Jump to content

Senzori parcare cu proiectie pe oglinda retrovizoare

petzre
 Share

Postare recomandată

exagerat de mare pretul. singura chestie daca AR AVEAO acesti senzori extrem de scumpi ar fi daca distanta minima de atentionare ar fi de ordinul a 10-15cm, distanta la care trebuie sa te opresti, asa la cei chinezesti bipaie la max, la 30cm, ceea ce este exagerat de mult...

de aceea cei electromagnetici sunt mai buni.

si chiar daca ar avea garantie 2 ani tot nu mi se pareo afacere profitabila!

P.S. freza o gasesti la rusi in piata, costa circa 8 ron.....

Modificat de rares v
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• C o s m i n

14

• cosmin_cnl

12

• B_U_T

8

• mafia

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si cei OEM (cel putin la Octavia 2) te anunta pana la minim 30 de cm. Mai mult, te apropii pe riscul tau, asa ca nu vad vreo diferenta.

Cei electromagnetici nu mi se par buni, din cauza ca te anunta la orice piatra de pe jos pe care ai putea sa urci cu roata sau sa o incaleci. Nu mi se par buni, deoarece daca te-ai oprit nu te mai anunta nimic. Si, nu mi se par buni, pentru ca nu stii in ce parte e obstacolul (stanga/ dreapta, mai nou S, Sc, Dc, D)

Apropos, mafia, de ce nu cauti senzori cu proiectie pe fiecare in parte?

Link către comentariu

Mario iti multumesc inca o data pentru informatiile de pe PM. Sunt interesanti cei care i-ai montat tu, dar eu nu stiu ce sa fac. O sa mai incerc inca odata sa-i montez pe cei electromagnetici. Ii am dati jos de pe masina, le-am facut proba prin casa si merg chiar daca am taiat banda ( nui mai inteleg deloc). Pentru mine nu coteaza daca au proiectie pe fiecare senzor sau au doar 2 zone , importat e sa indice corect. Daca cineva a montat acesti senzori il rog sa posteze aici parerea despre ei http://www.grandevero.ro/senzori-de-parcar...de-parcare-db-4 ( am gasit pe net si la 140Ron. Se pot schimba senzorii separat daca se arde vreo unu http://www.grandevero.ro/senzori-de-schimb pret 30-35Ron/ buc. Am vb cu un tip de la Grande Vero si mi i-a recomandat, cica se pot si vopsi dar cu spray un singur strat.

Daca nu i-au directed si termin cu toata agitatia :angry:, desi pe criza asta sunt scumpi :D .

Astept pareri de la cei care au pe masina acel model se senzori de la Grande Vero . MC

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Confirm cele spuse de COSMIN ,si eu am pus pe masina sotiei acesti senzori fara afisaj si functioneaza ,nu perfect dar functioneaza

Cosmin cnl...de ce zi ca "nu perfect dar functioneaza"?

Link către comentariu

http://www.proxel.com/models.htm

Se pare ca avem nevoie de varianta MICRO PLUS, astfel nu se va mai opri buzzerul atunci cand intrerupi miscarea masinii

Modificat de mariovenera
Link către comentariu

Am rezolvat cu senzorii , am montat Directed.

Si pe mine ma intereseaza sa imi montez ceva senzori - si nu are importanta pretul daca sunt buni - zone separate, acuratete.

Esti multumit de Directed ???

Link către comentariu

Va recomand cei cu detectie pe fiecare senzor in parte (tehnologie 2008) cu acuratete mai mare,atentie netul e plin de petarde.... :)

Link către comentariu

Daca vrei sa ne recomanzi ceva ar fi ideal sa ne recomanzi un model anume.

Pentru ca sfaturi din astea de genul "aveti grija ca pe piata sunt multe lucruri de proasta calitate" sau "eu va recomand sa nu va zgarciti la bani" etc., nu fac decat sa umple topicul aiurea.

Link către comentariu

Nu cred ca a umplut topicul aiurea, ci doar a atras atentia ca exista asa ceva. De recomandat un model anume nu cred ca poate, pentru ca ar fi trebuit sa incerce mai multe modele si mai multe bucati din acelasi model pe masina lui, si nu cred ca face cineva asa ceva.

Daca ti-ar fi recomandat vreun model, si la tine ajungeau defecti, nu ii purtai pica?

Uite, fac eu o recomandare, totusi. Eu ii am pe astia si sunt supermultumit de ei pana acum.

http://www.datasilvergrup.ro/senzorparcare...rLEDPlafon.html

Au vreo doua luni pe masina, si nu au dat nici un rateu, de orice natura. Mai aveau un model, si mai au 3 site-uri, insa asta era ultimul model, si era recomandat de cel cu care am vorbit.

Link către comentariu

@blackmorpheus : Rabdare si tutun stimabile, unde dai buzna asa zicea nenea Iancu...si on topic again:

nu pot spune ca m-am intalnit cu absolut toate modelele existente pe piata, am mai montat si eu pe la mine si pe la altii cate-o navigatie, cate un senzor de parcare, cate un detector de radar, si m-am mai lovit de ele - de-aci si sfatul meu de mai sus... Tu fiind nou pe forum ar trebui sa iti spun ca nu puteam posta o firma sau neaparat un produs , ptr ca as fi putut fi banuit ca i-as face reclama, daca ai fi vrut neaparat detalii cred ca m-as fi pomenit cu un PM de la tine, oricum ce ti-a sugerat colegul Mario75 e mai mult decat sugestiv ptr ceea ce am vrut sa spun in postul anterior, dar mai sunt inca vreo 3 tipuri asemanatoare pe care eu ,prin prisma detinatorilor multumiti dupa montaj, le recomand... ;)

Si ca sa inchei am si contra-exemple din care eu personal am pe masina si de care nu sunt multumit, dar deh - cizmaru' n-are niciodata pantofi... :P :lol: In rest numai de bine domnilor! :D

Modificat de radiomaniack
Link către comentariu

http://www.proxel.com/models.htm

Se pare ca avem nevoie de varianta MICRO PLUS, astfel nu se va mai opri buzzerul atunci cand intrerupi miscarea masinii

Am tot cautatvarianta de care zici tu si nu am gasit-o la noi in tara. Dar intradevar varianta micro plus e cea mai buna

Link către comentariu

Va salut

am montat pe Bora senzori electromagnetici de pe okazii.ro. nu au mers din prima dar mi i-a schimbat baiatul (piuiau continuu).

are 3 zone de avertizare: la a 2a trebuie sa te cam opresti. cand piuie continuu este foarte foare aproape si daca nu mergi foarte incet, atingi.

am taiat din banda dar nu are nici o importanta.

am gresit cred ca nu am lipit acea banda suficient de inalt fata de sol: atunci cand nu sunt alte obstacole mai inalte sesizeaza miscarea fata de sol, ceea ce poate fi un pic derutant.

nu mi s-a parut sa influenteze in vreun fel ploaia sau temperatura.

Concluzie: te ajuta in locuri stramte, mai ales atunci cand parchezi lateral intre doua masini. cand ajunge la al 2lea ton mie deja mi se pare ca sunt urcat de mult pe cel din spate, cand de fapt mai sunt 20cm. trebuie sa fi neaparat in miscare sa simta ceva. trebuie sa mergi foarte incet. neaparat sa arunci o privire inainte ca sa fi sigur sa nu fie vreun obstacol mai scund in locul alarmelor false despre care povesteam mai sus.

eu sunt multumit pentru ca: nu sunt foarte scumpi, i-am montat usor, nu am gaurit bara, nu am atins inca pe nimeni. daca nu-i mai vreau ii dau jos si nu lasa niciun semn.

daca nu aveau erorile eram si mai multumit.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

senzorii astia ultrasonici detecteaza un gard de sarma? dar o teava transversala? sa detecteze la timp si nu dupa ce ai infipt masina in obstacol? dar de ex daca sunt tarusi din aceea verticali???

astia electromagnetici? chiar daca se opresc daca stai pe loc.....

Link către comentariu

• 3 months later...
Eu am lipit-o chiar sub bandou, dar si asa simte denivelarile. Campul generat de senzor actioneaza radial, deci simte in toate directiile.

Asta e. Avantaje si dezavantaje.

daca iau acest sistem de senzor magnetic si il monytez pe o masina care este dotata si cu un carlig de tractare, credeti ca va functiona? carligul este la o distanta de aprox 10 cm de bara propriu-zisa. astept vesti de la cei care au facut acest experiment.

Link către comentariu

Parerea mea e ca da. Deoarece carligul e fix fata de bara, deci nu se va misca in campul magnetic generat de antena-senzor, nu va induce alerte in senzorul de parcare. Dar mai bine astepti si un raspuns de la cineva care are sistemul montat pe o bara cu carlig. Ramane doar sa tii cont de lungimea carligului, deoarece senzorul anunta pana la 20 de cm, iar cand anunta distanta minima, tu poti sa fii deja cu carligul in bara celui din spate.

Mai exista si optiunea demontarii carligului atunci cand nu ai nevoie de el. :)

Link către comentariu

• 1 month later...

salutare,

de la o lovitura, usoara, nu imi mai functioneaza senzorii de parcare spate. s-a mai intalnit cineva cu problema asta? se gaseste pe undeva schema senzorilor in caz ca vreau sa imi bag degetele? si schema de demontare bara spate?

senzorii nu sunt sparti, problema nu o pot rezolva prin casco, masina este octavia 2 venita cu senzorii din fabrica.

multumesc

Link către comentariu

Fa o diagnoza si asa afli exact ce s-a intamplat.

Link către comentariu

am casco, numai ca sunt plecat din tara si cei de la omniasig mi-au spus sa trimit dosarul de dauna in tara pt aprobare, dureaza nenumarate zile etc etc, treaba romaneasca. vroiam sa arunc eu o privire intai, poate se rezolva mai usor, de-aia am nevoie de schema.

Fa o diagnoza si asa afli exact ce s-a intamplat.

as veni imediat la tine pt diagnoza, dar stii ca sunt plecat. fa-mi rost de schema te rog.

Link către comentariu

Degeaba iti trimit schema, poate fi oricare dintre cei 4 si chiar si difuzorul care te avertizeza sonor.

UIte schema, sa vad ce rezolvi.

parking_aid.pdf

Link către comentariu

merci frumos, ideea era sa ma uit in primul rand sa vad daca este ceva sarit, ceva dezlipit, poate reusesc asa sa remediez problema. daca nu... ii trebuie service.

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Daca tot ai casco, eu zic sa apelezi la ei. Doar un senzor era anul trecut 320 lei.

Link către comentariu

• 2 months later...

credeti ca gasesc pe undeva senzori de parcare care sa se lipeasca pe interior (sa arate ca cei OEM)la bara spate si sa se potriveasca la passat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!