Jump to content

Skoda Octavia 1.6 Fsi Elegance

rvacaru

Postare recomandată

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

98

• Serban F

15

• virgilius23

9

• Executron

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

2 ani de la achizitie.

03.05.2007 - 18mii km

03.05.2008 - 34mii km

03.05.2009 - 51mii km

Consum mediu ~7 litri (~3000 eur benzina). Revizii ca. 2 x 250 eur. Asigurari ca. 700 eur (2007) / 600 eur (2008) / 500 eur (2009).

Nici o defectiune, nici un zgomot, merge perfect (senzor alarma schimbat pe garantie). Uzura cauciucuri: 4.5/5.5.

Sunt foarte multumit, sper sa ma tina inca de 4 ori atat si eu sa fiu sanatos sa o rulez :vwrullz:

PS: Garantia expira in 11.2009, inca ma mai gandesc daca merita 305 euro extinderea pe inca un an (m-ar obliga sa fac si reviziile urmatoare tot la Skoda).

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Publicat (modificat)

M-am mai "pricopsit" cu o masina si (daca politica forumului nu o interzice :mellow:) mi-ar placea sa tin si jurnalul de bord al ei tot aici (imi e mai la indemana).

Citroen C1 1.0 Style 3 usi, fabricatie 09.2005, 34000 km, un singur proprietar, fara accidente. E dpdv tehnic identica cu Toyota Aygo/Peugeot 107.

* rosu Scarlet

* motor VVT-i , 998 cmc, 3 cilindri, 12V, 68CP/6000rot, 93Nm/3600rot, Euro4

* vit.max 157km/h, 0-100 in 13,7sec, consum mediu 4,6 (oras 5,5, afara 3,9)

* servodirectie electrica

* frane disc / tambure, ABS/CSC

* airbag sofer si pasager (decuplabil)

* airbaguri laterale

* oglinzi si manere in culoarea masinii

* inchidere centralizata cu telecomanda

* geamuri electrice

* bancheta spate rabatabila 1/2 - 1/2

* protectii laterale pe usi, negre

* volan 3 spite, reglabil pe inaltime

* audio-klima pachet: radio-CD cu RDS si AuxIn (2 boxe), aer conditionat manual (cu filtru polen), turometru

* tapiterie velur

* stergator parbriz cu temporizator

* ISOFIX pt scaune copil in spate

* priza 12V in consola centrala

* roti de iarna

* 1 an garantie, TUV/ASU noi

Cred ca e evident ca masina va fi condusa de sotia mea, desi nici eu n-am nici o retinere sa ma dau cu ea :eek:

post-74-1242828756_thumb.jpg post-74-1242828818_thumb.jpg post-74-1242828880_thumb.jpg post-74-1242828946_thumb.jpg

Si o poza "de grup" :)

post-74-1242829311_thumb.jpg

Urmatoarea revizie este in 09.2009 (sau 47mii km).

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

Si eu am o Toyota Aygo deci suntem doi. Destul de reusite masinutele astea. Mai ales motorul. S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc. Suntem incantati de ea, ne place f mult :D

post-74-1242848353_thumb.jpg

:P

Link către comentariu

Sa le stapaniti sanatosi pe amandoua chiar daca nu sunt amandoua membre VAG..conteaza sa va faca fericiti :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

54054 km la O2.

34500 km la C1 (azi a primit ambreiaj nou, pe garantie, cel vechi avea un suierat care nu mi-a placut; acum e bine)

Link către comentariu

Sa le folositi bucurosi pe amandoua, Radu.

La Octavia, am patit-o si eu intr-o parcare la un hipermarket: o zgarietura pe bara din spate de la un cos sau "tren" de cosuri care a trecut pe la fund. Am hotarat sa o las asa, pentru ca am experienta cu schimbatul barei din spate: o bara noua 800 lei si vopsitul ei 700 lei.

Modificat de Daniel 57
Link către comentariu

Nice car ti-ai luat .. e super de oras. Bun ca are AC si ABS. In rest nu-ti trebuie mare lucru la ea mai ales intr-un oras din De.

In ultima poza in care sta C1 langa O2.....parca tin minte acum cativa ani ca ai pozat tot O2 in paralel cu Fabia 1 tot pe acolo .. nu? :blah_:

Sa va folositi cu placere de amandoua masinutele. :Driver:

Link către comentariu

Da, exact la fel am si o poza cu O2 si Fabia (2007) :D

post-74-1244053072_thumb.jpg

Multumesc pt urari. In ultima vreme am circulat mai mult cu C1 prin oras, ne place tare mult (si la buzunar si la "senzatii" prin parcari).

PS: Bara de la O2 nu o vopsesc, trebuie sa primesc o estimare de cost reparatie de la Skoda pe care o trimit asigurarii "combatantei" si banuiesc ca primesc banii. Apoi o voi repara la un atelier "de cartier" mai simplu si mai ieftin.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

A facut mamarutza 35mii km.

post-74-1245325277_thumb.jpg

In curand fac si estimarea de consum (pana acum am mers 400km, cand ramane 2 linii pe ecran merg la realimentare) :blah_:

post-74-1245325271_thumb.jpg

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

C1:

Gata si evaluarea consumului :)

430km -> 25.5 litri = 5.93 l/100 km deci cam 6 litri consum de oras (doar circa 50-70km sunt facuti afara). Cred ca e bine, o buna parte din ei sunt facuti de o incepatoare :unsure:

Azi am facut un drum mai lung pe autostrada si am observat ca abaterea vitezometrului e minimala: 130 "pe ceas" = 127 "pe GPS" (am mers mai mult asa sa fiu sigur ca indicatia e corecta).

O2: n-a mai circulat :Driver:

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

404 euro oferta de pret de la Skoda pt reparatie bara spate O2. Urmeaza sa o "inaintez" asigurarii, sa primesc banii si apoi sa o repar in "regie proprie" :)

Link către comentariu

Si inca un plin-plin la C1, 388 km (oras/autostrada/mixt in proportii egale) -> 21 litri = 5,41 l/100km.

Link către comentariu

Tot C1, schimb ulei.

03.07.09, 35480 km

Manopera: 5 eur

Filtru ulei: 11.8 eur

Garnitura: 1.92 eur

Element spalare(?): 1.28 eur

Ulei Total Ineo ECS 5W30: 35 eur (3.2litri a 10.78 litrul)

TVA: 10.47

---------------------

TOTAL: 65,57 eur

Link către comentariu

Nu o spun cu rautate dar ar fi mai interesant sa ne prezinti date despre Skoda... fiind un forum dedicat masinilor din grupul VAG. In rest bafta si mutli km cu masinile :ceuameni:

Link către comentariu

Despre Skoda, numai de bine, sta in parcare si se coace la soare, sper ca in concediu sa ies undeva cu ea, in oras imi este greu si cred ca nici nu e prea rentabil, avand acum piticul rosu :)

Eu folosesc topicul ca sa imi tin un jurnal de bord la ambele masini, imi este cel mai la indemana cand am nevoie sa imi aduc aminte ceva :)

Modificat de rvacaru
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumoasa masina...am citit toate paginile topicului (in primul rand pt ca avem acelasi motor)

mai plimb-o si pe ea...ca degeaba sta in soare la bronzat... ca tot nu se face neagra!

km cat mai multi fara probleme

Link către comentariu

C1: 36mii km. 31 litri, 537 km => 5,77 l/100km.

O2: nici o miscare :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

C1: 37mii km

O2: pe ici pe colo sa nu rugineasca. Sambata plecam in concediu (partea 1) si se va mai dezmorti si "ursoaica" :)

Link către comentariu

Gata prima parte a concediului pe anul asta cu O2. 2050 km, 6.8 consum, null probleme :rolleyes: Un rezervor CO95, restul 98. Am fost 4 persoane cu bagajul aferent, drumuri de munte (Elvetia) si autostrada Germania (1400 km). In 2 saptamani urmeaza partea a doua, sper sa decurga bine si ea ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!