Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

la oradea seara cand am probat celula pe cei 400m am scos timp de 13,9 iar aicu care a plecat mai bine ca mine a scos 13,8.

ziua pe o canicula de cel putin 38 de grade celsius nu am reusit sa scot mai putin de 14,250.

asa ca am iesit pe locul 5 la grupa G (250-300 HP) la diferenta de 30 de sutimi de evo9 stock. se pare ca cele 30 de sutimi au fost diferenta ca a plecat mai bine ca mine. deci evo9 stock a scos timp de 14.280.

Eu cand am spus ca am batut un STI 2.0 (265 Cp) multi m-au crezut dus cu sorcova.

In schimb Nadir confirma cele spuse de mine fiind la o scobitoare de un EVO IX (280 CP).

In rest toate bune si ma bucur ca te-am cunoscut Nadire :wacko:

Modificat de aiculedtzu
Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

nadir@boosted.ro

multumesc

si eu ma bucur ca v-am cunoscut si felicitari pt realizarile RR

:)

masina trage chiar bine sunt fericit de ce poate!

ce e drept a consumat cam mult dar i-am dat pe serpentine de amtocit rau cauciucurile!

am reusit si eu performanta lui aicu de a scoate consum de sub 9 dar la viteza de maxim 120 km/h

am sa ii spun lui vlad ca intradevar masina lui aicu consuma putin nu de alta dar omul este foarte calm si merge foarte incet si preventiv eu nu pot am cam speriat strazile din Oradea :wacko:

Link către comentariu

Ma bucur ca ai reusit sa testezi masina intr-o ambianta placuta :) si ca ne-am cunoscut. De acum e simplu, stii ce ai de facut ca sa urci pe podium :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

:)) heh dap :)

stiu ce am de facut!

ma apuc de strans bani!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

da niste poze tre sa vina nu am mai avut timp sa respir

dar puteti sa imi admirati masina in revista cox pagina 124 :D

restul pozelor tre sa le uploadez dar imi tre niste timp sa stau si eu pe acasa ... ca doar acasa le am ...

a ieri mi-am calcat grila de la proiector`ul din drapta...... mergeam asa usor la 40km/h si cu geamurile deschise cand am auzit un mare crantzanit de plastic sub roti .... cu groaza ma gandeam sper sa nu fie grila mea!..... si aia a fost!

tare curios sunt cat m-o costa

Link către comentariu

Daca nu ma insel S3-ul tau l-am vazut azi dimineata la Palatul copiilor.

Foarte, foarte frumos!

Salutari de la un fost coleg(Belly :icon_thumright: ) si... pe cand ma plimbi si pe mine? :(

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

dap asa este :D acolo ai vazut-o pt ca lucrez acolo :P

si salutare domnule monteor

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

la victime mai pot pune un bmw m3 e36 ala de 286 de cai cu evacuare si admisie sport cu volant super usurata + ambreiaj`ul aferent dar se pare ca avea o mica problema la vanos oricum masina e mai usoara ca a mea si cu ajustarile aduse chiar daca vanosul nu e in mintile lui eu zic ca un 250 de cai tot are si l-am batut

m-am mai dat cu octavia rs ABB(cred) de la noi de pe forum ii trage super pt o octavia rs (din mers)

si m-am mai dat cu o coaja de urs cu motorul de 2,5 24v cu axe cu admisie de M cu evacuare si inca cate-va magarii (raportul cai/kg e mai mare la el decat la mine) dar tot l-am batut :D si de pe loc si din mers

cam astea au fost noile mele victime :D

astept evacuarea \:D/

am bagat benzina de 100 ron si am facut 185 km cu mers usor si Dat ... dar din cei 185 km cam 30 i-am dat in gura in rest am mers usor

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

cu WPP`u care pana sa isi incalzeasca slicurile a stat mai prost porma a stat mult mai bine :Driver: dar oricum l-am batut

Link către comentariu

o sugestie mica - nu mai treceti nr. de inmatriculare de la masini .......

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

1 sunt porecle nu sunt nr de inmatriculare si

2 nimeni nu iti poate afla un nr daca ii lipseste macar o cifra sau macar o litera asa ca poata sa imi .... sau nu ca imi iau ban :D)

pana la proba contrarie si pana nu imi arata filmarea in care sa se vada clar totul :( :(

atat tim cat suntem in ;) mai au de :D

pana atunci sa ma lase sa :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mda am primit un tel de la o persoana care mi-a spus ca are ban pe acaest forum si ca nu poate sa posteze

acum cand am ajuns acasa am observat ca am si un pm care o sa va las placerea sa il citit si voi

oricum foarte interesanta experienta

omul zice foarte multe dar in fine imi pare rau pt el chiar se vede pe post ca eu i-am laudat masina si nu am scris nimic despre alt ceva despre ea

dar asta e.

acum va las sa va delectati cu pm`ul

Personal Message

race_med9

Rating: 0

View Member Profile

Add as Friend

Send Message

Add to PM block list

Forward PM

Find Member's Topics

Find Member's Posts

rusine, Today, 08:17 PM

Membru Junior

*

Group: Members

Member No.: 11.170

vb aceea..daca taceai ...filozof ramaneai!

noroc ca eram mai multi pe acolo!!!

ce-ai facut tu cu yoda?!?!?l-ai batut?!?!?!

amice e a doua minciuna dupa cea cu resoftarea...te bati cu pumnul in piept ca nu e resoftata...si toata lumea stie ca ai soft...inclusiv firma ce te-a resoftat!!!(SURSE SIGURE, NU AVIOANE!)

iar cu yoda...te-ai dat de 2 ori:1 data era cu godoroja in masina (110 kg) si portbagajul plin, si te-ai dus cam o masina, o masina si jumate in fata;

a 2 oara gadoroja s-a mutat la tine in masina si ai RAMAS 1-2 MASINI IN SPATE!!!! 2, 3, 4, 5 pana la 210-220 cand yoda nu i-a mai dat!!!!!

RUSINE sa te lauzi cu o minciuna!!!noroc ca era si godoroja acolo!!!!

in locul tau m-as ascunde cateva zile!!!te lauzi cu ce?!sa-ti reamintesc ca ai 265 cp stock, ca ai alta turbina, alte injectoare, alta pompa, alta fmic...si pe deasupra si soft?!?!?!?!iar octavia?!?!?are 200 cp, si turbina, injectoarele, pompa, fmic mai mici!!!!!

realizezi ca te-a batut o octavie din mers?!sau continui cu minciuna?!

daca erai om de cuvant si asteptai sa te mai dai inca odata cu yoda era ceva...dar sa incepi sa afirmi aiureli e alta!!!mai bine il ascultai pe godo si mai incercai o data cu Yoda!!!

IN REST MUUUULTAAA RUSINE!!!!

p.s.macar fi barbat si pune raspunsul pe site

--------------------

MILTEK TURBO-BACK, BMC, DIMSPORT RACE MODE TO 300 HP / 420 Nm

sincer chiar imi pare rau ca am acceptat sa ma dau cu un asa om! care inainte de cursa mi-a spus ca vrea sa ne dam din mers ca are cauciucuri proasta + Ca eu am avantaj de 4x4 si eu i-am zis ok ma dau cu toata lumea cum vor ei ca nu imi e frica sa pierd

Fusco stie ca e persoana cu care m-am dat de cele mai multe ori din mers!

BTW daca aveai portbagajul plin dc nu mi-ai spus atunci?

in fine nu mai conteaza.

+ a pt toata lumea am fost la SKN se poate vede ca am aparut in revista cox chiar in showroom`ul lor eram unde si voinea m-a vazut si multa alta lumea dar doar pt a-mi citi ei masina nimic alt ceva momentan.

+ ar fi o ipocrizie ca asa cum zici tu o masina de 200 de cai sa bata un s3 cu soft care scuza-ma dar cand o sa am soft o sa am 300 de calutzi si sincer imi este imposibil sa cred ca ai avea curajul sa zici ca ai batut o masina cu soft!

godoroja era la mine in masina si poate spune ca el a s-a dus putin la care eu i-am zis da si uite cum il prind s-a dus doar ca a anticipat startul (doar el a dat claxoanele)

asa ca draga "copile" cum mi-ai spus ne dam cand vrei si chiar as incerca sa ne dam filmat sa vada toata lumea cat rahat mananci

sincer eu nu am zis nimic de rau de tine sa vi tu sa imi zici ca sunt un mare mincinos!

Link către comentariu

Dupa modul de exprimare este clar ca omul a uitat sa-si ia medicamentele.

Oricum nu ma mir ca are BAN :-)

Link către comentariu

Oricum tota vrajeala asta cu : " hai sa ne dam din mers ca masina ta e asa si a mea e asa" mi se pare o aberatie! O cursa e de pe loc! Chestile astea din mers mi se par ok asa intre prieteni....da in rest nu prea mi se pare ok....ce vina am io ca am quattro si ca XXX are fata sau spate ? asta e vrei sa te dai de pe loc bine nu vrei nu te dai.

Referitor la faza cu octavia si eu m-am dat cu unu din mers si nu am de ce sa mint chiar sa tinut bine dupa mine(adica era cu botu la portiera mea + ca eu am schimbat prost a 3 a unde ma ajuns vizibil da oricum nu mai conteaza) dar nu cred k era stock octavia aceea parerea mea. Oricum io bag mana in foc ca daca se da de 10 ori din mers un S3 cu o Octavia RS de 10 ori o sa piarda octavia! aman2 stock evident. Chiar si cu un pasager mai "mare" in dreapta de vreo 100 si ceva de kile nu cred k are octavia vreo sansa sa bata un S3!

Si faza cu portbagaju plin ce sa mai zic penibil!!! Nu am mai auzit o scuza mai proasta in viata mea! daca stii ca ai XXX Kg in portbagaj de ce dracu te mai dai cu cineva?? nu inteleg......

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ma hai sa va zic cum a fost treaba

omu a venit la mine si a zis hai ne dam (Stiam ca masina re stoft si ca e pe undeva pe la stage 3) si eu i-am zis ok el a zis dar ne dam din mers eu am zis ok el a zis sa ne dam din mers ca are cauciucurile tocite si ca oricum eu sunt 4x4 si am zis din nou ok nui problema dar l-am rugat sa astepte sa ma dau cu un prieten cu care de mult vroiam sa ma dau

cand sa ne dam a venit politia si daia am fost sa ne dam cu inca o persoane in masina ba la mine ba la el

eu sincer nu am considerat-o nici ca pe o victorie nici ca pe o infrangere daia nici nu am zis nimic de el

daca omu e tigan impreuna cu apropriatii lui si afirma tot felul de lucruri asta e

de ex uite ce a postat aici http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=3...ghlight=audi+s3

cand i-am zis nu degeaba ai tu ban pe vwforum a zis asta e treaba mea cu voinea nu te priveste

in fine

oricum o sa ma dau cu el asa cum sunt dar il astept sa isi ia cauciucuri si o sa ma dau cu el si dupa ce imi pun soft sa vada lumea cam care e treaba!

si Aicu la fel si Vlad pot sa recunoasca ca nu am soft ca ei au mers cu masina mea

ba mai mult la oradea cand am fost acum aicu a scos 13.8 si eu 13.9 cand ne-am dat (seara ca ziua la 40 de grade am scos 14,250)

mai mult de atat ce sa zic?

cat despre restu mancatorilor de rahat pot sa le zic sa taca dreaq si daca vor ceva de la mine au nr de tel pe private si sa discute cu mine

iar cand godoroja a zis sa ne mai dam o data a scris-o la anonymous pe forum si eu imediat i-am raspuns ca oricand!

http://anonymous.ro/forum/index.php?showtopic=944&st=20 postu 39

si ce spune roby da asa este cursele sunt pe 402m cu start de pe loc dar sincer nu m-a deranjat sa ma dau din mers pt ca nu aveam nimic de pierdut!

BTW pt asa zisi cursanti daca mi-a plecat in fata nu inseamna ca m-a batut!

acum il inteleg pe fusco cand m-am dat cu el dc mi-a zis la un momendat ce imi plac curse astea cand ne respectam pt ca eu il felicitam bravo mama ce iti trage hai ne mai dam si tot asa si aveam feedback unu de la altu, dar acum iil inteleg pe fusco probabil daduse de dastia.

probabil ca omu asta cu skoda avand ban nu a vazut cu ochii lui ce s-a scris si poate dasta a luat foc nu de alta dar vad ca unii zic de el ca e baiat bun (sincer si mie mi s-a paut cand l-am cunoscut) si probabil ca e din vina unui gunoi care a facut t tot balciul asta!

oricum sper ca maine sa rezolv cu numerele (mi-au expirat cele rosii) si tot maine a zis si el ca isi cumpara cauciucuri si ne dam atunci.

dar ma oftica copii astia, cum mi-a spus mie domnul doctor la telefon, care se baga in seama asa aiurea. multi dintre ei poate ca nici carnet nu au sau conduc masina donata sau furata de la tata.

Link către comentariu

Eu zic asa,parerea mea,ca sa numai fie discutii,sa se dea NADIR CU: ALEX,CEKY(care o sa zica ca nu vrea-care e mai prieten cu el sa il provocam ca o sa imbatraneasca masina lui in curte) si race_med9( Vasiliu Andrei) si sa vedem ce se intampla.Lasa-ti raca ca nu sunteti dusmani,plm,chiar asa de rau ati ajuns sa va certati pentru o cursa si sa dati drumu la vorbe aiurea imediat? Eu promit ca vin si incerc sa ma tin dupa voi cu un aparat de filmat.

Dar imi va face o deosebita placere sa il vad pe Ceky care l-am provocat demult pe mai multe site-uri si niciodata nu a raspuns,oare o fi un pic de teama in sufletul lui?:lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

al dreac tu george

faci ce faci doar doar sa iti atingi tu scopul si anume sa isi scoata ceky masina :lol:)

ba eu ma dau cu oricine

iar copilul, adica Vasiliu, asta care mi-a trimis mesaju pe pm, este foarte in masura sa zica daca eu am soft sau nu... din mers m-am dat cu o Cupra R de 240 cai care are acelasi motor si l-am batut in cele din urma (dupa ce am invatat care era treaba)

iar la oradea a fost un aniversar dsg doar cu soft fara evacuare si alte minunatii si l-a batut pe aicu cam cu 10 cm

cu plecare de pe loc deci logic daca eu as avea soft ar trebuii sa stau cu asta cu aniversarul lui

oricum ceky o sustine pe a lui ca el s-a lasat si bravo lui cand el rupea masini fff multi numaram bile pe abac respect nu am ce zice BTW poate ajunge si la tine grasule MESAJU NU E DE LA MINE!!!!

cat cu domnu doctor acum are si nr meu chiar daca m-a sunat ca un las cu nr ascuns :lol:) (aveam nr tau) suna-ma cand iti iei cauciucuri! daca vrei iti pot oferii o reducee buna la toyo

Link către comentariu

lucrurile au stat in felul urmator.

1. Rs-ul albastru avea in spate in portbagaj 1 baterie, canistrele de benzina de la barca, si alte accesorii de genu` asta - le-am vazut cu ochii mei. Cauciucuri aproape slick - poate confirma si d-l Toba cu care s-a dat - el le-a vazut cu ochii lui. - Ma rog astea sunt irelevante.

2. La prima din mers eu eram in rs si s3-ul s-a dus vreo 2 masini - eu am 110 kg

3. la a 2-a m-am suit la nadir in masina si s-a dus rs-ul 1-2 masini iar de la ~200 km/h ( estimat ca nu ma uitam in bord la momentul respectiv) l-a ajuns s3-ul lui nadir.

Eu vad lucrurile asa: Dat fiind faptul ca eram eu in masina si s-a cunoscut lucrul asta, fair play ar fi sa fie retrase toate cuvintele rele si sa o mai faceti 1 data si cu martori, si apoi sa mergem la un suc toti sa ingropam "scandalul" asta pt ca e pacat ca 2 baieti valabili sa se certe de la un rahat de asta. Asa ca vom stabili ulterior detaliile. Deci il sustin pe sonyscorpion, trebuie sa va "impacati" - aveti amandoi cap si stiti ca nu-s bune certurile astea intre racerii care se respecta....

Asa ca, asteptam nr. de inmatriculare la S3 si cauciucurile la RS si sa iasa fum si apoi fumul sa se stinga cu niste suc si strangeri de maini.

Daca n-am dreptate, va rog sa ma corectati.

Link către comentariu

vlad, astept sa termine aia masina, sa facem un photoshoot :lol:

Link către comentariu

vezi ca esti la s3-ul lu` nadir. Ai gresit s3-ul. Daca-s multe .... :lol:

Link către comentariu

da...scuze.. :lol: din graba :) las ca si cu toate S3 trebuie photoshoot.

Link către comentariu

Nadire da octavia aia nu e stock din cate am vazut/citit.....am citit undeva ceva de 270cp :icon_thumright: deci nu inteleg de ce ma sus se scrie ca e stock. Daca intradevar are peste 250cp e altceva! Am impresia ca e aceeasi octavia cu care m-am dat si io....

Link către comentariu

roby, mai e una a lu` soava care e tot blue race, are capota neagra si aia merge tare. Dar a lu` soava nu se "tine" dupa asta cu care s-a dat nadir. Oricum, bine ar fi sa fie strangeri de mana la final.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!