Jump to content

Probleme Abs Ibiza

Cristi.B
 Share

Postare recomandată

Salut si bine v-am gasit. Sunt fericitul posesor al unei Ibiza Galbena :) si am o mica problema cu ABS-ul. Adica nu pare sa se declanseze. Am testat cu o frana mai brusca si am reusit sa blochez rotile. Nu apare nici un buton si nu inteleg de ce nu funtioneaza. Multumesc pt ajutor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca pe praf. Un drum cu pietris ceva de genu.

Link către comentariu

ABS trebuie sa functioneze si pe sosea uscata, la franare brusca. Dar asa cum a zis Soran, incearca intr-o situatie in care pierde aderenta mai repede... suprafata uda, cu nisip sau pietris.

Link către comentariu

Nu apare nimic pe bord cand intra ABS-ul in functiune, vei simti numai o vibratie in pedala de frana si un carait.

Link către comentariu

E posibil sa nu aiba ABS, cel mai bine e sa verifici dupa numarul de identificare al masinii (seria de sasiu) aici:

http://www.oilshop.ro/catalog/vagvin.php

Ti se vor da toate informatiile referitoare la masina, printre care si daca are in dotare ABS sau nu.

Link către comentariu

In 2003 ABS-ul nu era standard!!!

La sfarsitul lui 2005 a devenit standard pe ibiza chiar inainte de lansarea facelift-ului.

Link către comentariu

Am incercat link-ul ala si se pare ca are ABS. O sa incerc si pe teren unde pierde aderenta dar ideea e ca am reusit sa blochez rotile pe asfalt uscat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!