Jump to content

Sora Mai Mica:))

stefanpaul

Postare recomandată

Salutare dupa lungi analize am gasit masina perfecta consum/performante.

Sora mai mica a R32-ului consuma 7 in oras in loc de 14 si este perfecta pentru mersul de zi cu zi.

Motor 1.4 tfsi - 170 cp.

Dotari :

Bi-xenon

Trapa

Piele naappa

Navi cu DVD,tv,ipod,cd-changer,aplif cu 8 boxe,comenzi pe volan.

Climatronic

Scaune incalzite

Tempomat

Senzor lumina,ploaie.

Telefon

Senzor parcare

Oglinzi heliomate si pliabile electric.

Alarma.

Modificat de StefanGolfR32
Link către comentariu
cristy_snacks

Frumoase...sa le stapanesti sanatos si la punga gros :lol:

Link către comentariu

Intr-adevar deosebite amandoua, cu care te impaci cel mai bine asa de curiozitate ?? :lol:

Link către comentariu

Felicitari,. sa le stapanesti sanatos, dar cum ti-am zis si la intalnirea de iarna...prefer oricand GIV R32....:lol:

Bafta si fara incidente, te rog...:P

Link către comentariu
claus_golf4

:lol: mai degraba fratioru' imbracat in rosu!! sau e o "atleta"??? astea zic si eu alegeri de golfuri... pe cand un unchi R32 GOLF V ???? sa le stapanesti SANATOS pe amandoua... sau pe "amandoi"... :P

Link către comentariu

Sa le stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.

Figurinele alea din plus mai cad din cand in cand una peste alta si tzopaie in ritmul muzicii?

Link către comentariu

merci mult ,intre ele nu exista termen de comparatie la nimic. dar pentru servici si mers prin tara este super.

acum ca am vaz comparatia intre golf 5 si 4 nu as da r32-ul 4 pentru nimic in lume.practic nu este nici o evolutie decat la confort iar la tinuta de drum este de 10 ori mai slaba.

Link către comentariu

frumoase amandoua. Sa le stapanesti sanatos! Chiar consuma numai 7 in oras GT-ul?

Link către comentariu

La vale si pe platforma poate. Nu cred ca ia sub 10 in oras. Totusi sunt 170cp si 1.4 fsi lua in oras 9-10.

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!!!

Link către comentariu
Adrian@revo

Felicitari pentru masina. Am condus si eu un G5 GT si intr-adevar motorul, reprizele si consumul sunt cu adevarat impresionante.

Link către comentariu

masina ia 7 in oras ,totul depinde de cat de "greu " este piciorul. la 2900 intra turbina ,secretul este sa schimbi sub

Link către comentariu

Sa-ti traiasca fetele!Nu in ultimul rind cea mare,ca e tare rara pe la noi...

Link către comentariu

Masina ta ia MEDIU 7 in oras? Ca sincer tu scoti mai mic decat media declarata de constructor 7.3 l , sa nu mai vorbim de consumul dat de el in oras 9.9l .....

Daca mai e si in Bucuresti....

Link către comentariu

foarte tare. sa le stapanesti sanatos. cred ca e frumos sa te trezesti dimineata in week end si sa stai sa te gandesti cu ce masina te asortezi cand pleci de acasa :lol: :icon_thumright:

Link către comentariu

masina mea ia 25 in bucuresti .

Link către comentariu
  • Administrator

Felicitari pentru amandoua !

Sa le stapanesti sanatos si fara probleme .

Poate ca sunt subiectiv dar mie unul imi place mai mult Golful 4 R32 decat 5-ul GT . :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumos ! Masina de cox si masina de facut treaba :icon_thumright: Felicitari & asteptam impresii si de la sora mai mica.

Link către comentariu
Poate ca sunt subiectiv dar mie unul imi place mai mult Golful 4 R32 decat 5-ul GT . :icon_thumright:

daca te referi la forma lui, da asa este si mie imi place mult mai mult IV decat V,

felicitari!! super masina.apropo nu este DSG?stiu ca toata lumea a inebunita dupa cutia asta.

Modificat de ygor
Link către comentariu

Realitatea este ca Mk4 e ultimul care arata a golf,si asta o spune tot un posesor de Mk5.Daca mi-as fi putut permite sa cumpar cash as fi luat si eu un R32 de generatie anterioara.

Link către comentariu
  • Administrator
masina ia 7 in oras ,totul depinde de cat de "greu " este piciorul. la 2900 intra turbina ,secretul este sa schimbi sub

asa devreme? eu stiam ca pe la 2800 iese compresorul ca turbina sa intre la 3500... in fine...

oricum, fatala combinatia de masini :lol:

sa o stapanesti sanatos si pe cea noua!!

ot: ne poti spune cat a fost in DE?

Link către comentariu
Realitatea este ca Mk4 e ultimul care arata a golf,si asta o spune tot un posesor de Mk5.

Nu stiu ce sa zic...ma tot uit la pozele cu cele 2 masini in paralel si zau ca arata mai bine GT-ul decat R32...ma uit si iarasi uit pe toate pozele cu cele doua si concluzia e aceeasi...ma rog, chestiune de gusturi :lol:

Link către comentariu
Nu stiu ce sa zic...ma tot uit la pozele cu cele 2 masini in paralel si zau ca arata mai bine GT-ul decat R32...ma uit si iarasi uit pe toate pozele cu cele doua si concluzia e aceeasi...ma rog, chestiune de gusturi :lol:

pai probabil ca arata mai bine V normal doar e diferenta de generatii de 10 ani:) primu golf 4 s-a facut in 97 :D

Oricum foarte tari... mai ales navigatia de pe GT are tot ce se poate pe ea.

Link către comentariu

Foarte tari amandoua masinile,insa si eu prefer golf 4 r32 dar oricum felicitari pentru alegerea facuta.Sa le stapanesti sanatos si fara incidente

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!