Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

cel mai frumos golf 4 pe care l-am vazut...al meu e hidramat si inca nu am bagat nimic in el.saptamana viitoare sper sa imi pun angel eyes,cadou de carciun...:)ceva recomandari,la hidramate?

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

MS pentru urari. Nu cred ca e o diferenta intre golf hidramat si golf manual....decat la cutia de viteze, deci iti recomand sa iti postezi masina in aria @Masina Mea@ si vei primi sugestiile care le cauti!

Bafta

PS: Am fost in weekend la munte, in satul Simon (BRAN) unde zapada era pe masura. Am fost cu cauciuri de vara - Kumho Ecstra Grip si cu lanturi. A urcat masina pana aproape de Padina pe un drum pe care Impreza STI se chinuia, iar un Grand Cherokee a ramas impotmolit......Totul a fost frumos si cu incidente minore - am pierdut o bucata din plasa de la buza spate...datorita zapezii destul de inalte (50cm). La drumul de intoarcere am mers pe drumul spre targosviste si cu escala la Dambovicioara. Din pacate, a inceput sa ninga foarte tare iar cauciucele mele pe zapada erau ca schiurile si a trebuit sa merg cu 20km/h pentru a ajunge intreg in Bucuresti. Am facut 7 ore pe drum. Oricum, voi reveni cu poze.:D

Link către comentariu

Razvan, te-am vazut sambata la Bran. Am vrut sa te salut, dar nu am mai apucat. Erai in Peco, cu inca o domnisoara in masina, si cu inca ceva prieten in alta masina. Chiar mam mirat cum de ai avut curajul sa iti pui lanturi pe jantele alea negre.

Noi eram cu o zafira verde, chiar in spatele tau in Peco.

Link către comentariu

Salutare! Trebuia sa ma saluti! Nu musc :). Eram de fapt cu toata gasca din care fac parte (4SpeedSquad) care au fost foarte prieteni si m-au lasat sa-mi pun lanturile singur :). Cel cu care eram era un nefericit ca mine, cu cauciucuri de vara...si ne chinuiam sa-i punem lanturi. Cred ca am vazut Zafira verde exact in spatele meu. Stiu ca am dat cu spatele sa scot masina si ma intrebam de ce ai parcat asa aproape. Jantele nu au patit nimic in urma lanturilor, pentru ca nu se ating de ele.

Link către comentariu

O poza frumoasa :icon_thumright: Eram pe langa Targoviste, pe un drum pe care abia te tineai pe picioare....

post-6138-1198057037_thumb.jpg

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

Ei, nu eu conduceam zafira, ci un prieten bun. Eu eram doar pasager, nu am apucat sa imi incalt noua masina cu cauciucuri de iarna, asa ca am plecat la drum impreuna cu el.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Da-mi si mie un PM cu preturi de pedale+footrest R32 si volan. As fi interesat. Si covorase de cauciuc, sti pe cineva.

Exterior: Haion Golf 5 (cu deschidere din stema)---cum la adus la aceasta stare?

-s-au eliminat toate broastele de pe masina--idem?

Interior: - Aerisiri passat- se inchid total---cum vin? se potrivesc perfect in locu celor originale? mai poti face rost?

Si inca ceva: sistemul audio? de unde ai facut rost de el? ca m-am uitat pe net si nu prea am gasit?

Frumoasa masina!! Si cu bun gust in cea mai mare parte...Sa o stapanesti sanatos si sa nu m-ai probleme cu vecini!! La anul ma apuc si eu de a mea...

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu

Intr-adevar o masina super...imi plac filmuletele de pe youtube. Sa o stapanesti cum trebuie si sa nu ai incidente(nici minore).

Link către comentariu
Da-mi si mie un PM cu preturi de pedale+footrest R32 si volan. As fi interesat. Si covorase de cauciuc, sti pe cineva.

Exterior: Haion Golf 5 (cu deschidere din stema)---cum la adus la aceasta stare?

-s-au eliminat toate broastele de pe masina--idem?

Interior: - Aerisiri passat- se inchid total---cum vin? se potrivesc perfect in locu celor originale? mai poti face rost?

Si inca ceva: sistemul audio? de unde ai facut rost de el? ca m-am uitat pe net si nu prea am gasit?

Frumoasa masina!! Si cu bun gust in cea mai mare parte...Sa o stapanesti sanatos si sa nu m-ai probleme cu vecini!! La anul ma apuc si eu de a mea...

Pedale + footrest - 120 eur parca

Volan - 320eur parca

Covorase de cauciuc se pot gasi si la noi si in germania, dar cred ca stii preturile

Haion Golf 5 - e un secret care prefer sa il pastrez, momentan sunt singurul care am asa ceva :lol:

Interior - aerisirile sunt de fapt chiar de R32, se pot cumpara din Germania. Am gresit eu cand am scris ca sunt de passat. De asemenea cred ca se pot potrivi si cele de Boraa

Sistemul audio - aici nu m-am prins la ce te referi, poate poti fi mai explicit

Merci de aprecieri!

Link către comentariu
Haion Golf 5 - e un secret care prefer sa il pastrez, momentan sunt singurul care am asa ceva :icon_thumright:

OT:... parca eram o comunitate aici, sa ne ajutam.. nu sa "pastram secrete" pt ca suntem unici. Nu stiu daca mai tii minte dar m-ai sunat mai de mult sa-ti spun cum mi-am facut eu nu-stiu-ce la masina. Dupa ce ti-am spus, te-am intrebat si eu cum ti-ai facut hayon-ul, si aceiasi replica mi-ai dat-o. Nu ti se pare ca nu prea e corect ce faci? Adica lumea sa te ajute pe tine si tu nu. Noi suntem mai prosti iar tu mai destept... Nu e o atitudine demna de forum.

Scuze de off topic dar nu am putut sa ma mai abtin. Ceea ce faci tu nu e ok.

Link către comentariu

Salut,

Din cate tin eu minte te-am sunat sa te intreb de preungirea din fata, lucru care il au o gramada de oameni de pe forum. Nu consider corecta atitudinea ta, pentru ca eu nu am luat in serios acest lucru. Si nu vad nici care e marele secret, am spus clar ca este deschiderea de golf 5 adaptata pe golf 4....deci marele secret nu prea exista, nu? Si nu mai fii copil ! :lol:

Link către comentariu

nu vreau sa-ti poluez topicul despre masina ta cu off-topic, dar cel a carui atitudine nu este corecta esti tu, pentru ca tot te cramponezi sa spui ce-ai facut. Daca cine ti-ar fi raspuns si tie asa cum ai raspuns tu "e un secret care prefer sa il pastrez, momentan sunt singurul care am asa ceva", cand l-ai fi intrebat ceva, ce-ai fi zis oare? Stim cu totii ca este o adaptate a sistemului de la golf 5, dar eram curios, si nu numai eu, dupa cum ai vazut, exact despre ce e vorba. Atitudinea de copil nu este la mine ci la tine, ca mergi pe principii d-astea "ce-am eu sa n-aiba nimeni"... Probabil ca mai sunt si altii aici pe forum care fac la fel, dar cu ei n-am avut discutii pana acum, doar cu tine. Si daca as fi stiut de la inceput cum gandesti, probabil ti-as fi raspuns si eu la fel la telefon. Inca o data scuze de off-topic, doar am vrut sa spun ce ma nemultumea vis-a-vis de atitudinea ta. Si sunt curios de parerea celorlalti colegi de forum despre acest tip de atitudine, care zic eu ca nu este potrivita pentru un forum ca vwforum, unde in principiu, ne ajutam intre noi.

Referitor acum la masina.. mare pacat ca o vinzi :D dupa ce ai investit atat in ea. Partea si mai nasoala este ca nu sa-ti recuperezi banii bagati in ea. Oricum, bafta la vanzare :)

Modificat de Bestie
Link către comentariu

nu m-ai inteles, ti-am zis ca am luat in gluma chestia cu "e un secret" pentru ca nu il consider un secret. din cate imi aduc eu aminte la telefon, ti-am povestit faptul ca a fost luat haionul unui golf 5, taiata partea cu stema si inlocuita pe cel de golf 4....i interior deschiderea se face cu mecanismul de golf 5 la care este conectata clema de prindere a cuiuiului de la golf 4. Daca vrei ne vedem la o bere si iti arat despre ce vorbesc :)

Legat de vandut, sunt convins ca nu o s-o fac, dar cine stie....am pus-o doar pe vwforum la vanzare, poate pentru ca imi doresc sa o ia unul care chiar e pasionat....si apoi mi-am adus aminte cum e sa vinzi o masina la care ai lucrat foarte mult....asa ca sigur o sa-mi treaca :D

Drept urmare, azi i-am facut un cadou:

Dvd player Pioneer

-poate reda dvd-uri (divx, mp3, mp4, avi, etc)

-acelasi lucru il poate face si dupa un card SD sau un usbstick

-are tvtuner

-2 iesiri pentru statie

-intrare pentru camera de marsarier

-3 iesiri video pentru monitoare suplimentare

-2 intrari auxiliare

-radio cu 30 de posturi programabile

-fata detasabila.

Probabil ca maine imi voi face timp sa-l montez, dar e un pic cam frig :D

post-6138-1199645968_thumb.jpg

post-6138-1199645978_thumb.jpg

post-6138-1199645987_thumb.jpg

post-6138-1199645996_thumb.jpg

Link către comentariu

nici mie nu imi pare sincer, poate mai mult unul cu licenta pioneer....insa pe el scrie peste tot Pioneer, si calitatea e super....deci probabil e o incercare a Pioneer-ului mai ieftina....desi este o gramada de bani....nobody knows :)

Link către comentariu

Foarte tare "cadoul" :vaidecapulmeu:. Am observat in descrierea lui ca are tv tuner. Functioneaza? Ai reusit sa te uiti la tv in masina? Cum receptioneaza posturile?

PS: Acum, ca sa fortez nota.. poti sa ma trimiti si pe mine la cineva unde sa-mi fac modificarea aia la hayon? Presupun k am nevoie de un hayon de g5 (probabil de la dezmembrari) si... atat. Si un mester eventual... Tu cum ai facut rost de hayon? Si cati bani te-a dus cu totul.

Link către comentariu

Are tvtuner analog...ceea ce inseamna ca daca stai pe loc prinzi posturi.....dar la prima bataie de vant pierzi receptia....deci nu e recomandabil ca si tv decat daca conectezi la el un tuner digital...Inca nu am vazut cum se comporta in masina pentru ca nu l-am montat....

Apropos, ai idee, sau are cineva idee de unde pot face rost de un sertar din acela in care iti depoazitezi chei, tigari....etc si se monteaza pe 1 DIN?

Ps: ti-am trimis pe PM

Link către comentariu

Dupa ce reusesti sa montezi dvd-ul sa ne spui si noua impresii despre cum se aude si cum se vede ca sunt si eu interesat mai ales ca are si iesire de statie si de camera de mers inapoi, a si sa ne spui si un pret si de unde l-ai luat.

Referitor la faza cu vanzarea masinii, esti sigur ca te lasa inima sa o dai dupa ce ai bagat atatia bani in ea? Asta-i faza nasoala cu tuningul ca investesti foarte multi bani care mai mult ca sigur ii pierzi la vanzarea masinii

Link către comentariu

probabil ca de vandut o s-o vand pana la urma.....as vrea o masin mai mare....si benzina....si m-am gandit la un A4 din 2000....ori un 1,8 ori nu stiu...mai vedem...

O sa revin cu impresii

Link către comentariu

esti nebun...ma doare pe mine sufletu de masina doar cat am urmarit aici evolutia ei...pe tine nu?

mai gandeste te cat ai timp ;) dupaia sa nu ti para rau

Link către comentariu

citind acest topic de la inceputurile lui mi am dat seama cat ai invesit in aceasta masina...nu ma refer doar la partea financiara,din cate am vazut ai avut si ceva intamplari mai putin hazli,deci cred k ai fost destul timp stresat pt masinuta asta...asa ca nu pot sa mi explic, daca te ai hotarat sa bagi in primu rand atatia bani in golfuletzu asta, de ce ai luat decizia sa-l vinzi...oricum eu cred ca as plange dupa el:-p...acum daca asta e decizia ta...ce sa zic

spor la vanzare

Link către comentariu

pentru ca m-am plictisit sa bag bani aiurea....si altii sa-si bata joc...prefer sa am o masina stoc, cu dotarile necesare si cu un motor pe masura, si sa-si faca treaba....am ajuns sa nu dorm noaptea gandindu-ma ce idiot va mai gasi ceva interesant de facut la masina mea....am ajuns ca mosii aia de acum 30 de ani cu prelata pe masina....si culmea...nici asta nu-i opreste...cred ca invidia ii omoara pe unii oameni..si totusi am un golf nu maybach :)) nici nu vreau sa ma gandesc...

Am mai avut niste incidente neplacute insa mi-a fost lene sa le scriu....la vulcanizarea de pe fundeni, am fost la echilibrat....jante momo 17", vopsite negru mat, impecabile...i-am avertizat sa umble cu grija si sa nu cumva sa vad o scama pe ele....si le-au bagat in masina de spalat jante.....ce credeti....toate jantele au iesit raschetate datorita faptului ca masina s-a stricat.....acum am niste jante stock pe masina pentru ca a trebuit sa le las sa le sableze baietii, sa le vopseasca, lacuiasca, etc....pe cheltuiala lor

Fiind iarna, am curatat masina cat am putut dupa care am fost la spalatorie....la MASTER TUNER.....fiind frig afara, gheata pe masina....baietii s-au gandit sa insiste cu presiune pana se curata de tot gheata de pe spoilere....au vazut ca nu merge, si cu un mic ajutor (un picior) au curatat gheata de pe buza rieger spate....ciobind-o in 2 locuri....Iar trebuie s-o bag la vopsit...iar stau fara masina....sick and tired of this.....

Asa ca de aceea prefer o masina stock, probabil voi merge pe audi sau bmw, in care voi investi cel mult jante si muzica si voi ramane si cu niste bani sa le repar :D

post-6138-1199823846_thumb.jpg

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...lipsa de profesionalism peste tot..am ajuns sa imi iau stergatoare aero twin bosch din germania sa fiu sigur ca sunt ok...asta un exemplu....stiu ca sunt off topic dar ai dreptate cu masina intr-un fel... :))

Modificat de nairolf1982
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!