Jump to content

Porsche Mi-a Lovit Skoda In Teste

Unforgiven
 Share

Postare recomandată

Din aia 12.000 cat e dobanda si casco pentru masina. Mai scade te rog si comisionul de administrare.

Atunci ne vei spune cat ai dat de fapt pe masina. Pentru ca ei cumpara masina, nu si casco-ul tau sau dobanda. Oricum daca ai platit pana acum la masina ~8500-9000 E cred eu, atunci e putin 2000, poate 4000 era un pret corect daca o dadeai intreaga, dar tinand cont ca ei ti-au lovit-o e destul de ciudat de calculat o suma exacta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe aia iti dadeam eu 4000 oricind...

Tot ce le trebuie sa o faca pot lua oricind de pe alta Octi lovita,ca har domnului,daca cauta,gasesc,cu relatiile lor la asigurari...

Modificat de homeboy
Link către comentariu

Dadeai 4000, dar trebuia sa achiti si restul de rate la leasing.

Link către comentariu

Daca lonjeroanele nu au nimic (si la cum arata masina nu au) - partea de rezistenta nu are nimic. (poti sa o dai cu incredere tatalui tau).

Ca nu vor imbina aripa cum trebuie, sau ca o sa greseasca nuanta de vopsea - sunt lucruri caracteristice si trebuie sa te astepti. Avand in vedere situatia ta particulara poate pun osul la treaba si ies bine.

Uita de weltauto - repara masina si vezi ce faci dupa.

Daca dupa ce o termina - ii faci geometria si - se incadreaza pe toate partile in coordonatele date de constructor poti sa stai linistit.

Pregateste-te sa stai cel putin 1 ora cind ridici masina (sa testezi tot ce este posibil la ea - daca se poate si becurile, bordul, proba de drum etc...)

Link către comentariu

Dadeai 4000, dar trebuia sa achiti si restul de rate la leasing.

Poate stiu una palita in partea ceealalta undeva :icon_thumright:

Link către comentariu

Alex-Passat

cat mai e de plata la leasing ? si un sfat cere si tu ceva raspunsuri in scris k sa poti sa demonstrezi k mint vis-a-vis de faza cu lovitul in timp ce masina era parcata,k nu o sa mai recunoasca nimeni k asa s-a intamplat...

Link către comentariu

cititi oameni tot topicul! Masina este in leasing, mai de platit la ea! Masina NU era parcata, se faceau teste pentru turbo!

Link către comentariu

adrian mogos

parerea mea e ca vroiau CLAR sa te tzapeasca rau de tot!!!oricum bine ca a iesit si asa.......se putea totusi si mai bine!!! ;)

Link către comentariu

@Unforgiven Sunt curios care ar fi discountul "maxim" care ti l-au dat pana la importator? Oricum cred ca si-au luat un capac la Passat orice ar spune ei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!