenit si am 12060 km :rolleyes: masina se comporta exceptional!

revin si cu ceva poze :blink:

Link către comentariu
nam_nam_.jpg

asta asa sa nu va plictisiti pana ma intorc din vacanta >:D<

Cumva vacanta asta a presupus si un drum prin Bulgaria?? :) :) Pe la fratii nostrii...

Din pacate e greu sa treci pe undeva (chiar daca fugi di tara :) ) cu S3-ul alb neobservat. (numarul de imatriculare a inlaturat orice dubiu)

Oricum erau portiuni cu mai multe masini de romania decat de bulgaria.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da asa este am trecut prin bulgaria :)

iar in bulgaria peste 80% din masinile pe care le-am vazut au fost cu nr de RO :D

parca eram in romania :)

mi-a venit mult asteptata valva ;;) DV`ul de la Forge ;) abia astept sa scot masina din service si sa imi montez noua valva si sa continui sa ma plimb

nu credeam ca o sa imi fie asa dor de masina! si au trecut doar 2 zile .....

Link către comentariu

haha, Nadir, te admir pt pasiune... sau nebunie.. whatever

Modificat de Victor_P
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mi-am luat si eu masinuta din service

aripa arata ca noua ;:) au omis 3 plastice dar le-au comandat acum si abia astept sa ii montez DV`ul :)

asa dor imi era de ea. acum e in maini bune si arata si ea mult mai bine :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
nadir@boosted.ro

e la tinichigerie se lucreaza la el :screwy:

uite aici noua achizitie!

p9181718ym7.th.jpg

am asteptat cam mult dar ameritat! ... oricum ma bucur ca italienii au doar luna august moarta... imediat dupa ce si-au reluat activitatea in 7 zile lucratoare mi-au ajuns si filtrele!.

filtre BMC CDA direct de la sursa

Link către comentariu
  • Administrator

wow ! ti-ai luat scaun ca al meu ! Vezi sa dai dracia aia de pe el jos cand te asezi ca la cat esti de mare o faci clatita :screwy:

Link către comentariu
  • Administrator

merge bine :D chiar azi am scos si eu eRu din garaj dupa o stationare de 5 zile. Am fost extrem de prins cu munca si copii raciti (din pacate am ajuns si pe la spital) + am mai adaugat un anisor la varsta mea in weekend... busy busy busy

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stiu

sa ne traiesti :D

sper ca sunt bine aia mici!

stii vrb aia sanatosi sa fim ca porma avem timp de toate!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!