Jump to content

Aparatori De Plastic De La Roata Rupte

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Astzi din intimplare am remarcat ca atirna ceva in spatele rotii din fata. Am urcat masina pe o rampa si am avut surpriza sa vad un capac de plastic rupt pe jumatate. Capacul este chiar in spatele rotii din fata si este fixat cu un ax central. Se poate roti in jurul axului central . Sunt rupte si pe stinga si pe dreapta fara nici un semn ca ar fi atinse de ceva. De fapt in pozitia in care se afla este si greu sa fie atinse de ceva de pe jos. Senzatia mea e ca au fost rupte de curentul de aer de pe sub masina. A mai patit cineva chestia asta ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-ar putea sa fie de la ridicatul pe elevator de cate ori a fost masina la servis ai stat langa ea ?

Link către comentariu

sigur e de la elevator. si eu am patit numai ca la mine era rupt si in fata

Link către comentariu

S-ar putea sa fie de la ridicatul pe elevator

Nu a fost decit o data in service si nu am stat linga ea. La inceput cind mi-a sarit furtunul de la spalatorul de faruri . E posibil sa fie de la asta. Pai ma duc si le dau cu capacele in cap. Dar trebuie sa fiu sigur ca vorbim de aceleasi capace.

Link către comentariu

Din cat am inteles sunt capecele care vin in spatele rotilor fata in dreptul pozitiei unde se pun bratele de ridicat pe elevator , nu ?

Daca au gresit un pic pozitia bratelor cand au ridicat masina , a facut crac , au auzit au repozitionat si pe urma au ridicat din nou corect , au vazut ce au facut si au zis lasa ca nu observa fraieru ca l-am tinut destul pe aici ca sa fie dornic sa plece repede .

Este unul din motivele pentru care nu ne lasa sa stam langa masini .

Link către comentariu

• 5 years later...

Am si eu o problema. Ieri am lovit cu partea stanga fata un mal de zapada (gheata). A fost un zgomot ingrozitor, insa bara nu a patit nimic. Totusi, plasticul de pe interior s/a spart. De unde as putea cumpara unul si cam cat ar costa??? :winter:

Link către comentariu

Vezi in primul rand care din aparatori este sparta(sunt 2 aparatori 14 si 18 din schema)

post-64586-0-34304600-1355830334_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc pentru schema. Cea de jos este cea cu problema. Am cautat ceva pe internet, dar nu am vazut decat partea de deasupra. Cat priveste raspunsul cu reprezentanta, eu ma gandeam sincer sa cumpar ... de la taraba din piata.

Link către comentariu

Incearca la autokarma, eu de la ei am luat carenajul complet pentru ambele roti, acum 2 ani, la un pret bun, cam 150 pentru fiecare roata, dar nu mai stiu pretul pe repere, pe tine s-ar putea sa te ajunga mai putin, ca ai doar partea frontala de schimbat, daca am inteles bine.

Link către comentariu

Multumesc pentru schema. Cea de jos este cea cu problema. Am cautat ceva pe internet, dar nu am vazut decat partea de deasupra. Cat priveste raspunsul cu reprezentanta, eu ma gandeam sincer sa cumpar ... de la taraba din piata.
.

Si atunci de ce ne mai intrebi ?

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

.

Si atunci de ce ne mai intrebi ?

Din cate am inteles eu, acest forum are ca scop impartasirea de idei, noutati, informatii etc. si de socializare a posesorilor de VW, care doresc sa participe la asa ceva, in loc sa mearga la reprezentanta de unde au cumparat masina pentru a-si rezolva problemele. Oricum, iti doresc tie si tuturor posesorilor de VW Passat, un simplu si sincer LA MULTI ANI!

Link către comentariu

Eu ti-am sugerat de inde poti lua piese oem , piese de care esti sigur ca se potrivesc la fix la locul lor. Nu am spus ca trebuie sa le si montezi acolo. Dar daca tu vrei sa iei piese AM la care sa le mai dai tu gauri ca nu se potrivesc cu suruburile de pe masina si la celelalte gauri, e treaba ta. Si tot treaba ta daca tii cont de sfaturile noastre sau nu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!