Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

Sorry sa aud de necazuri.Da n-ai ce face...asta e acum, trebuie sa fii calm si optimist.Chiar daca il invineteai pe ala nu te-ai fi simtit mai bine...ba chiar ti-ar fi parut tie rau.Asta cu programarea peste o luna si ceva e de groaza...cea mai mare pedeapsa pt un pasionat sa merga cu masina busita.Dar lasa ca trece si se va repara.Tin pumnii

Modificat de DOOM
Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir@boosted.ro

multumesc si sper sa nu patesti si tu la fel !

si nu numai tu sper ca nimeni sa nu pateasca ce am patit eu!

in seara asta m-am intalnit cu niste prieteni si mi-au spsu aaa e clar ai mers incet vezi daia eu am renuntat sa mai merg incet! uite ce se intampla!

Link către comentariu

Mai eu deja am patit-o....am avut bara spate schimbata anul trecut...a intrat un Tico in mine cand opream la trecere pentru o baba.O luna am mers cu ea botita.Din fericire nu a fost afectata masina decat estetic ( omu avea viteza foarte mica) si numai la bara...aripile n-au avut nimic...de asta ziceam ca mi se pare pedeapsa sa mergi cu ea asa pentru ca mie asa mi s-a parut.Oricum dupa ce s-a rezolvat mi-am sters din minte evenimentul ca sa pot sa fiu iarasi fericit cu masina. :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

acum imi vine in minte motto`ul celor de la SAO team

beautiful legs? we meke them....

nu de alta dar vreau sa ma revansez fata de buburuza mea si o sa ii fac cadou o pereche noua de sosonei si binenteles si niste picioruse mai suple ;) sper ca odata cu aceste picioruse suple sa se miste mai frumos si sa atraga atentia celor care stiu unde sa se uite ;) + ca vreau sa ies din tipar...... sunt deja 3 s3`uri albe cu aceleasi jante si mai vine 1, multumesc lui roby ca altfel erau 4+1 dar el le-a schimbat deja :D

asa ca fiecare isi va personaliza masina asa cum poate sau stie si binenteles dupa gust ;)

Link către comentariu

Foarte buna ideea cu jantele aftermarket, numai vezi ca pe langa rolul EStetic sa aiba si un rol practic :rolleyes:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai la mine vor avea un rol practic inainte de a avea estetic

sunt niste jante care au 8kg bucata si sunt 18"x8J (et`ul il voi lua pe ala de fabrica(sau cel putin apropiat) si o sa ii pun eventual niste distantiere)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Va tin pe jar sa vad cat rezistati

mi-as lua ats dar cea mai usoara pe 18 are 9,2kg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

avand in vedere c anu ma dau banii afara din casa

o sa le iau pe astea

oz_ultraleggera_mblk_ci3_l.jpg

oz_ultraleggera_mblk_ci2_l.jpg

oz_ultraleggera_mblk_ci1_l.jpg

inca nu sunt 100% sigur dar putin peste 60%

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc

cred ca pe astea le voi alege chiar daca deja le are foarta multa lumea dar sincer imi plac din toate punctele de vedere.

inca nu m-am hotarat pe ce dimenziune sa le iau dar foarte posibil voi ramane tot la 18"

urmeaza sa fac niste teste sa vad care vor fi cele mai bune cauciucuri pt mine.

mi-am comandat si un kit CDA, si mai urmeaza niste surprize :D

Link către comentariu
urmeaza sa fac niste teste sa vad care vor fi cele mai bune cauciucuri pt mine.

F U L D A :D

frumose jantele.

Link către comentariu

f frumoase jantele..or sa se vada super // masina alba, jante negre, folie pe geamuri :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da nu aveam ce face si la @30 de grade m-am gandit sa opres aerul conditionat si sa testez un aparat foarte shmeker!

las pozele sa spuna ce au de spus,

ideea e ca testele sunt facute cu ajutorul unui Gps si un aparat foarte shmeker care logheaza toate informatiile din masaina cu ajutrul unui g-tech si a unui gps

scula care e nenorocit de scumpa doar dei de la SKN o au si azi am fost fericitul care a testat-o :)

sunt mandru ca in masina la mine i-a fost scoasa tipla :(

p.s. recunosc mai e de umblat avea atat de multe functii incat nici nu mai stiam ce sa fac ...

post-2937-1184806677_thumb.jpg

post-2937-1184806684_thumb.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

comparand cu ce scrie aici

http://www.zeperfs.com/fiche1354.htm

eu zic ca am scot un timp bun

iar cand aveam sonda bulita am scos un timp de 3,5 cu inca o persona in masina de la 80-120 in a 3a

tot cu sonda bulita am facut si 0-100 si am scos @ 6,4 cu inca o persoana in masina acum cred ca ma voi apropia de cat au scos si restu (daca voi fi si singur, si asa sunt eu destul de greu:D)

cam pe toate siteurile cu noul s3 nu s-a scos mai putin de 6,1

o sa fac si 0-100 dar poate maine in seara asta sunt deja prea obosit si oricum este FOARTE cald

Link către comentariu

nadire, daca nu vii la Durau sa vezi ce iti scriu cu marker alb pe cauciucuri FULDA !! mai scoate masina aia din Buc la drumuri lungi.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
Pleci cat se poate de tare (adica din plafonare) ?

cand am facut 0-60 am plecat camd din 4k rpm nu am plecat din limitare - nu a fost o plecare tocmai buna pot si mai bine dar deja era incinsa masina facusem consecutiv 4 draguri de 402m ... si la asa o caldura nu prea se racea ea chiar daca mai dadeam intre cronometrai si cate o ruta de relax....

@ bogdan tot gsd3 o sa imi iau si eu asta daca nu imi iau niste Michelin`uri

Link către comentariu

Ambele variante sunt bune. Eu in max o luna voi lua Michelin Pilot Sport 2. Poate luam amandoi. Vb.

Link către comentariu

Si pentru ca lui Bogdan i-a scapat, io as zice ca niste cauciucuri Fulda ar fi numa bune la asa frumusete de masina. PS2 alea sunt scumpe si mai costa si mult pe deasupra ! :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro
Ambele variante sunt bune. Eu in max o luna voi lua Michelin Pilot Sport 2. Poate luam amandoi. Vb.

Vlad vorbim sunt intresat!

cat despre nervii din seara asta .... nervi din cauza calduriii

am corectat acel 0-60 si am scos 3.14

iar pe 0-100 nu am reusit sa scot sub 6.3 este ciudat

oricum masina se incinge foarte tare din cauza conditiilor atmosferice

singura chestie pe care am pozat-o in seara asta este

imag2852gv9.th.jpg

si afara era o temepratura de 28-32 de grade

si pentru cei ce nu inteleg o sa pun acum si o poza cu, cum era masina inainte ca sa intelegeti diferenta

imag2846tw6.th.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

azi am cantarit o janta de la oz exact ca asta care vreau eu sa mi-o cumpar

am ramas placut surprins sa constat ca intradevar are doar 8kg

deci tot ce scrie pe net despre ele este adevarat!

name:Ultraleggera Matt

size:18x8

description:An amazing new light weight design from O.Z Racing of Italy. This single piece alloy wheel has six pairs of spokes and a carbon fiber cap. Available in 15" to 18". Sample weights for 15x7 is 4.9kgs, 16x7 is 5.9kgs, 17x7 is 6.9kgs and 8.2kgs in 18x8. Weights may vary up to 5% depending on fitment.

desi mi-ar fi placut mult mai mult oz_super_III_blk_ci3_l.jpg

sau macar oz_super_III_bsml_ci3_l.jpg ....... oz_super_III_bsml_ci2_l.jpg

dar sunt scumpe ale dreaq :D(

si cand te gandesti ca vreau sa schimb si cauciucurile .... o alta cheltuiala ....

Link către comentariu

oz forged, astea cu care ai pus poze, le are un tip pe G5 Ed 30 si sunt grele, peste 10 kg asa ca nu merita banii

ai ales f bine, bv

felicitari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!