Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

Razvan Gavan

Nu vine cu plasa montata decat daca il comanzi asa....pentru 50 de eur in plus, prefer s-o montez eu sau cineva specializat....

Am aflat ca se monteaza cu fibra - drept urmare am fost si am luat kit de fibra din Carrefour (13 Ron) cu care poti impraca un sfert din masina.....

Ti-am dat PM cu pretul.

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Razvan Gavan

Maine am terminat cu bara si cu vopsitul si cu tot! :icon_thumright:

Link către comentariu
Razvan Gavan

Oficial avem bara R32!!!!!!!!!!!!!! uiiiiiii :P

...

post-6138-1180306949_thumb.jpg

post-6138-1180306958_thumb.jpg

post-6138-1180307058_thumb.jpg

post-6138-1180307065_thumb.jpg

post-6138-1180307071_thumb.jpg

Link către comentariu
Razvan Gavan
Publicat (modificat)

Nici o parere???

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

Super masinuta si imi place cel mai mult orificiul din masca,zici ca are o bestie sub capota

Link către comentariu

Arata super :icon_thumright: Dar mi-ar placea mai mult cu grila de R32 originala :(

Link către comentariu
Razvan Gavan

Mai da nu mai sta lumea pe forum deloc,,,,,

Link către comentariu

E foarte frumoasa! Sa ai parte de ea cat mai multi km :D ! Si mie imi place mai mult grila de R32. La motor nu ii faci nimic?

Iar numarul de inmatriculare... :D

Link către comentariu
Razvan Gavan
E foarte frumoasa! Sa ai parte de ea cat mai multi km :( ! Si mie imi place mai mult grila de R32. La motor nu ii faci nimic?

Iar numarul de inmatriculare... :P

merci, o sa mai fac modificari imediat cum apar finante :P referitor la motor, daca citesti ce am scris, o sa vezi ca are upgrade ;)

Link către comentariu
Razvan Gavan

Ca noutate, Vineri , in jur de ora 11 dimineata am gasit masina sparta! Geamul din dreapta facut bucati....cioburi peste tot.....au incercat sa ciordeasca mp3 playerul si au tras de el ca animalul drept urmare nu mai functioneaza motorasul electric care avea functia de "tilt" a fetei....in rest mi-au furat detectorul de radar care era ascuns in cotiera....Revin cu poze

Link către comentariu
Razvan Gavan

Poze....

poze urate....

..............

.......

.............

post-6138-1180965169_thumb.jpg

post-6138-1180965172_thumb.jpg

post-6138-1180965206_thumb.jpg

post-6138-1180965268_thumb.jpg

post-6138-1180965441_thumb.jpg

Link către comentariu

nasolala treaba :lol:

ai casco la masina?

incearca sa nu mai lasi fata la mp3 si detectoare, telefoane, GPS-uri in masina ca astea ii atrag pe ei pt a o sparge.

oricum, nu ar mai trb sa se intample chestii din astea in sec XXI, dar si aici astia sunt la fel, nu numai in Romania.

:lol:

Link către comentariu
Razvan Gavan
nasolala treaba :beerchug:

ai casco la masina?

incearca sa nu mai lasi fata la mp3 si detectoare, telefoane, GPS-uri in masina ca astea ii atrag pe ei pt a o sparge.

oricum, nu ar mai trb sa se intample chestii din astea in sec XXI, dar si aici astia sunt la fel, nu numai in Romania.

:icon_cry:

Nu am lasat fata, detectorul era ascuns in cotiera....nu era nimic care sa atraga.....dar asta e acum,,,,

Link către comentariu
Razvan Gavan
Nu am lasat fata, detectorul era ascuns in cotiera....nu era nimic care sa atraga.....dar asta e acum,,,,

Bun, ca sa completez incidentele de genul "mi se intampla numai mie", ieri cand am plecat de la servici am descoperit ca cineva cu bun simt mi-a agatat un pic bara fata cand dadea cu spatele....drept urmare acum am bara in partea stanga desprinsa......Eu chiar iubesc Romania!

Link către comentariu
Am facut un pic de alergare cu ea inainte sa-i curat admisia si turbina si toate cele...maine e timpul de curatenie :lol: o ungem cu toate cele si mai fac un filmulet sa vad cum trage dupa ce o duc la doctor!

Aici aveti filmuletul:

Astept PARERI! E un pic si amuzant la jumatate :angry:

http://www.youtube.com/watch?v=XQBW0vWJN1I

e tare filmuletu.... asa bine-ti consuma masina de ti s0a si aprins becu la carburant? :angry:

sa ai bafta de masina ca e frumoasa.

Link către comentariu

Nu ai alarma, macar facea galagie. Fata de usa ai desfacut-o tu sau au tras de ea? Fi mai atent unde parchezi, la lumina undeva, la vedere. Condoleante pentru cele intamplate.

Link către comentariu
Razvan Gavan
e tare filmuletu.... asa bine-ti consuma masina de ti s0a si aprins becu la carburant? :D

sa ai bafta de masina ca e frumoasa.

Ce vrei domnu, eram pe rosu.....:beerchug: oricum la asemenea demaraj iti dai seama ca a supt calumea. In oras mai mult de 10 nu a trecut niciodata - avand in vedere ca am un mers mai sportiv, iar in afara am scos si 5%

Nu ai alarma, macar facea galagie. Fata de usa ai desfacut-o tu sau au tras de ea? Fi mai atent unde parchezi, la lumina undeva, la vedere. Condoleante pentru cele intamplate.

Acolo unde am facut poza e desfacuta fata de usa pentru ca montau baietii geamul.(cei de la Ager Service). Am parchat in fata cladirii Connect unde lucrez, ziua in amiaza mare...si parcare pazita de godybarzi. Alarma am, dar degeaba am alarma daca cladirea in care lucrez e inchisa ermetic....

Link către comentariu
Razvan Gavan
frumos filmuletul dar si muzica :D

Ms, Ms.....ce vrei si tu acum, ne respectam :))

godybarzi. :icon_thumright::lol::lol:

Pai daca ii vezi.....un scuipat si au cazut...pe la 60 de ani, negrii la piele si uscati si fumeaza carpati....cu niste pantaloni visinii, pusi sub burta si cu un bulan agatat de ei, sapca de tractorist galbena si o bluza maronie.....si pantofi cu catarama :))....cum am zis...godybarzi

Link către comentariu

Avand in vedere ca mi-ampus bara noua, acum trebuia sa fie si un pic agatata de un prost.....deci eu chiar am ghinion....o sa ma duc la biserica sa aprind o lumanare...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!