Jump to content

Pd Sau Nu?

mariobos
 Share

Postare recomandată

salut !!! io stiam ca motoru meu e pompe duse...am vb azi cu cineva si a zis ca nu.ce ziceti voi?? audi a4 2500 tdi v6 quattro 2002.as dori sa stiu cum is alea cu pd sau ...ce chestie..io stiam ce pd al meu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

SA-TI TRAIASCA MOTORUL. AI FACUT O ALEGERE FF BUNA DACA NU E 'PD'.

Link către comentariu

adica? e mai bun non pd decit pd sau? nu ma pricep de aia intreb sa stiu si eu ...si dupa ce stiti voi ca nu e pd?? dupa ce va luati?

Link către comentariu

PD:

• Tehnologie mai noua (nu stiu cat conteaza...)
  • Mai silentios (nu cine stie ce, dar e)
  • Mai putine vibratii (nu cine stie ce, dar e)
  • Cuplu mai mare la aceeasi putere maxima (asta conteaza)

nonPD:

• Consum sensibil mai mic
  • Ulei mai ieftin
  • Piese de schimb mai ieftine, in special la partea de injectie

Link către comentariu

ulei mai ieftin...am LL2 700.000 LITRU... acu tre sa-l schimb dar nu mai e LL2 numa LL3 5w30 si nush daca e bun pt mine.am mai scris in alt topic dar vad ca nu primesc un rasp clar....

Link către comentariu

ala e normal sa fie mai scump, e LongLife, il schimbi mult mai rar.

Link către comentariu

LL3 din toate testele iese mai bun ca LL2. Deci poti sa mergi linistit pe acest tip de ulei. Mai mult de atat pe topicul despre ulei....

Si mai gasesti LL2 adica 506.01 la OMV ca OMV BIXXOL nu'stu ce model...

Link către comentariu

ok,mersi mult de raspunsuri.am cumparat azi 6 litri de LL 3,mie imi intra cam 5,3 L.sper sa fie ok cu uleiu asta.mersi inca o data. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

inca ceva...cum resetez compu?? am tot cautat dar se vorbea de alea cu ceas cu maneta(rotita),la mine e la ceas cu + si - si nush cum sa resetez bc.si km aia io ai pun acolo,adica cit vreu sau?15000 sau....imi cer scuze dar nu am mai facut niciodata asta si nu stiu.mersi

Link către comentariu

Daca masina ta a mers cu LL pana acum trebuie resetat computerul cu Vag-Com, altfel resetand manual indicatorul vei trece in modul distanta/durata si nu la intervale service variabile.

Cauta pe forum ca e explicat pe larg, dar nu stiu daca e explicata si manevra pentru Audi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!