Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

Pacat ca o scoti la vanzare. Ai facut treaba buna si maisna arata superb. Asta e, din pacate nu poti sa ii spatanesti pe "smecherii" care mereu INCEARCA sa bage betze in roata. Succes la vanzare !

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Orice masina ti-ai lua la noi nu rezista, mai e si treaba ca tu esti ghinionist. Prea multe pe capul tau :)). Bafta in continuare.

Link către comentariu

Foarte reusit. Intr-adevar greu sa iei decizia de a-l vinde.... dar de obicei decizia apartine proprietarului :icon_thumright:

Link către comentariu

superba masina,imi pare rau ca nu am apucat sa-ti spun pe mess ;) misto si filmuletul ala de pe youtube,la casa poporului.. saracul baiat,ramasese blocat pe "bai razvane.. bai razvane" :P a fost oarecum funny,desi nu-i doresc nimanui sa pateasca asa ceva. poate cu putin noroc ajunge masina la un forumist,si mai avem ocazia sa o vedem,poate cu mici imbunatatiri. multa bafta! ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate am dezamagit lumea pe aici....adica la o zi dupa ce am pus masina la vanzare pe forum, am fost sunat....de un mare admirator al masinii....care a zis fara ezitare ca o cumpara....el cunostea masina de cand am luat-o din Germania si stia cat am lucrat la ea...si a apreciat si si-a dorit masina imediat cum am hotarat sa o vand. Momentan masina este la vopsit buza de pe spate, care a prezentat niste zgarieturi in urma zapezilor de pe aici si imediat cum este gata, o voi preda. Adica incepand cu data de 1 feb raman singur :).

Oricum, multumirea mea personala este ca va fi pe maini bune si va fi ingrijita la fel cum am ingrijit-o eu. Deja noul cumparator are planuri mari - insonorizare usi si podea si construirea unei incinte pentru portbagaj cu 2 sub-uri + ceva caluti

Link către comentariu
  • 2 months later...

Din pacate noul proprietar a suferit un accident cu masina, a fost lovit de un sofer beat pe partea dreapta, aripa fata si spate infundate bine, stalpul cu usa deplasate....pacat...si nici macar nu avea RCA soferul...era o Dacie din 1980....

Si apropo, masina pentru care am parasit golful este mai jos :D

Un filmulet cu performante: http://youtube.com/watch?v=DpcAwiC2B8s

Motorul: http://youtube.com/watch?v=78Q0pd8-jZo

Interiorul: http://youtube.com/watch?v=li8dw3cd6Kk

post-6138-1206290500_thumb.jpg

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

tare de tot noua masina, dar motorul mi se pare prea gurmand pentru zilele noastre si pentru pretul pe care o sa il aiba in viitor carburantul, cat a costat asa de curiozitate? Cum te impaci cu 17-20-25% consum fata de maxim 10 cat lua Golf-ul? A si sa nu uit cat platesti Rca si impozit la masina pe an?

Link către comentariu

In realitate nu depasesc 16% in oras. Da ma impac cu el mai ales pentru ca este un motor de 200cp...Rca si impozit nu sunt cu mult mai mari ca la Golf. Pretul masinii este in jur de 10k.

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu
pentru mine unul, cu atat mai mult cu cat spui ca ajungi la 5000 rpm in tr. a 5-a este si mai dubios. Adica, nu vreau sa intelegi ca nu te cred. ;) Doar ca nu cred ca nu s-a umblat la cutie. Nu zic ca ai umblat tu, dar poate cel care a avut-o inainte.

ar mai fi o chestie .....sa nu ii arate viteza reala! nu te supara e pozibil

Link către comentariu
ar mai fi o chestie .....sa nu ii arate viteza reala! nu te supara e pozibil

la mai putine evenimente NEPLACUTE cu noua ta masina:)

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

Daca tot te-ai bagat ca musca in lapte, ai fi vazut ca pana la urma cutia are modificat pinionul de a 5a :icon_thumright: dar e bine ca ai avut initiativa.

PS: incearca sa nu mai dai quote la msg anterior, s-ar putea sa-ti iei warn

Link către comentariu
  • 7 months later...

Se pare ca acest topic nu-si mai are rostul, ai trecut la altceva.

Topicul a fost

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!