Jump to content

Motoarele 1.4 MPI pe FABIA

BogMW
 Share

Postare recomandată

Ideea e foarte buna - iar cu interogatul computerului te putem ajuta noi, asa ca poti renunta de tot la service in cazul in care n-ai probleme cu masina....

PS: deja andi/voinea sunt mai tari ca orice mecanic din service cu VAG-COM-ul

Bog

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma bucur ca imi dai aceasta veste. O sa apelezez cind va veni momentul.

O alta varianta este sa apelez la prietenul meu din service, doar pt. problema asta cu computerul.

Merci oricum.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
adrianciocalau

Un test comparativ super interesant... si foarte placut pentru noi :salut: avand in vedere ca Skoda Fabia 1.4 MPI - 60 CP s-a clasat pe locul 3.

Asadar, testul efectuat de cei de la revista germana Auto Bild, pe 10 masini de la clasa mica:

1. VW Polo 1.2

2. Skoda Fabia 1.4 Classic

3. Renault Clio Expression 1.2

4. Toyota Yaris 1.0 linea terra

5. Fiat Punto 1.2 8V Active

6. Opel Corsa 1.0 Fresh

7. Peugeot 206 1.1 Grand Filou

8. Citroen C3 1.1 SX

9. Seat Ibiza 1.2 Signo

10. Ford Fiesta 1.3

Merita sa luat PDF-ul de la adresa: http://www.fwdteam.com/fabia/2002_28022_Kleinwagen.pdf

test.jpg

Link către comentariu

adrianciocalau

Stie cineva cat costa aparatorile de noroi din plastic pentru Skoda Fabia ? Am vazut ca arata marfa masina cu asa ceva...

Link către comentariu

Salut - costa 13eur - dar mie tocmai mi se pare ca arata mai aiurea masina cu ele montate. Daca vrei fatza/spate te costa 2x13eur.

Bog

Link către comentariu

Hello,

am fost vineri (25.04) in service la Avia ca sa ma plang :-( de nivelul lichidului de racire. Cu toate ca am aparut acolo fara programare, servirea a fost prompta (in 5 minute eram cu masina in service cu comanda completata).

Bajetzii au stiut imediat despre ce e vorba - au ridicat masina pe rampa, au desfacut scutul si s-au uitat direct la termocupla - pe acolo erau urme de G12 scurs. Au strans prinderea si gata - acum trebuie sa urmaresc un timp nivelul pt a vedea daca s-a rezolvat. Am platit un litru de antigel G12 ARAL (205.000lei) pe care l-am luat cu mine dupa completare.

Diferenta a fost de la cer la pamant fatza de cei de la BV :12: care habar n-au cu ce se mananca o f

Link către comentariu

Christos a inviat!

Bogdan, cit lichid pierdusei acum, si in cit timp?

PS: Ti-am zis ca baietii de la Avia se misca binisor...Dar cred ca ai avut noroc ca nu era prea mult de lucru, altfel te puneau sa astepti. De cele mai multe ori sint full...

Link către comentariu

adrianciocalau
Hello,

Acum am 19.000km si cred ca la revizia de 20k o sa merg la Avia.

Bog

Poti sa mergi oriunde la revizie ? Sau trebuie sa te duci obligatoriu la cei de la care ai cumparat masina ?

Link către comentariu

@ionut: de la 10.000km, pana la 14.500 mi-a trecut de la max la 2mm sub minimum nivelul lichidului. la 14.500 au completat pana la linia cu lipitura vasului. la 17500 eram iar pe minimum. La 18.800 au completat la avia pana la lipitura vasului si au strans la termocupla.... sa vedem....

Urmele de scurgere erau clar vizibile.

@adrian: da, revizia se poate face la orice dealer autorizat Skoda - lista o gasesti pe sit-ul lor. Chiar si in afara tarii poti face acest lucru - inclusiv lucrari de garantie.

Link către comentariu

• 5 weeks later...
  • 1 year later...

A aparut manualul de reparatie si intretinere pentru Skoda Fabia, in limba romana. Din pacate nu sunt tratate motoarele 1.2 HTP.

973-87208-1-8-BIG.jpg

Autor: Mario Rene CedrychJiri Schwarz

Numar de pagini: 221

Anul apartitiei: 2005

Pret: 600.000 lei

Se poate cumpara online de la adresa:

http://www.rallyshop.ro/catalog_details.cf...koda_fabia.html

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!