Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

man, mai e una in Buc la fel. are ceva cu H sau K sau W la numar. a mai vazut-o o prietena si s-a suparat ca am trecut pe langa ea si nu am salutat-o. si eu eram in Ploiesti....

deci nu e a mea... sunteti inconjurati de S3 nagaro blue :vaidecapulmeu:)

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir@boosted.ro

am fost azi la porcshe si mi-au zis Da asa este sonda tre schimbata

eram asa fericit apoi imi intinde cheile si imi zice va sunam noi cam in 5 zile cand vine ca sa venit sa o schimbam nu de alta dar nu o avem pe stock

nu stiam sa ma bucur sau sa ma intristez....

nu am apucat sa plec ca m-a sunat roby si mi-a zis ca are un bec galben langa esp aprins ... atunci am zis e clar prea proaasta benzina asta de la noi ..... si saracu cand a ajuns la PBN la service expres i-au spus sa vina pe data de 10 ca au multe programari ....... (nici macar nu au avut curiozitatea ce are masina poate ii bubia pe drum)

si pentru cei care aveau vre-un dubiu ca mie mi s-a stricat sonda pt ca vezi doamne am avut soft, acum am si argumente tari (asta pt ca nu ma crede nimeni ca nu am soft) si anume roby nu are soft si i-sa dus si lui sonda, adica nu stiu daca s-a dus de tot dar a dat eroare ... culmea aceiasi eroare ca si la mine!

abia astept sa imi inlocuiasca sonda!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

uite aici o alta poza cat se poate de reala :huh:

thumb_baiatulapoarta.jpg

Link către comentariu

nadire, intra in photoshop ala si lucreaza la masini ca sunt ceva poze si cu o octavie argintie alaturi de s3-ul tau :P

Link către comentariu

salutare nadir. n-am mai avut timp ca sa postez si eu. iti multumesc mult pt plimbare si pt sfaturi.

Acum o parere: a fost criminal, ce fel se simte masina, ce fel accelereaza si mai ales ce fel se tine de curbe :rolleyes: . ce fel ajunge la 200, hamm tre sa fii treaz sa mergi cu masina ca daca te dai la ea nici nu stii cum ajungi in curu altuia, noroc ca are si frane. Ce sa mai frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Ce nu mi-a placut la ea, este sunetul, nu se poate scote o toba :D :( sa se auda mai tare.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ma bucur ca ti-a placut cat despre sunet mai este putin de asteptat ... tre sa imi vina si mie evacuarea :Driver:

usor usor le fac pe toate

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

in seara asta a intrat un copil cu o dacie in mine si mi-a strambat aripa din spate si mi-a facut o janta muci (zgaraind-o zdravan, lipsesc mici bucati din ea) dar din fericire masina este inca pe rotile ei. si merge (bune jantele chiar si asa masina e "ok")

bine ca avea copilul asigurare obligatorie! saracu....... era incepator avea carnet de 1 luna.... dar sincer dacia lui care cu greu shia luat itp`ul are doar aripa putin stramba baia de ulei infundata si teava de la evacuare strabata ( ca dupa ce m-a lovit a intrat intr-o bordura)

tot ce imi vine in cap acum este un prieten motociclist care mi-a zis eu am cazut o data ... in curte a batut vantu si mi-am pierdut echilibrul ....

foarte urat este sa te lovesca careva atunci cand tu mergi regulamentar :)( sincer preferam sa o lovesc altfel macar stiam dc imi pare rau dar asa urat nu am nici o vina si tre sa o repar ..... binca ca e doar infundata putin janta e mai rau

sper ca acel copil sa fi invatat din asta o lectie 1 sa se asigure la schimbarea benzilor si sa se inscrie din timp pe banda pe care merge!

Link către comentariu

Nadire, cred ca suntem legati telepatic, deoarece azi noapte am visat ca mi-am lovit ESu'. Chestia ciudata era ca in vis aveam un ES alb. Woodoo shit :)

E bine totusi ca nu e grav lovita.

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu

Imi pare rau ... si am avut parte anul trecut de asa ceva.

Inainte sa de semna acordul de plata la asigurator sa faci o geometrie la roti sa nu fie cumva afectata roata lovita.

Link către comentariu

nasol, nasol

imi pare rau man, bine ca nu ai patit ceva, fieru se repara

tu sa fii sanatos

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da ce sa mai zic .....

si eu ma bucur ca nu sunt victime sau vreo vatamare corporala dar sincer preferam sa am piciorul in ghips decat sa imi zgaraie unu masina!

si cum am mai zis asa aiurea!

oricum ieri cand eram la politie un prieten a venit cu o cupra R noua pe care a cazut un copac .... a lui era mult mai avariata decat a mea ...gen dupa reparatii necesita o vopsitorie cap coada ca e zgariata peste tot

si vrb aia tot raul spre bine!

@ aicu cand mai visezi asa ceva incearca sa te trezesti repede!!!!!!

legati oricum suntem ca conducem aceiasi masina dar eu spre deosebire de tine o conduc lovita inca 1 luna jumate pana mi-o baga astia la reparat!

ma jur imi vine sa ma spanzur!.......ca sunt prost si ies cu ea pe strazile din romania

OGLINZILE NU SUNT DOAR PT A TE FARDA !!!!! IN MASINA AU UN MARE ROL !!!!!!! SA VEZI CAND VINE UNU DIN SPATE!!! SA TE ASIGUR SI TOATE CELE! NU DOAR SA ITI FACI FREZA!!!! SAU SA TE DAI CU RUJ!!!!!!!!

Link către comentariu
sincer preferam sa am piciorul in ghips decat sa imi zgaraie unu masina!

:) :) :) :cheers: stiu cum te simti....

Link către comentariu

Imi pare rau pt. ce ti s-a intamplat dar cauzele sunt mai presus de noi. Asta e tara in care traim. Orice individ care are cateva milioane circula linistit pe strazi in total dispret fata de legi si bun simt pe logica : "am asigurare obligatorie frate...". Cred ca iese un roman intreg despre cretinismul autoritatilor si firmelor de asigurari dar incet incet sper sa intram in normalitate.

Bine ca esti OK asta e important.

De ce plateste ala cu Dacia asigurarea obligatorie in functie de capacitate cilindrica in loc sa se ia in calcul vechime, ABS, ESP, vechime in conducere, numar de evenimente rutiere provocate etc sunt intrebari prea complicate pentru IQ-ul guvernantilor.

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

Imi pare rau de nacazul tau...din pacate pericolul de a fi la locul nepotrivit cand apare un pusti teribilist este f mare, avand in vedere modul in care jucatorii de NFS conduc pe drumurile publice. :cheers:

Link către comentariu

Nadire, imi pare rau tata. Se mai intampla, dar trece, masina se va repara si tu vei fi fericit. Nu cred ca datorita Romaniei, care e cum e, s-a intamplat accidentul si etc. A fost ghinion. Sa auzim numai de bine.

Link către comentariu

Genul asta de accidente nu sint din cauza Romaniei, insa altele sint. Cum mi s-a intimplat mie, de doua ori intr-o luna zgiriata cu cheia doar asa de ai dracu'. Ca eu am masina si eu nu au.

Am vrut sa imi vind masina si sa imi iau un IMS vechi de 40 de ani cind mi s-a intimplat asta. Sau o mitraliera cu gloante explozive.

Inca nu am renuntat la idee...

Nadire, imi pare rau tata. Se mai intampla, dar trece, masina se va repara si tu vei fi fericit. Nu cred ca datorita Romaniei, care e cum e, s-a intamplat accidentul si etc. A fost ghinion. Sa auzim numai de bine.
Link către comentariu

Nadire, super naspa faza si sincer imi pare rau. Si eu am patit-o in parcare, intr-o noapte, un "voinic" s-a entuziasmat ca a vazut GT-ul curat si a zis sa foloseasca o carpa cu nisip pentru a da luciu la masina si mi-a aranjat, capota, aripile, portierele si triplele. Cu alte cuvinte a fost foarte perseverent. Noroc ca nu au fost foarte mari zgarieturile si s-au ameliorat foarte mult la o ceruire, cu ajutorul lui razdan.

In ce parte te-a lovit!? Eu am deprins ceva foarte util din Germania. Aia nu depasesc pe banda din dreapta nici sa ii bati. Ei iau amenda foarte mare, iar pe autostrada este considerata cea mai mare greseala pe care o poti face: sa depasesti pe banda din dreapta. Prin urmare, eu in Romania nu depasesc prin dreapta niciodata, tocmai din cauza unor "voinici" din astia cu Dacie care daca in cazul fericit in care au oglinda in dreapta, nu o folosesc nici macar sa se uite la gagici, nu mai vorbesc sa se asigure.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pai erau 4 benzi

a 4a pt la stanga a 3a pt la stanga si inainte a 2a si a 1a pt inainte!

eu eram pe banda a 3a mergeam inainte iar pustiul era pe banda a 4a si a vrut si el sa mearga inainte! pt ca si-a dat seama ca nu poate vira avea viteza destul de mare! si el cand a franat (inainte de a ma lovii) masina a inceput sa i se balanseze stanga dreapta!

oricum omul a recunoscut ca a fost de vina!

dar asta nu ma incalzeste cu nimic! masina mea e lovita :(( si abia in august am programare la service!

Link către comentariu

N-ai putea incerca sa aduci masina la alta reprezentanta ? Poate ai noroc

Eu iti recomand Nurvil din Rm.Valcea. Lucreaza oamenii foarte bine. Nu stiu cat de ocupati sau liberi sunt dar cu un simplu telefon poti afla.

Bafta

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

multumesc dar vreau sa o fac intr-unservice relativ aproape pt a putea "monitoriza" sa mai vad si eu ....

Link către comentariu

Sper sa se incheie aici incidentele cu s-urile de pe forum, si nu numai(s-uri, sau alte masini de pe forum).Este a naibii de iritanta situatia din romania zilelor noastre, cand nu este de ajuns sa ai grija la cum conduci, ci sa te mai pazesti si de altii.Plus ca ne-am inmultit oameni buni, nu mai incapem pe strazi :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

asta asa este

dar cel mai important este sa nu fim egoisti si cand stim ca avem o masina care nu poate lua ITP`ul sa o lasam acasa si sa nu incercam sa dam spaga doar de dorul de a ne plimba trebuie sa fim realisti si sa ne gandim mai mult si la restul participantilor la trafic!

multi stiu modul meu de a conduce (cand ma apuca) si sincer in 7 ani (de cand conduc) nu am facut nici un accident, doar mici incidente cum ar fi : ca am dejantat si nimic mai mult!, alta data am ferit un copil (ce e drept eram in slide :P) si am luat o bordura care mi-a avariat janta), si o alta data gratie franei de pe logan si cauciucurilor cormoran am pus o frana si m-am dus sanie chiar daca am dat inferioara si am facut 2 pedale de frana si am avariat putin botu masinii

in rest nimic si asta ma doare cel mai mult!

Link către comentariu

@nadir: nu stiu cum ai putut ramane atit de calm dar.....mai ales cind l-am auzit la politie ca iti spune "ce facem? mai stam ca e coada..." esti foarte foarte calm omule

vezi vorbeste cu alex poate gasiti amindoi un service bun si rapid ca nu e treaba multa dar ca sa iasa bine, trebuie "mina fina"

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mihai sincer ma durea mult prea multi si nu aveam ce sa ii fac copilului

e bine ca am rezolvat primul pas si ca shia recunoscut vina

si urmeaza acum as vad unde o voi face!

pana luni am timp as ma gandesc, o sa ma consult si cu alex sa vad el unde o va repara.

multumesc ca ati venit aseara!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!