Jump to content

Vw Golf Iv 130 Cp

Razvan Gavan

Postare recomandată

superba masina.ti-am admirat-o in parcarea la metro(tuning days).ce mi-a placut mult a fost mecanismul de deschidere a hayonului,gen golf 5.

despre interior.... e bomba masina.mult succes cu viitoarele proiecte :icon_thumright:

post-8822-1178962063_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Razvan Gavan

101

• Bestie

9

• Auras

9

• Ice_2k

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Razvan Gavan
superba masina.ti-am admirat-o in parcarea la metro(tuning days).ce mi-a placut mult a fost mecanismul de deschidere a hayonului,gen golf 5.

despre interior.... e bomba masina.mult succes cu viitoarele proiecte :)

Merci mult de aprecieri! Si eu sper sa am succes cu noile proiecte, in rest, numai de bani e nevoie :P

Link către comentariu

Masini de masini, avem cu ce ne lauda. Sa o :) conduci cu placere. Bafta.

Link către comentariu
Razvan Gavan
Publicat (modificat)

In acest weekend mi-am facut de lucru...mai exact am desfacut galeria de admisie, EGR, tevi, futune, turbina, etc. Am decis sa le curat pentru o mai bina functionare a motorului. Operatiunea a durat 7-8 ore impreuna cu un prieten insa a avut rezultate uimitoare.

1. Am reusit sa scapam toate sculele posibile in scut :icon_thumright: dar le-am si recuperat

2. Nu mi-au ramas suruburi, am pus totul la loc impecabil

3. Masina nu mai prezinta lag de turbina la acceleratie, raspunsul turbinei este mult mai rapid si mai prompt

4. In orice viteza cuplul este imediat si mult mai fidel - de ex merg cu 90 cu a 4-a si am un rapuns foarte rapid de la 90 la 160...si tot asa.

5. La relanti motorul nu are fluctuatii sau tremuraturi - merge rotund

6. Turbina are un sunet mai aerisit.

Si cam cateva poze cu ce am gasit inauntru.....

.

post-6138-1179125880_thumb.jpg

post-6138-1179125884_thumb.jpg

post-6138-1179125887_thumb.jpg

post-6138-1179125891_thumb.jpg

post-6138-1179125954_thumb.jpg

post-6138-1179125958_thumb.jpg

post-6138-1179125961_thumb.jpg

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

razvan foarte tare masina:) Am si eu o intrebare... la primul filmulet s-a aprins ceva in bord, de la ce s-a aprins?

Link către comentariu
Razvan Gavan

Se vede chiar asa prost filmul? Nu stiu cum nu ai putut distinge ca e vorba de rezerva - era o pompa de benzina galbena, iar mai jos scria PLEASE REFUEL......

Link către comentariu
Razvan Gavan
;) Ai schimbat pinionul treptei 5???

What???? ai inebunit?

Link către comentariu

pai de ce ai asa putine rpm-uri la 200?? A mea e mult mai turata... sa inteleg ca AGR si ALH au cutii diferite?...

Link către comentariu
Razvan Gavan

Mah, nu e schimbat nimic la cutie, e cutia originala....masina fuge 240 maxim.....atat am mers pe autostrada...ieri pe DN1 nu am avut unde...prea multi tarani. Dar in principiu cand ajung la 240 e aproape de rosu....

Link către comentariu

Hmmm, foarte ciudat... o ai de noua? Anyway, foarte tare, mi-ar placea si mie sa fie asa lunga treapta 5. Poate ne dumireste Godoroja, si el are un AGR.

P.S. Te-am vazut ieri pe stefan cel mare :)

Link către comentariu
Razvan Gavan
Hmmm, foarte ciudat... o ai de noua? Anyway, foarte tare, mi-ar placea si mie sa fie asa lunga treapta 5. Poate ne dumireste Godoroja, si el are un AGR.

P.S. Te-am vazut ieri pe stefan cel mare :icon_thumright:

Ieri nu cred ;) nu am fost pe stefan!

Link către comentariu
Ieri nu cred :icon_thumright: nu am fost pe stefan!

Sau alaltaieri, nu mai stiu ;) in w/e, oricum.

Link către comentariu

Cred ca are un pinion de a-5-a putin mai lung cum s-ar zice. Poate e cel de transporter de .681. Gasisem pe tdiclub ca cu asta la 1000rpm ai 52 km/h.

Link către comentariu
Razvan Gavan

Oamenilor....eu chiar am cutia stock, nimic schimbat.....poate cand a fost in germania sa fii umblat cineva la ea....altfel nu inteleg.....iar eu fug 240 cu ea...si am aproape 5000 rpm la 240....

Link către comentariu

pentru mine unul, cu atat mai mult cu cat spui ca ajungi la 5000 rpm in tr. a 5-a este si mai dubios. Adica, nu vreau sa intelegi ca nu te cred. :) Doar ca nu cred ca nu s-a umblat la cutie. Nu zic ca ai umblat tu, dar poate cel care a avut-o inainte.

Link către comentariu

Cat ai in a V-a la 3000rpm. Fa o poza, si iti zicem daca ai cutia modificata.

Link către comentariu
Razvan Gavan

AGR nu e sigur, doar si in talon scrie ALH :blink:

Link către comentariu
Razvan Gavan

Bun! Vin cu noutati! Astazi am comandat Spoilerul R32 pentru fata. Marti ar trebui sa-l am. Sper ca in cateva zile sa il si vopsesc, ca sa-l pot monta

Am doua probleme:

1. Nu stiu cum se prinde plasa pe spoiler.

2. Nu stiu cu ce voi da gauri pentru spalatoarele de faruri .....

Poate veniti si voi cu o idee....

Atasez si o poza cu exact modelul care l-am comandat.

post-6138-1179686660_thumb.jpg

Link către comentariu

referitor la plasa, nu vine cu ea deja montata? sau cel putin, nu asa ar trebui?

Off topic: cat te-a costat si de unde ai luat-o?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!