Jump to content

Porsche Mi-a Lovit Skoda In Teste

Unforgiven
 Share

Postare recomandată

Am o O2 din dec 2005. In feb. m-am dus la service cu turbina. A inceput sa suiere la un moment dat si dupa 2 sapt n-a mai mers deloc.

Predau celor de la service masina si ramane sa ma sune ei cand e gata. Ma suna dupa cateva zile ca au depistat problema dar au alta acum. Cica nu era de la turbina, era de la un furtunel iesit, dar oricum nu mai conteaza ca in timpul testelor un alt mecanic de la prosche a iesit tare cu un passat si s-a infipt in masina mea. :) :)

M-am dus sa vad masina. Am ramas mut. usa dr lovita, aripa dr muci, roata rupta (implicit fuzeta, bascula etc), capota, far dreapta, bara, parbriz crapat de la torsiune, airbag-uri sarite, janta praf. :)

Au vrut sa-mi dea masina de la ei cat dureaza pana imi vine noua masina. Am refuzat-o motivand ca vreau reducere mai mare la urmatoarea masina care o comand, intr-u cat nu au nici ei costuri ne-mai dandu-mi mie masina. Mi-au zis ca o sa-mi faca o evaluare de mare exceptie in sistemul bayback tinand cont de evenimentele intamplate. Toate bune. Comand un passat. Masina a ajuns si m-am hotarat sa fac predarea de leasing la skoda. Eu pana acum am bagat 12mii euro la leasing ptr skoda. Vine evaluarea...1500euro :) si se presupune ca ar trebui sa fiu in extaz la auzirea sumei la cum s-au exprimat ei. ok masina are 28de mii de km, un an si 2 luni avea cand mi-au busit-o. si mi-au calculat 40%uzura. Mi-a picat fatza, moaca si gura mi s-a umplut instant de saliva. Cu greu m-am abtinut sa nu impartasesc cu cel de la weltauto saliva.

Mi s-a spus ca la evaluare nu s-a tinut cont ca a fost lovita. Ca de au vb cei de la porsche cu ei. Dar ma intreb eu acum daca se tinea cont ca a fost lovita, trebuia probabil dupa mintea lor sa mai dau si bani ca sa-mi cumpere ei masina???? :)

Maine dim trebuie sa ma duc sa ma mai cert cu ei. Skoda clar nu o dau celor de la weltauto. cum sa-mi dau masina si sa-mi dea aia 60 de mil pe ea?!?!?!?!?!

L-ar interesa pe tata sa preia leasingul si mi-ar da mult mai mult pe masina. Dar pana si el mi-a zis ca masina e lovita si cei de la porsche trebuie sa mai scada din pretul de contract, ori din valoarea reziduala ori din alta parte. Mi-au facut ei reducere la passat dar degeaba daca la skoda nu-mi dau nimic ca nu pot sa scap de ea :((

Aveti ceva idei cum sa scot cat mai mult de la ei? Tinand cont ca de aproape 4 luni stau fara masina. Am avut alta cu ce sa circul dar cu intreruperi. Mi-au dat socotelile peste cap si acum trebuie sa-mi fac si un credit sa pun diferenta de avans la passat :((

Iti inteleg supararea dar, te rog ca pe viitor sa-ti controlezi vocabularul. De data aceasta ti-am editat "descrierea topic-ului"; sper sa nu se mai repete!

Modificat de xxleeus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergi cu un avocat si nu vorbi decat cu un sef, de preferinta cel care ia deciziile. Mult noroc si nervi de otel.

Link către comentariu

tribunal , alta masina gratis

Link către comentariu

...si de la asigurare cat ai mai luat?

Link către comentariu

Ce-am remarcat eu din ce-am citit. Odat

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

@unforgiven....urmeaza sfatul lui blitz...suna bine ce zice el acolo...parerea mea :)

oricum..de tot "rahatul" toata faza si s ai grija sa nu iesi in pierdere(mai mult decat esti deja)...bafta multa...

Modificat de rin
Link către comentariu

Din manualul de utilizator pg 192 citire: "Sistemul airbag functioneaza numai dupa punerea contactului." La pagina 193 la Rubrica Airbagurile nu se declanseaza este trecut cu bold primul: "contact motor luat" Prin urmare daca s-au declansat airbagurile, sigur masina avea contactul pus, cel mai probabil era in miscare deci cei de la service mint :angry: . Nu stiu de ce nu ma mai surprinde nimic. :somnmare:

Link către comentariu

Din manualul de utilizator pg 192 citire: "Sistemul airbag functioneaza numai dupa punerea contactului." La pagina 193 la Rubrica Airbagurile nu se declanseaza este trecut cu bold primul: "contact motor luat" Prin urmare daca s-au declansat airbagurile, sigur masina avea contactul pus, cel mai probabil era in miscare deci cei de la service mint :angry: . Nu stiu de ce nu ma mai surprinde nimic. :somnmare:

Foarte frumos punctat. :P

Si la subiect, ceri masina noua!!!! La cat de grava e situatia, probabil dauna totala, ai toate sansele ca lucrurile sa mearga in favoarea ta. Trebuie doar sa fi mai "intepat" si sa le dai peste gura cu fiecare ocazie. Cu siguranta vor incerca sa te abureasca, in stilul specific unei astfel de situatii. Foloseste cu incredere si un avocat. Multa bafta si nervi de otel.

Link către comentariu

cel mai corect, le ceri sa iti dea o masina cu aceleasi optiuni si cu acelasi nr de km(aproximativ)

daca ai doar 28.000 ,poti sa le ceri masina cu care fac ei test-drive si poate are chiar km mai putini decat a ta si chiar mai multe optiuni

ce e drept e cam foiata dar esti aproape de realitate

sa ceri una noua ar fi cam mult(poate),dar cu siguranta nu o obtii; cu toate ca stresul si timpul costa bani,nu?

sa nu faci greseala sa iei masina lovita,mai ales ca e asa garv,si reparata iti zic eu ca o sa iasa naspa tare

poate cunosti pe cineva cu o masina lovita asa tare si zii sa o faca cu 1500 de euro,sa vezi ce zice :somnmare:

ca sa imi schimbe o usa(numai tabla) a costat in jur de 4900 ron,m-a lovit un tampit in usa

Modificat de dylly
Link către comentariu

erau cu masina in miscare. testul de turbina se face doar cu masina in mers. acum ca puteau cred eu sa simuleze mersul si pe o rampa...banuiesc. masina noua este destul de greu de obtinut. mai repede un discount la cea existenta. dar sa o dau in buyback pe 1500euro asta imi suna a japca.

cei de la porsche tot "subliniaza" ca mi-au dat discount la passat. dar mie reglarea de conturi cu ei mi se pare ca ar trebui insistat pe problema skodei. passatul e bonus sa-mi treaca supararea ceva de genul. scuze daca n-am fost coerent, dar sunt nitel luat in "freza" :P ;) :P am depanat amintiri cu prietenii si am rupt-o pe politica sa mai uitam de necazuri si sa mai injuram nitel. :angry: bafta oameni buni si multam de sfaturi.

p.s. masina e aproape gata, reparatia s-a facut pe service-ul lor nu pe casco meu. si chiar nu zici ca a fost lovita ;) chiar daca nu zici...stiu eu...si voi. si tare draga imi era masina aia... :somnmare:

Link către comentariu

Bun, s-a facut pe service-ul lor. Eu zic sa-ti dai comanda de alta, ceri discounturi mari in contul privarii timp de 4 luni de masina ta, platesti un avans si cand se apropie vremea sa-ti soseasca noua masina, o pui la vanzare pe cea veche. Sunt convins ca asa va iesi cel mai bine la bani.

Testul de turbo si alte teste necesita proba de drum. Dar, dupa parerea mea, este anormal sa iasa mecanicul cu masina in proba. Mi se pare normal sa iasa un tehnician, un sef de atelier, un consilier etc etc, eventual impreuna cu un mecanic sau electrician, dar NU mecanicul. Service-ul are obligatia sa-si faca asigurare atat pentru incinta, cat si pentru traseul unde-si desfasoara probele. Cu toate astea se mai pot intampla si situatii neplacute; nu esti singurul participant la trafic.

Modificat de BLiTZ
Link către comentariu

Nu uita in primul rand ca atunci cand ai masina in garantie (sau orice alt bun de consum pe durata indelungata), daca reparatia dureaza o perioada prea mare (eu stiam 10 zile), este dreptul tau sa ceri inlocuirea produsului! Cum tu ai ajuns sa stai 4 LUNI fara ea, poti sa intri tare in ei si n-au ce comenta! Adica au ce, dar tot ei stiu ca pierd in caz de ceva. Numai pt faptul ca ti-au avariat-o atat de serios cand se afla in service, cred ca le faci ziua celor de la OPC, e un caz cu succes garantat pt tine. :lol:

Link către comentariu

nu e proprietarul masinii - daca e in leasing...

Mutati si voi topicul la service-uri - ca nu e rostul lui aici la octavia 2.

Link către comentariu

Din pacate ai cam incurcat borcanele. Si pe asta au mizat si ei. Nu ai fost coerent la inceput cand le-ai zis ca vrei discount pentru alta masina si de aici au tras concluzia ca masina asta oricum nu te mai intereseaza.

Incearca sa separi exact problemele. Ce se va intampla cu Octavia si ce vrei mai departe la o alta masina (pe care ti-o poti cumpara nu neaparat imediat). Adica sa iti dea discount de client pe perioada de un an sa zicem.

Varianta cea mai buna este cum au zis si colegii sa vinzi Octavia dupa ce este remediata 100% problema.

Link către comentariu

azi am discutatat cu cei de la porsche. mi-au scazut 2000 de euro din valoarea masinii si mi-au marit discount-ul la passat. azi a venit si am reusit sa-l vad in sfarsit. :) skoda o vrea tatal meu, asa ca ii voi preda lui leasingul eu ramanand cu passatul. pentru a scoate mai multi bani de la ei trebuia sa-i dau in judecata. problema eu ca trebuie sa ma misc repede. adica sa-mi iau banii pe skoda si sa mai pun eu dif de 8000 sa fac avansul la passat. nu pot sa stau prin tribunale. in maxim 2 sapt vreau sa ridic passatul. nu pot sa zic ca sunt foarte multumit ca primesc doar atat, dar nici nu vreau sa lungesc aceasta poveste. Va mai tin la curent sa vad ce se mai schimba. multam pentru sfaturi la toata lumea :*

Link către comentariu

deci daca inteleg eu bine ...

dupa ce ti-au lovit masina ... iti dau 2000 de euro pe ea ? si iti fac discount la passat ? :blink: :blink:

Link către comentariu

am ramas si cu skoda pana la urma si cu passatul. la skoda mi-au dat 2000 despagubire la contract. la passat mi-au dat pana la discount-ul de importator. adica tot ce s-a putut da maxim ca discount. acum trebuie sa mai fac rost de o parte din bani sa platesc avansul la passat sa pot sa-l ridic. mi-au stricat apele ca eu vroiam sa dau in buyback skoda si acum nu o mai dau din motive pur financiare. weltauto mi-ar fi dat un rahat de bani pe skoda asa ca iese din calcul. eu speram sa-mi iau ceva mai mult decat 60de milioane. multumesc baieti pentru suport si idei. au fost de bun augur.

Link către comentariu

ar fi interesant daca am putea vedea niste poze cu dauna skodei ..

eu zic sa vinzi skoda iesi cel mai bine , nu o da tatalui tau , o masina lovita .. dupa descrierilea tale , greu sa ramana fara urme .. pur parerea mea ..

oricum ai obtinut destul de bine 2000 de euro ..

Bafta !

Link către comentariu

daca o vand iau prea putin pe ea :lol: masina fiind pe leasing, pentru a inchide leasing-ul as lua aproape nimic... tata oricum acum nu sta bine cu banii si nu poate sa-si ia una noua. prefera sa o ia el skoda. imi da 6000 de euro si preia el leasing-ul. decat sa o dau la weltauto pe 1500...

post-10818-1178698966_thumb.jpg

post-10818-1178698978_thumb.jpg

Link către comentariu

Asta e masina care reparata o vinzi lejer cu 11-12000 Euro. Sunt hoti cei de la weltauto, la fel ca toti delerii care au sistemul buy-back. Auzi acolo 1500Euro, ce credeau ca este Dacie 1300 :lol:

Modificat de xxfiles
Link către comentariu

exceptand airbagurile , nu e cine stie ce !

credeam ca e mult mai rau !

ai iesit bine zic eu cu cei 2000 de euro si reparatia ,

tatal tau v-a avea o masina pe cinste !

Bafta sa aveti

Link către comentariu

si mie, din descriere mi se parea distrusa... cum, mai, doar 1500E pe ea??? incredibil....

Link către comentariu

Cum sa-ti dea numai 1500 de euro pe o masina care asa lovita, fara a fii reparata face minim 9000!!!

E strigator la cer, ce idei pot sa aiba unii!!!

Ca la noi la nimeni!

Si chiar nu e asa de rau din poze ca si din descriere. Daca e reparata ca lumea nici nu se mai vede nimik.

Ce oameni!

Link către comentariu

Masina e in leasing. Cred ca el a platit ~5000 E pana acum iar ei ii ofera 2000E. Cititi topicul.

Link către comentariu

8000 a fost doar avansul pana acum am dat 12000 euro la masina. 1500 cat au vrut ei sa-mi dea mi se pare totusi cam putin...

poate nu pare, dar roata era iesita in afara masinii...fuzeta, bascula, planetara, amortizor... busitura a fost destul de zdravana

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!