Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

a iesit dementiala masina !!!!! chiar numai are nici o legatura cum era inainte...... Tapiterie a iesit beton si culoare masini.... Cred ca o suspensie de 50/40mm si niste jante crom ..... nici numai zic....

oricum si asa e frumoasa ...sa-o stapanesti sanatos :blink:

apropo de costuri si alte alea.... cat te-a costat talonul + rar ?! ( culoare ...etc prespun ca ai mai platit ceva pentru schimbare nu ? )

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumos a iesit. Felicitari!

Cat despre plasticaraia din interior, cu ce ai vopsit-o sau unde ai vopsit-o?

@Ikiy actele la RAR pentru schimbare culoare costa maxim 50ron (am schimbat eu la Golf cand l-am vopsit).

Link către comentariu

:D wow.....credeam ca te costa injur de 100-150 euro dar nu stiu dece aveam impresie asta.... oricum daca stii ca iese culoare asa si da bine merita ....:D

Razvan te felicit incaodata....

Link către comentariu

a iesit super, asteptam sa vedem bara spate si suspensia noua ca sa fie completa.

Sa o conduci fara evenimente neplacute!

Link către comentariu
a iesit dementiala masina !!!!! chiar numai are nici o legatura cum era inainte...... Tapiterie a iesit beton si culoare masini.... Cred ca o suspensie de 50/40mm si niste jante crom ..... nici numai zic....

oricum si asa e frumoasa ...sa-o stapanesti sanatos :icon_cool:

apropo de costuri si alte alea.... cat te-a costat talonul + rar ?! ( culoare ...etc prespun ca ai mai platit ceva pentru schimbare nu ? )

Merci! O sa vina si suspensia cat de curand. Jante crom nu cred, nu prea sunt adeptul...

Talonul nu a suferit nici o schimbare. Culoarea masinii in talon e trecuta "albastru" si din cate am vazut tot albastru a iesit si acum :)

Foarte frumos a iesit. Felicitari!

Cat despre plasticaraia din interior, cu ce ai vopsit-o sau unde ai vopsit-o?

@Ikiy actele la RAR pentru schimbare culoare costa maxim 50ron (am schimbat eu la Golf cand l-am vopsit).

Merci frumos. Plasticele la interior le-am facut eu acasa, 3 nopti nedormite..... tot ce inseamna torpedou, plasticele de sub volan, consola centrala cu schimbator, consola cu frana de mana, praguri interioare. manere au fost date cu smirghel de 1500 si cu apa, pentru ca au textura. Practic smirghelul le-a matuit si le-a dat o supr de aderare. Dupa ce am dat cu spray (stropit mai mult) plasticele au un aspect cauciucat si nou. E o operatiune foarte migaloasa, dar merita. O sa-ti pun si poze sa vezi despre ce vorbesc

Link către comentariu

misto masina

dar trebuie suspensia....

jantele le-ai vopsit? daca da, cu ce?

si spor la treaba ca ai bagat nu gluma :rolleyes:

Link către comentariu
misto masina

dar trebuie suspensia....

jantele le-ai vopsit? daca da, cu ce?

si spor la treaba ca ai bagat nu gluma :icon_thumright:

Jantele au fost curatate, matuite si vopsite cu vopsea Sikkens negru mat cu mult elasticiant in ea ca sa reziste la gropi, etc. Desi jantele au iesit super, ieri am reusit sa ating o bordura datorita unei babe cu un tico care s-a speriat de tramvai si m-a impins in dreapta.....asta e....life sucks...si ca sa completez seria, de la balcon, cineva a aruncat cu ceva greu pe capota mea....si mi-a ciobit vopseaua intr-un colt al capotei.....masina abia scoasa de la vopsit. Am avut atatia nervi incat era sa ma razbun pe masinile din jur...dar m-am calmat si mi-am spus: Romania....in timp ce gandeam acest lucru am observat si un ghemotoc de coji de salam lipit pe geamul din dreapta....

Da am bagat rau de tot la masina asta munca...si inca mai am...umblu momentan fara plafon si fete de usi....cred ca pe duminica va fi gata. Mi-am comandat si o buza Rieger pentru spate si voi pune pe bara origanala, dupa care voi face evacuarile.

Link către comentariu

Esti plin de ghinioane cu masinuta asta. Du-o la biserica. Sfinteste-o si pune-i si tu o prelata pe ea macar ca e pacat de vopseaua asta noua

Bafta cu modificarile

Link către comentariu

Am comandat grilele de plastic de R32 ca mie nu imi place plasa din bara din fata. Abia astept sa vina :D

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

Ms frumos, in acest weekend voi monta buza spate si cu putin noroc evacuarea! Revin cu poze!

Link către comentariu

:icon_thumright:

Aici sunt niste poze before si after, va dati voi seama care cum sunt :icon_cool:

Razvan... cu ce vopsea ai dat pe plasticele de bord?... si dupa vopsea ai mai dat cu ceva lac pentru a proteja vopseaua?

ps: foarte bine a iesit masina. aveam ceva dubii in privinta jantelor negre, dar vad ca arata bine pe masina.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Uita-te mai sus ca am povestit parca. Vopseaua e Duplicolor negru mat pentru plasic. Nu am folosit lac.

Link către comentariu

Ca sa continuam ghinioanele, imediat dupa ce a fost vopsita, masina mea a primit doua infundaturi pe capota si o cheie pe usa din stanga + aripa spate.......mai jos aveti poze cu revopsirea. In plus, a primit buza Rieger si evacuarea Borla (finala + teava de 57mm+mufler dublu)....senzatia de sunet e extrema, daca nu ai stii ca e diesel ai spune ca e o benzina toata ziua....Poze...,,,,,,

post-6138-1196612754_thumb.jpg

post-6138-1196612768_thumb.jpg

post-6138-1196612787_thumb.jpg

post-6138-1196612866_thumb.jpg

post-6138-1196612882_thumb.jpg

post-6138-1196612893_thumb.jpg

post-6138-1196612929_thumb.jpg

post-6138-1196612938_thumb.jpg

post-6138-1196612950_thumb.jpg

post-6138-1196613011_thumb.jpg

post-6138-1196613031_thumb.jpg

post-6138-1196613065_thumb.jpg

post-6138-1196613151_thumb.jpg

post-6138-1196613160_thumb.jpg

post-6138-1196613173_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu pot sa cred ce ti se intampla. Tare ghinionist esti. Du masina la biserica, sfinteste-o:)

Link către comentariu

...Am uitat, in acest weekend a primit si o vopsea pe etrieri. Albastre. O sa fac poze ziua si o sa le postez.

post-6138-1196613200_thumb.jpg

post-6138-1196613227_thumb.jpg

post-6138-1196613242_thumb.jpg

post-6138-1196613251_thumb.jpg

post-6138-1196613260_thumb.jpg

post-6138-1196613274_thumb.jpg

post-6138-1196613284_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa inteleg ca ai schimbat tot traseul de la galerie sau doar dupa catalizator ai pus teava mai mare si finala. Cum a iesit in viziunea ta ca asa in poze se vede super?

Cat a costat toata operatiunea ca as fi si eu interesat? Ai facut modificarile astea la sediul pilot din Bucuresti sau la Pitesti?

Daca ai vreun filmulet despre cum se aude noua evacuare si poti sa-l postezi :lol:

Oricum masina e super si pacat ca ai parte de aceste ghinioane

Link către comentariu

Toata operatiunea a costat in jur de 8 mil la Pilot sediul din Colentina. Se aude mai bine decat m-as fi asteptat sincer, avand in vedere ca e diesel...Teava am schimbat-o de la catalizator in spate pentru ca nu am vrut sa il scot. Momentan sunt foarte multumit de masina si chiar nu consideram necesar eliminarea catalizatorului.

Razvan

Link către comentariu

Deci daca nu ai renuntat la catalizator sa inteleg ca treci fara probleme testul noxelor la rar :D

Link către comentariu

Normal! Nu vreau sa o transform intr-o masina de liniute, vreau sa fuga doar pentru placerea mea personala si sa se incadreze in limitele impuse de Rar, Politie, etc. Deci d-aia nu i-am scos catalizatorul :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!