Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

Bara asa vine cu plasa culoarea gri. Momentan, dupa cum vezi si in poza, nici bara nici plasa nu e vopsita. Bara va fi albastra, plasa va fi neagra. :icon_cool: Adica va arata asa:

post-6138-1186569006_thumb.jpg

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Azi am primit Sonax Polish & Wax Nano Pro, Laveta de lustruit si Pasta pentru sticla acrilica :) . Deci in weekend am distractie. Voi da stratul de polish si ceara cu masina de polisat dupa care o voi lua cu carpa de lustruit ad labam. Inainte de asta am cumparat o solutie ce se numeste Quixx, productie nemteasca ce are o forta extraordinara de eliminare a zgarieturilor chiar si adanci. Am scos deja 3 gheare de pisica...am ramas uimit...

O sa fac poze before si after si revin :)

Link către comentariu

De unde ai cumparat produsele Sonax si cat au costat? Solutia aia Quixx de unde e, cat costa si eventual daca poti sa pui o poza sa vedem cum arata flaconul. Spor la treaba :)

Link către comentariu

Produsele Sonax le-am luat de la o firma din Cluj - polish &wax+pasta faruri + laveta profi - 130ron. Pasta quixx e luata din Pitesti - 39Ron.

post-6138-1186747800_thumb.png

Link către comentariu

Multam de raspuns Razvan, produsele le-ai luat pe net sau direct din magazin ?

Astept sa imi zici ce iti iese dupa polish si ceara. Pe mine ceara ma intereseaza in mod special.

Link către comentariu
frumos numar... :icon_thumright:

Ce pacat ca il schimba.. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
De unde ai cumparat produsele Sonax si cat au costat? Solutia aia Quixx de unde e, cat costa si eventual daca poti sa pui o poza sa vedem cum arata flaconul. Spor la treaba :lol:

Ca si un feedback, cu solutia Quixx am scos toate zgarieturile, intr-adevar nu aveam foarte adanci, dar evidente. O recomand pentru zgarieturi. Pentru cele adanci vine in pachet si cu jmirghel f fin, dar e riscant daca nu ai mana sa dai.

Referitor la solutia Sonax, totala dezamagire...nu mi-a scos panza de paianjen, desi era menita pentru asa ceva. Cel care mi-a vandut-o mi-a trimis niste mostre acum sa mai incerc poate am succes cu alte modele din gama.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Vesti noi:

1. am refacut toate ornamentele de bord cu folie 3m aluminiu, a iesit beton, o sa revin cu poze

2. am schimbat cauciucele cu unele noi, Kumho esxtra Grip, 225/45/ZR17

3. am schimbat cablurile de la frana de mana care imi faceau figuri

4. am montat prelungire capota bad boy look si grila fara stema

5. am scos prelungirea rieger de pe spate si am pus-o pe cea originala la loc

6. am scos pragurile de la Rieger si le-am montat pe cele de R32

7. am montat bara originala plastic de R32 pe fata

8. am comandat parbrizul pentru ca al meu avea o ciobitura de la o piatra....

9. am comandat 2 faruri noi noute pentru a-mi schimba sticla de la ale mele (hella celis) pentru ca era destul de ciobita de la drumurile din romania...

Si in final, Luni o bag la vopsit total dupa ce o dezechipez. Culoarea: NOGARO BLUE de pe RS4. Atasez si o poza cu culoarea sa va faceti o idee.

astept pareri!

PS: in poza nu e masina mea :blush:, e doar culoarea care mi-o doresc

post-6138-1193308124_thumb.jpg

Link către comentariu

Masina e deja superba iar o culoare custom o va face si mai si :) S-o porti sanatos si fara evenimente.Am si o intrebare,sper sa nu sune ciudat,dar cand o vopsesti ,vopsesti si interiorul usilor,portbagajului?Si daca o vopsesti trebuie sa schimbi culoarea in certificatul de inmatriculare?

Link către comentariu

Avand in vedere ca o vopsesc integral, se vopseste peste tot, inclusiv interiorul usilor si haionul. Mai putin la motor, ca nu vreau sa il dau jos, merge prea bine acum, si dupa o demontare de pe masina, sigur raman suruburi in plus, ca de , suntem in romania....Nu schimb culoarea in talon...in talon scrie albastru...si tot albastru va fi, ca sunt o mie de nuante de albastru.

Link către comentariu

Bestiala culoare, si cand te gandesti ca albastrul de pe Golf 4 R32 arata cel mai bine... uite ca exista altu care arata si mai bine :lol:

Link către comentariu
Mah, nu e schimbat nimic la cutie, e cutia originala....masina fuge 240 maxim.....atat am mers pe autostrada...ieri pe DN1 nu am avut unde..

asa ai zis pe youtube.com, ti-am lasat si eu un coment acolo. pana la urma cum este?

Link către comentariu

E schimbat pinionul de la tr a-5-a .nici eu nu am stiut initial, dar am aflat intre timp.masina a avut aceasta modificare facuta in germania

Link către comentariu

Ce pot sa zic, sa nu mai ai parte de atatea ghinioane cu ea, si multi km fara probleme, dar esti sigur ca este ALh?

Link către comentariu

asa arata masina inainte de vopsire :D i-am scos jantele si le-am bagat pe cele de tabla, si urmeaza sa-i mai scot tot ce e inauntru...ca intra si la tapiterie :(am pus niste poze si cu folia 3M de pe bord, sper sa se inteleaga.poze...........................................

post-6138-1193697988_thumb.jpg

post-6138-1193698077_thumb.jpg

post-6138-1193698188_thumb.jpg

post-6138-1193698202_thumb.jpg

post-6138-1193698244_thumb.jpg

post-6138-1193698271_thumb.jpg

post-6138-1193698323_thumb.jpg

post-6138-1193698447_thumb.jpg

post-6138-1193698473_thumb.jpg

post-6138-1193698542_thumb.jpg

post-6138-1193698673_thumb.jpg

Link către comentariu

in timp ce masinuta e la vopsit si la tapiterie, m-am ocupat de detalii. Primul lucru care ma enerva, erau farurile, care ajunsesera intr-un stadiu de zgarieturi foarte avansat. asa ca am comandat 2 faruri noi, cele mai ieftine, de la care am imprumutat doar sticla. Rezultatul e super multumitor. Se poate vedea o poza BEFORE si AFTER -_-....in ultimele poze se poate vedea cu ce am ramas de la farurile care au donat sticla....daca are cineva nevoie de oglinzi le fac cadou, restul se duc la gunoi...

post-6138-1194177277_thumb.jpg

post-6138-1194177403_thumb.jpg

post-6138-1194177539_thumb.jpg

post-6138-1194177643_thumb.jpg

post-6138-1194177700_thumb.jpg

post-6138-1194177810_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Finalul e aproape....va dau cateva detalii:

-culoare Nogaro Blue( de pe audi RS4)

-Jantele negru mat

-tapiterie integrala piele bej

-toate plasticele revopsite (interior) mai putin bordul

-grila fara stema, pleoape

-schimbat geamurile de la far

-inca astept bara spate, pana atunci o tin pe cea originala...

-urmeaza arcurile de 30mm si sunetul

Astept pareri!

post-6138-1195221807_thumb.jpg

post-6138-1195221960_thumb.jpg

post-6138-1195222010_thumb.jpg

post-6138-1195222051_thumb.jpg

post-6138-1195222083_thumb.jpg

post-6138-1195222234_thumb.jpg

post-6138-1195222266_thumb.jpg

post-6138-1195222316_thumb.jpg

post-6138-1195222322_thumb.jpg

post-6138-1195222420_thumb.jpg

post-6138-1195222458_thumb.jpg

post-6138-1195222534_thumb.jpg

post-6138-1195222572_thumb.jpg

Link către comentariu

Prea tare a iesit dupa vopsire si tapiteria e suuuper :) , poate ne spui si parerea ta despre cum a iesit, oricum mi-a cazut fata cand am vazut combinatia de culori :D , cred ca mergea sa pui un albastru pe mijlocul scaunelor

Referitor la jante imi plac asa negre dar parerea me e ca iti trebuie si niste folie pe geamuri si dupa se schimba total aspectul masinii, asa fara folie mi se pare ca nu prea sunt de acolo jantele negre

Zi-ne daca poti si pretul la tapiterie si unde ai facut-o, cam cat mai costa un vopsit

Chiar la evacuare nu umbli? macar pune-i un ornament final

Modificat de Auras
Link către comentariu

super tapiteria :lol: astept sa vad si cu suspensia cum o sa arate ca ..."se cere". Ceea ce nu-mi place, sunt jantele vopsite negre, dar ...e chestie de gust aici. felicitari si pentru bara de r32, arata super. Pentru spoilerul spate la ce te-ai gandit? Evacuare ...ceva? Urmeaza?

M-ar interesa si pe mine sa-mi spui unde si cu cati bani ai facut interiorul, adica pielea, si sa-mi spui si mie cat ai dat pe Hella Celis, si daca aia avut deja clasicele probleme la angelul din farul drept.

Link către comentariu

Absolut superb. Mai multe poze, mai multe detalii?!

foarte reusita trecerea de la o luloare banala la una care sa iasa in evidenta exact atat cat trebuie. Felicitari!

Modificat de TIESTO
Link către comentariu

Salutare, si mersi de urari!Ca si lamuriri:

-Suspensia va fi Einback de 30mm (am vb deja cu Racing Nick)

-Folie pe geamuri nu sunt adeptul dar as incerca un Llumar cu transparenta mare

-Bara de pe spate momentan e cea originala, pentru ca am comandat de la Suceava o bara de R32 de plastic si mi-a venit un gunoi....care este atat de moale incat face cute pe masina.....o trimit inapoi si voi incerca sa gasesc o prelungire Rieger.

Referitor la preturi....

Vopsitoria a fost facuta la un prieten mai vechi, care si-a deschis un ditamai service-ul cu toata aparatura noua, in Mihailesti (12 km de buc inspre Alexandria). Costul unei astefel de operatiuni - vopsit interior-exterior, 4 straturi de vopsea, 3 de lac, polishare, ceruire, kituire praguri si matuire masina (fara desfacut si asamblat la loc) e in jur de 45-50 mil. Avand in vedere ca ne cunoastem. ne-am inteles la 30 de mil.(cu tot cu materiale)

Tapiteria a fost facuta de un prieten, care face chestia asta impreuna cu sotia lui, la ei acasa. Are si anunt pe 4tuning. Pretul tapiteriei integrale - scaune+bancheta+cotiere+fete de usi + plafon + 6 stalpi + capac portbagaj+ volan = ~ 650-700 eur. Materialul e piele naturala, care am ales-o cu el dintr-o pielarie unde erau in jur de 400-500 de modele si nuante. Nu am facut-o cu albastru pe mijloc pentru ca am cautat ceva mai sobru si nu "tunarit" sau fulgerat...Incerc sa tin o linie a masinii un pic mai sobra...Pielea a fost cusuta cu ata albastra care a fost aleasa dupa culoarea masinii...deci am avut grija la detalii :rolleyes: Avand in vedere ca interiorul meu era gri deschis pe plafon cu gri inchis pe scaune, am fost nevoit sa vopsesc si tot ce inseamna lampi, parasolare, manere, oglinda retrovizoare, etc in negru ca sa mearga cu bejul...

O sa incerc sa fac mai mult poze dar momentan inca mai am de montat si de aranjat prin masina.

Oricum treaba buna zic eu, am cumparat noi toate clipsurile de plastic din masina si cand le-am pus am ramas pur si simplu uitmit....nu mai scartaie, nu mai zdrangane absolut nimic in masina...uimitor.

Referitor la faruri, le am de un an de zile, nu sunt noi, insa am schimbat doar sticla la ele pentru ca era destul de ciobita. Cu angel-eyes-urile nu am avut nici o problema, de nici o culoare, merg impecabil.......

post-6138-1195297936_thumb.jpg

post-6138-1195298042_thumb.jpg

post-6138-1195298205_thumb.jpg

post-6138-1195298510_thumb.jpg

post-6138-1195298530_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!