Jump to content

Sora Mai Mica:))

stefanpaul

Postare recomandată

nu am luat cutie dsg ci manuala ca am pe r32 cutie dsg si este destul de pretentioasa,in plus uitasem cum e sa conduci cu adevarat. manuala este manuala chiar daca dsg-ul este o cutie foarte rapida.Masina a fost in ger 24.000 euro (la care se adauga 250 euro taxa prima inmatriculare),0 km. iar la noi porshce mi-a facut oferta la aceleasi dotari 28.400 euro, ceea ce dovedeste inca o data cat de tampita este tara asta. azi am fost la rar si era sa-i strang de gat pe aia cand au inceput sa o desfaca toata sa ii faca certificarea.

Link către comentariu

4000 Euro diferenta?!?!?

Daca era 1000 Euro hai ziceam dar 4000 euro e o diferenta imensa, ce hoti sunt astia... :blink:

Link către comentariu

foarte tari amandoua! sa le stapanesti sanatos! ciudat cu diferenta aia de 4000 ....

Link către comentariu

Foarte frumoase ambele masini. Sa le stapanesti sanatos. In Romania intr-adevar dealerii sint de o nesimtire fara margini. Apropo, pe Golful 4 R32 cat ai dat, si din ce an este? Tot din Germania l-ai adus? Da niste detalii si despre G-IV.

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanators. Doua lucruri as vrea sa stiu: 1. esti sigur ca la aceleasi dotari, diferenta de pret este atat de mare? Asta si dupa plata tuturor taxelor? 2. Sincer, fara sa fiu cascotas, NU ai cum sa consumi 7 in Bucuresti. Nici 8, nici 9. Poate seara dupa ora 21 si fara sa apesi deloc pedala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!