Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

Are cineva idee unde pot gasi un capac de la spalatoarele de faruri? Cele care stau pe bara? Din pacate, am gasit masina cu unul lipsa...se pare ca cineva a avut nevoie si i-a fost lene sa mearga la magazin......

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frate tu ai ghinion ,sau poate fiind atrasi de cum arata masina ta vor sa ia ceva cu ei amintire. Intradevar Romania nu se dezminte si mai avem mult pana o sa ne civilizam. Frumoasa masina,imi plac modificarile aduse,mai ales spoilerul de R32.

Vezi unde pe unde o parchezi ca in zilele noastre nici in garaj nu mai este sigura, Bafta in continuare la modificari si km cat mai multi fara incidente.

Link către comentariu
Frate tu ai ghinion ,sau poate fiind atrasi de cum arata masina ta vor sa ia ceva cu ei amintire. Intradevar Romania nu se dezminte si mai avem mult pana o sa ne civilizam. Frumoasa masina,imi plac modificarile aduse,mai ales spoilerul de R32.

Vezi unde pe unde o parchezi ca in zilele noastre nici in garaj nu mai este sigura, Bafta in continuare la modificari si km cat mai multi fara incidente.

Crede-ma ca am fost mai peste tot cu masina asta, dar se pare ca fanii cei mai mari sunt in Bucuresti, pentru ca dupa cum ai spus si tu isi doresc un souvenir de la ea. Chiar ma deranjeaza ideea ca cineva face gesturi de genul asta....acum sa fim seriosi, un capac de la spalatoare nu pleaca singur de nebun si nici nu zboara de la vant...e chiar rea vointa. Am vazut in cartier un golf 4 cu silicon si poxipol la spalatoare....deci e clar ca a fost lovit si el de sportul acesta minunat. Si sa nu mai zic faptul ca am gasit o foarte frumoasa scandurica cu cuie sub roata din fata, ca de...e doar 5 mil un cauciuc si colegii de cartier au zis sa-mi faca un bine ca sunt tocite...si sa le schimb.....si sa nu mai zic ca eu in copilarie desenam cu creta sotronul pe asfalt, mai nou copiii din ziua de astazi deseneaza pe masini si scriu chestii de genul Roxana+Andrei=Love....si o inima mare pe toata suprafata capotei sa se vada cu Google Earth din satelit....si aici vorbim de cazul in care ai vopsea de 1000de eur pe masina si nu e spalata...ca na ..in Bucuresti ploua destul de des...Oricum toate cele de mai sus culmineaza cand dimineata gasesti stergatorele ridicate si cum la masinile moderne nu stau ridicate deoarece sunt ascunse sub capota, taranul nostru trage pana le indoaie ca sa stea ridicate... Sa nu mai spunem de faptul ca sa zicem ca din "greseala" ti se desumfla cauciucul sau ti se inteapa ca sunt multe cuie pe jos....vrei si tu sa schimbi roata si dai de un strat protector de pipi galben de catelush....si mai trebuie sa ajungi si la servici si esti imbracat la costum.....am si eu catel, dar de fiecare data cand il scot am grija sa-si faca nevoile in boscheti, nu pe masinile oamenilor.....

Ca sa inchei aceasta minunata incursiune in tara minunata si obiceiurile ei strabune,, intr-una din zile eram la 2 metrii de masina si discutam cu un vecin...in urmatoarele secunde un colocatar, ce sta la etajul 9, s-a gandit ca e cazul sa schimbe nisipul de la pisica ca saracuta nu mai avea cum sa faca si ea un cacutza mic...si l-a aruncat pe gemutz,drept pe masina vecinutului meu....si in afara faptului ca tot cacalica care era in cutiutza s-a lipit vertiginos datorita vitezutzei cu care a coborat, nisiputul mai era amestecat si cu un pic de pietricele si niste roci de la marea neagra...si i-au fisurat parbrizutul si i-au ciobit vopselutza.....2 metrisori mai in spate si cadea totul pe a mea......Nu vreau sa stiu ce a fost in inima omului....futui mortzisorii mamicutei lui de vecinut....

post-6138-1183019404_thumb.jpg

post-6138-1183025303_thumb.jpg

Link către comentariu

Please cine cunoaste sau are asa ceva sa ma anunte pe PM. 10qiu

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

foarte urat ce ti-se intamplat tie! :D si bucata de lemn cu cuie,intrece totu :rolleyes: :D

In ce cartier stai?

Link către comentariu

numai ghinioane ai...loc pentru un garaj nu ai acolo?cred ca ai iesi mai ieftin decat sa schimbi si sa repari mereu ce strica altii :rolleyes:

Modificat de Cristy30
Link către comentariu
numai ghinioane ai...loc pentru un garaj nu ai acolo?cred ca ai iesi mai ieftin decat sa schimbi si sa repari mereu ce strica altii :rolleyes:

din pacate nici locuri de parcare nu sunt.....deci iti dai seama garaj....

Link către comentariu

Solutia e sa schimbi locul de parcare, eu am gasit-o in fata blocului zgariata de un dobitoc care nu vede noaptea cand trece printre masini.

Am pus-o pe lateralul blocului, mi-am gasit portiera spate stanga, f putin infundata de la o minge cu care se joaca puradeii langa masina mea.

Acum o duc mai departe de bloc, pe o strada mai circulata si bagata intre alte masini. NU am patit nimic de 2-3 luni. Sper sa nu cobesc.

Chiar daca merg mai mult pe jos e mai ferita de soferi tampiti si copii cretini.

Link către comentariu
Solutia e sa schimbi locul de parcare, eu am gasit-o in fata blocului zgariata de un dobitoc care nu vede noaptea cand trece printre masini.

Am pus-o pe lateralul blocului, mi-am gasit portiera spate stanga, f putin infundata de la o minge cu care se joaca puradeii langa masina mea.

Acum o duc mai departe de bloc, pe o strada mai circulata si bagata intre alte masini. NU am patit nimic de 2-3 luni. Sper sa nu cobesc.

Chiar daca merg mai mult pe jos e mai ferita de soferi tampiti si copii cretini.

Din pacate arhitectura cartierului meu nu permite schimbarea locului de parcare....acolo parchez de 3 ani de zile...si daca ma mut in alta parte sigur voi avea alte surprize pentru ca fiecare e cu locul lui...

Link către comentariu

Ieri toti cei cu garaje, facute ilegal off-course, de la mine din cartier au primit somatie sa si le ridice in 5 zile.

Sunt fericit. Sa vezi ce o sa ma duc sa parchez pe locurile unde au fost garajele lor si o sa ma bucur ca nu au ce sa-mi faca. HAHA.

Toti idiotii care au avut 4 panouri de tabla si-au facut repede un garaj fara sa intrebe pe nimeni si fara nici un fel de autorizatie. Si sa te puna sfantul sa parchezi in dreptul lor ca te iau si la bataie. Dar gata frate, s-a terminat cu smecheria. Sa-i vad si pe ei alergand ca disperatii prin cartier dupa un loc de parcare si sa dea de cracanele altora ca ei.

Sunt fericit. :angry:

Modificat de gabyte00
Link către comentariu
Razvan Gavan

Ieri am finalizat upgrade-urile care mi le propusesem pe parte de articulatii:

1. Amortizoare Sport Sachs Gaz

2. Arcuri mai mari pentru un confort mai bun

3. Discuri frana ventilate fata+spate Zimmerman

4. Placute Frana Textar

5. Bascule fata

6. Bucse, Bielete, Pivoti

Practic am schimbat tot in afara de platere si capete de bara, rezultatele fiind uimitoare. Desi am ridicat masina cu aporx 2cm de fata, confortul s-a marit enorm iar sportivitatea in curbe a ramas (Multumesc pentru sfat - Volksman). Franele sunt foarte precise. E cu totul alta masina si nu ma mai doare coloana :Driver:. O sa fac si niste poze sa vedeti diferentele.

Toata investitia a fost de 27 mil de lei. Mult, dar a meritat.

Link către comentariu

interesant..ai putea da niste preturi pt fiecare-n parte? si eventual un pret pt manopera? nu de alta, dar anumite lucruri m-ar interesa in mod direct si pe mine, si nu numai pe mine cred, iar preturile ne-ar fi de mare ajutor! ma intereseaza in primul rand discurile si amortizoarele, si eventual si pivotii! thx

Link către comentariu
Razvan Gavan

Sigur,

1. Amortizoare Sport Sachs Gaz 700 Ron

2. Arcuri mai mari pentru un confort mai bun - 600 Ron

3. Discuri frana ventilate fata+spate Zimmerman 450 Ron

4. Placute Frana Textar 265 Ron

5. Bascule fata 300Ron Bucata daca decizi sa cumperi si fierul - eu am luat doar bucse+pivoti= 180 Ron

6. Bucse bara sabiliz = 20 Ron

7. Flanse amortizoare+Rulmenti = 100 Ron

Manopera = 300Ron

Link către comentariu

Foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si spor la modificat in continuare

Link către comentariu
Razvan Gavan
Foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos si spor la modificat in continuare

Multumesc mult! Si eu sper sa o termin cat mai repede!

Link către comentariu

Se vand piese de pe ea, inclusiv Jantele MOMO!

Anunturile le gasiti aici:

Jante Momo - http://vwforum.ro/index.php?showtopic=30959

Spoilere fata+spate, scaune, sunet si PC - http://vwforum.ro/index.php?showto...mp;#entry464241

Arcuri, amortizoare, discuri - http://vwforum.ro/index.php?showtopic=30649

Link către comentariu

Foarte tare masina.

Stopurile sunt frumoase rau! De curiozotate deocamdata, cat au costat?

Ti le vad cel putin o data pe saptamana prin Pipera - Barbu Vacarescu - Fabrica de glucoza(si eu lucrez in zona).

Link către comentariu
Foarte tare masina.

Stopurile sunt frumoase rau! De curiozotate deocamdata, cat au costat?

Ti le vad cel putin o data pe saptamana prin Pipera - Barbu Vacarescu - Fabrica de glucoza(si eu lucrez in zona).

Le gasesti pe ebay in jur de 400Eur. Ele au costat mai mult.

Link către comentariu

Am inceput din nou modificarile.....Astazi a sosit bara (ABS) si grila.

o poza pre-vopsire :)

post-6138-1184612484_thumb.jpg

Link către comentariu

capota o lasi asa?nu ma refer in special la bad-boy look,ci la zona unde era semnul vw

Link către comentariu
capota o lasi asa?nu ma refer in special la bad-boy look,ci la zona unde era semnul vw

Nu, cand am cumparat grila a venit cu o bucata de fier care acopera acea zona. Cand o voi duce la vopsit va fi calumea.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa bara dar nu prea-mi place plasa din bara. Se vad toate ganganiile dupa un drum pe afara, neagra zic ca ar da mai bine ( parerea mea ). Bafta.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!