Jump to content

S3

nadir@boosted.ro

Postare recomandată

nadir@boosted.ro

Salutare.

Iata ca a sosit momentul sa dezvalui un secret.(care nu mai e secret pt multi)

Da este adevarat mi-am luat S3. dar cum nu te poti baza pe ce zic cei de la livrari nu am putut sa vin cu el la Cheia. masina ar fi trebuit sa ajunga @ ziua mea (10 aprilie) dar a ajuns 2 sapt mai tarziu.

dotarile standar de la s3 cred ca le stie toata lumea sau pt cei care nu le stiu le pot citi

aici apasati in dreapta pe la mijlocul paginii pe dotari optionale!

Culoarea : AlB

Dotari optionale :

Adaptive light

Antifurt pentru roti

Cotiera centrala pentru locurile fata

cu spatiu depozitare

Covorase textile pentru locurile din

spate

Geamuri fumurii

Luneta, gemurile spate

Incinte acustice "Bose"

Instalatie avertizare parcare, cu

ultrasunete in bara spate

Instalatie de reglare a vitezei -

CRUISE CONTROL

Pastreaza constanta orice viteza peste

40 km/h

Oglinda retrovizoare cu efect

"antiorbire" automatSenzor de ploaie

Senzor de lumina: aprindere automata a

luminilor de faza mica, in functie de

intensitatea luminii exterioare;

inclusiv functie/coming home/leaving

home"

Oglinzi exterioare actionate electric,

rabatabile si incalzite

Ornamente interioare din aluminiu

Pachet de iarna - oglinzi exterioare

actionate electric si incalzite, cu

efect antiorbire automat - duze

spalator parbriz incalzite

Pachet lumini: oglinzi make-up in

parasolar, luminate; lumini pentru

citit fata / spate; iluminare spatiu

picioare; iluminare la urcare;

iluminare spatiu de depozitare in

consola centrala; iluminare ambienta

Pachet portbagaj: plasa pe spatarul

scaunelor fata; compartiment de

depozitare sub scaunul soferului; plasa

pe partea laterala a consolei centrale,

cirlige sub acoperirea spatiului

portbagaj; plasa pentru fixat bagaje in

portbagaj; priza 12 V

Piele Seidennappa, cusatura dubla

colorata

Radio Concert

Reglaj lombar electric pentru scaunele

din fata

Roata de rezerva de dimensiuni reduse

Scaune fata/ spate incalzite

Scrumiera si bricheta in consola

centrala fata

Sistem fixare scaun copil ISOFIX

Dezactivare airbag pentru pasagerul

din dreapta fata

Trapa din sticla

Volan Sport multifunctional, design 3

spite cu emblema S si cu partea

inferioara plata

revin cu poze deoarece sunt prea mari cele pe care le am si tre sa le modific

post-2937-1179077500_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nadir@boosted.ro

342

• Bogdan_wrc

71

• Adrian@revo

36

• bbm

26

FELICITARI... Eu sunt unul din cei ce mai stiam cate ceva, dar oricum masina asta e un vis... Sa o stapanesti sanatos fratioare si cat mai multi km la volanul ei fara incidente...

Pe asta cand o tunezi?...

Link către comentariu
  • Administrator

Suuuper!! Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

iata si ceva poze

este primul set de poze!

va multumesc

atasez cate o poza deoarece intr-un post nu pot pune poze mai mari de 250k si daca le fac mai mici se pierde din claritate :lol:

tin sa mentionez ca masina a venit cu 29 de km

imi pare rau ca atunci cand am comandat eu masina (decembrie 2006) nu erau asa multe optionale pentru masina asta.

dar oricum nu regret nimic

poate doar faptul ca sunt MARE :) ca am 2m si 120 kg ... asta este motivul pentru care nu mi-am luat scaunele tip scoica......

imi erau fixe si sincer nu ma deranjau decat la drum lung.... adica pentru moment cat am mers cu RS4`ul lui Cezar nu m-a deranjat...... dar la sfatul lui nu le-am luat.

imi pare rau ca atunci cand am comandat eu masina (decembrie 2006) nu erau asa multe optionale pentru masina asta.

dar oricum nu regret nimic

poate doar faptul ca sunt MARE :P ca am 2m si 120 kg ... asta este motivul pentru care nu mi-am luat scaunele tip scoica......

imi erau fixe si sincer nu ma deranjau decat la drum lung.... adica pentru moment cat am mers cu RS4`ul lui Cezar nu m-a deranjat...... dar la sfatul lui nu le-am luat.

@ rapier :P)

pai abia astept sa fac 5000 km pentru ai putea pune evacuarea

si usor usor si restu :icon_thumright:))

post-2937-1179077982_thumb.jpg

post-2937-1179078042_thumb.jpg

post-2937-1179078116_thumb.jpg

post-2937-1179078297_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari Nadir...pentru mine asta chiar e o surpriza. Am observat eu ca ai intrat in ceva discutii despre S3 dar nu am stiut ca si tu ti-ai comandat. Bravo...foarte frumoasa masina ti-ai ales.

Link către comentariu

Felicitari !

Imi place in mod special culoarea care ai ales-o. :icon_thumright:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

tin sa va anunt ca sunt unul din nefericitii care au stat ceva timp dupa ce a venit masina pt ca nu erau actele gata!

masina am luat-o in leasing.

luni ma duc sa finalizez contractul si sper ca pana vineri sa o am.

oricum multumita prietenului meu Cezar, cel care m-a prostit sa iau aceasta masina eu care imi doream vechiul S3 (dar acum ii multumesc), m-am plimbat cu ea ce e drept prin parcarea de la pbv2.

oricum mai e putin si ma voi plimba si pe strazi cu ea:D

Link către comentariu

Valeeei Nadir, ce frumusete pe capul tau !!!..:lol:

Sa o stapanesti sanatos si d :icon_thumright: -abia astept sa o vad "live" la intalniri si nu numai....

Link către comentariu

belea de belea masina asta...merita sa stai si mai mult ptr ea! :lol: Sa o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute, si la cit mai multi km cu ea :icon_thumright: .......Cit te-a ajuns financiar?

Link către comentariu

frumoasa masina :icon_thumright: . sa o conduci cu placere si multi km fara probleme :lol:

Link către comentariu

Tare secretos - Sa te bucuri de ea ! Ai zis sa nu-ti pierzi mina cand nu esti cu masina de concurs... :lol: :icon_thumright:

Link către comentariu

tare rau masina sa o stapanesti sanatos

p.s. si eu stiam ceva dar nu eram sigur :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari si cat mai multi km fara probleme. Cuvintele sunt de prisos pentru masina asta! :icon_thumright:

Link către comentariu

Cu adevarat o surpriza :offtopic: Sa o stapanesti sanatos & multi km fara probleme de fapt toti km sa fie fara prob . Interiorul e portocaliu sau mi se pare? Oricum frumoasa foc.

Link către comentariu

Titlul topicului spune totul... UN VIS IMPLINIT!

Felicitari!!!

Link către comentariu
tin sa va anunt ca sunt unul din nefericitii care au stat ceva timp dupa ce a venit masina pt ca nu erau actele gata!

masina am luat-o in leasing.

luni ma duc sa finalizez contractul si sper ca pana vineri sa o am.

oricum multumita prietenului meu Cezar, cel care m-a prostit sa iau aceasta masina eu care imi doream vechiul S3 (dar acum ii multumesc), m-am plimbat cu ea ce e drept prin parcarea de la pbv2.

oricum mai e putin si ma voi plimba si pe strazi cu ea:D

Sa o conduci cu placere!

:offtopic: Cezar Surdulescu este prietenul tau?

Link către comentariu

Salut. Foarte misto masina. Arata foarte bine pe alb. Mai ales ca albu e si la moda acuma.

Link către comentariu
Adrian@revo

Nadire, eu unul te-am mirosit de ceva vreme :offtopic:

Despre masina ce sa mai spun ... tutti frutti coca cola. Sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

Si eu stiam de ea, insa m-ai prostit ca nu ai pus decat volan plat ca dotare optionala. Intrebarile mele sunt: cat a costat CIP si daca e comanda ferma sau o comanda facuta la care ai mai putut adauga tu optionale? Si pune si tu o poza cu ca lumea cu interiorul. Felicitari si sa ai grija de ea.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

in primul rand multumesc tuturor pentru tot!

belea de belea masina asta...merita sa stai si mai mult ptr ea! ;) Sa o stapinesti sanatos si fara evenimente neplacute, si la cit mai multi km cu ea :censur: .......Cit te-a ajuns financiar?

masina cu bani jos ar costa 41.000 dar cum o iau in "reasling" o sa ma cam coste 43.300 fara asigurari si fara taxa de prima inmat care este 577 euro.

Cu adevarat o surpriza :) Sa o stapanesti sanatos & multi km fara probleme de fapt toti km sa fie fara prob . Interiorul e portocaliu sau mi se pare? Oricum frumoasa foc.

interiorul este rosu putin spre visiniu

din cauza soareluyi prea puternic in poza pare portocaliu

Sa o conduci cu placere!

:icon_thumright: Cezar Surdulescu este prietenul tau?

da

Si eu stiam de ea, insa m-ai prostit ca nu ai pus decat volan plat ca dotare optionala. Intrebarile mele sunt: cat a costat CIP si daca e comanda ferma sau o comanda facuta la care ai mai putut adauga tu optionale? Si pune si tu o poza cu ca lumea cu interiorul. Felicitari si sa ai grija de ea.

cum bine sti masina stoc este 31.130 (pret de decembrie) total optionale 36.200 CIP adica fara TVA

interiorul ar trebuii sa arate asa

imi cer scuze dar cand am vazut-o am uitat sa ii fac poze.... aceste poze au fost facute asa intamplator de un prieten

a era sa uit

@vlad masina e facuta de mine dupa gustul meu

am facut 2 configuratii dupa care am facut comanda ferma la care ulterior dar la fff scurt timp am adaugat si paketul de fumatori de frica de a nu avea bricheta in masina.

Vlade pana si tu ma intrebai dc tin secret si dc nu dezvalui la toata lumea!

tata a aflat in februarie ca eu mi-am comandat masina ca i-a spus frate-miu dupa ce s-a scapat de fata cu el.....

nu am vrut sa zic hop inainte sa sar.

din lista de optiuni care era disponibila in decembrie au fost 2 chestii pe care nu le-am ales, scaunele scoica si navigatia receptor tv comanda vocala si pregatirea pt telefon

navigatia m-ar fi costat 3458 euro cu tot cu tva cu banii astia imi iau 3 ;))

pentru masina mi-am comandat in decembrie am comandat

http://www.audiovox-germany.de/index.php?id=181 (este posibil sa il schimb cu alt ceva)

si pentru a putea monta acest DVD care este 2din a trebuit sa iau radio concertul care cand l-am comandat era 318 cu tot cu tva si acum costa 700 fara tva

pentru ca daca nu imi luam cass cu 2 din nu imi puneau climatronicul mai jos (marlanii) si porma nu mai puteam monta asa ceva

post-2937-1179092991_thumb.jpg

post-2937-1179093459_thumb.jpg

Link către comentariu

Puteai sa iti lasi linistit radio Chorus, arata la fel si automat climatronicul ere mai jos. Deci...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

din cate am inteles/vazut ala era 1din (cel cu care venea masina stock)... asa ca ........

acum ce sa zic cand am comandat-o nu vazusem nici o masina stock sa vad si eu ce si cum

+ ca pana nu a venit s3`ul tau (ala primu) nu stiam cum arata tapiteria stock pe nici un site nu aratau nici pe audi.com sau pe mai stiu eu ce

oricum urat din partea lor :icon_thumright: e aasta e acum eu sunt multumit de ce am facut.

abia astept sa o simt pe virajeeeeeeeeeeeee :censur:) chiar azi am fost cu un prieten si m-am plimbat cu un a4 combi :)

Link către comentariu
liviuxp2000

Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul ramas cu sechele cand aude tfsi-ul asta al lui vag.Felicitari! :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!