Jump to content

Stergatoare Bosch Retrofit Sau Valeo Extreme?

BN23RZV
 Share

Postare recomandată

Daca stiti,folositi,multumiti,nemultumiti... :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AM cumparat de la volksman bosch retrofit si am ramas cu gura cascata..nu tu zgomote, nu tu urme pe parbriz...si la o singura trecere lasa geamul uscat..asa ca..celelalte nu le-am folosit

Link către comentariu

[la ce pret?

Link către comentariu

si eu bosch retrofit, volksman, 100ron, foarte bune. acum, dupa un an, au inceput sa aiba oarecare semne de oboseala...

Link către comentariu

pentru cele de fabia am dat 110 ron. dar cel mai bine suna la ei si intreaba

Link către comentariu

pentru cele de fabia am dat 110 ron. dar cel mai bine suna la ei si intreaba

Ai cumva un numar de telefon de la ei?

Link către comentariu

Valeo sunt mai calitative decat Bosch-ul. Bosch-ul dupa un an incep sa fie ineficente, iti spun din proprie experienta! Pe masina de la job am Valeo de aproape 3 ani si sterg mai bine ca Bosch-ul de pe masina mea!

Modificat de FantomA
Link către comentariu

si eu bosch retrofit, volksman, 100ron, foarte bune. acum, dupa un an, au inceput sa aiba oarecare semne de oboseala...

Confirm, la stergerea pe parbriz stropit nu mai fac treaba buna. In schimb, pe ploaie, sunt senztionale, inca.

Link către comentariu

Confirm, la stergerea pe parbriz stropit nu mai fac treaba buna. In schimb, pe ploaie, sunt senztionale, inca.

multumesc mult pentru pareri...am si comandat un set de VALEO EXTREME...sper sa fie de calitate...

Link către comentariu

Daca esti multumit de ele, spune-ne si noua. Macar sa stiu cu ce le schimb pe astea actuale. De unde le achizitionezi si cu ce pret ?

Link către comentariu

Daca esti multumit de ele, spune-ne si noua. Macar sa stiu cu ce le schimb pe astea actuale. De unde le achizitionezi si cu ce pret ?

140 RON...CJ...IRENIS

Link către comentariu

Multumesc ! :D

Link către comentariu

Multumesc ! :D

SI EU VA MULTUMESC PENTRU PARTICIPARE :D

Link către comentariu

• 1 year later...

Pana acum de un an jumatate folosesc Bosch AeroTwin. Le-am cumparat cu 95 de ron (am inteles ca s-au mai scumpit, sunt in jur de 130 ron) de la reprezentanta Bosch din Bacau. In tot acest timp am facut aprox 40.000 de km.

Merg excelent, lamelele sterg f bine, desi sunt maniac in a-mi mentine parbrizul curat. Bidonul de 5 litrii cu lichid in medie ma tine 2 saptamani (spalatoarele de faruri le folosesc f rar).

Insa stau si ma gandesc ca poate si datorita faptului ca folosesc mult lichid de stergere a contribuit la mentinerea in bune conditii a lamelelor de cauciuc.

Orisicum, sunt niste stergatoare excelente.

Le recomand.

Succese

Link către comentariu

Valeo sunt mai calitative decat Bosch-ul. Bosch-ul dupa un an incep sa fie ineficente, iti spun din proprie experienta! Pe masina de la job am Valeo de aproape 3 ani si sterg mai bine ca Bosch-ul de pe masina mea!

stiam si eu ceva ca valeo e peste bosch dar nu eram sigur

ms bvoo tie ca ai putut sa faci diferenta

:D

Link către comentariu

• 2 years later...
  • 1 month later...

Pe Golf 4 se potrivesc stergatoarele Bosch nu ?

Modificat de C_R_I_S_T_I
Link către comentariu

Da, se potrivesc Bosch pe G4 (eu am pe Skoda Octavia 1).

Pe O1 am folosit si Bosch Aerotwin (desi masina are original cu lamela metalica) dar m-a nemultumit faptul ca nu stergea bine la partea din dreapta jos a parbrizului, asa ca am revenit la stergatoarele cu lamela metalica. Acum am un stergator Bosch (la sofer) si unul Champion (la pasager). In mare, parca Bosch ar fi mai bune dar sunt semnificativ mai scumpe decat Champion. La luneta am folosit Bosch metalic dar l-am schimbat urgent caci nu stergea bine; acum am un stergator cumparat de la reprezentanta care-si face treaba f. bine (si nu este mai scump decat cu vreo 15 RON decat Bosch).

Nu ma intrebati ca nu mai stiu preturile cu care le-am achizitionat.

Pe VW din semnatura am Valeo Silencio din aceasta iarna (de la Volksman). Sunt f. multumit de ele (pe cel de la luneta nu l-am schimbat). M-au costat 160RON+taxele de curierat.

Modificat de VNB
Link către comentariu

• 11 months later...

Recomand cu incredere Valeo Silencio Xtrem ! Pret de achizitie 99 RON ! Atasez poza ! Made in France !dsc0001mjf.jpg

Link către comentariu

Sau SWF divizia Valeo premium.De multe ori vin echipare de original.

Link către comentariu

bratele si stergatoarele originale vin SWF de la golf la transporter la phaeton,

cel putin gama aero

Link către comentariu

Desi n-are legatura directa cu subiectul, uitati-va si la Klaxcar, tot Made in France. Aspect placut, din plastic, apasa bine pe parbriz si dupa 1 an si lamele inca mai curata bine. Si toate astea cu doar 19-20 de lei. :)

Link către comentariu

Pretul este doar pe bucata si este vorba de un model de stargatoare mai mici. Un set ,pt octavia 2 spre exemplu, cu dimensiuni de 600 si 475 e tot in jurul de 100 de lei !

Link către comentariu

Astea de la Klaxcar? Nu stiu cum e cu dimensiunile, eu am 560 si 480. Eu mi le-am luat de la un magazin de piese, si da, a fost 19 lei bucata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!