Jump to content

Filtru Polen Leon Spirit 1.6

Adrila
 Share

Postare recomandată

Vreau sa stiu si eu daca Leon Spirit 1.6 vine cu filtru de polen.

Daca nu, cat costa sa pun... multam

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Al meu e tot Spirit, diesel , cu clima, si nu are filtru de polen.La revizia de 30.000 mi s-a spus ca pot sa-i pun daca vreau.Costa suportul vreo 150 RON si bineinteles filtrul.

Link către comentariu

vorbesti serios?habar nu am avut ca e posibil,nu m-am asteptat la chestia asta.

Link către comentariu

mda... e cam de ras, dar asta e adevarul.Nu mi l-am mai pus pt. ca nu prea merg in oras.Interesant este ca filtrul de polen nu a fost pus nici pe masinile din aceesi generatie vandute in vest...

Link către comentariu

poza cu locul unde trebuie sa fie filtrul de polen.

post-8085-1178112099_thumb.jpg

Link către comentariu

Ei bine, daca desfaci capacul o sa vezi ca in interior nu am nici macar suportul de plastic unde se aseaza filtrul.

Link către comentariu

multumesc...

ai clima, dar n-ai filtru... idioti

Link către comentariu

Socant dar adevarat - Leon spirit cu climatronic nu are filtru de polen. si nu lipseste doar filtrul (partea de hartie); Am cumparat si carcasa in care intra elementul filtrant.

Una peste alta ce am gasit inauntru era ceva de genul plasa de plastic pentru tantari. (dar cu ochiuri mult mai mari - prin care treceau pufisori de plop de exemplu).

Link către comentariu

• 1 month later...

Sa ma bag si eu putin in seama. Socant e ca unele aveau acest filtru iar altele nu. Am vazut asta la Alto cu doua masini cam din aceeasi perioada ,in momentu in care am aflat ca eu nu am acest filtru.

Spune-mi te rog de unde le-ai luat si cat au costat.

Link către comentariu

am si eu un leon spirit si cand am fost la revizia de un am in mai, am constatat ca nu are filtru de polen. am facut comanda si mi l-au montat la metrotehnica, rama filtru+filtru polen+montaj= 180 ron (trebuie dat comanda de rama ca nu au pe stoc, montatu dureaza 10 min)

Link către comentariu

Cine ia filtru de polen ar trebui sa ia varianta pe carbon - diferenta fata de un filtru de hartie e de 10 RON (59 RON filtru carbon fata de 49 RON pe hartie) si scapi definitiv de mirosul de praf umed si frunze putrede :banghead:

~Nautilus

Link către comentariu

Tu ai dreptate dar nu e asa usor de gasit. Se uita la tine ca la Jean Luc Picard daca le ceri asa ceva.

Link către comentariu

Depinde de unde il iei ca eu am gasit.Vedeti Volksman

Link către comentariu

Pot sa-mi montez singur filtrul asta daca il cumpar sau trebuie sa ajung la service ?

Modificat de bruk74
Link către comentariu

Montajul e relativ usor, cu condita ca masina sa fie dotata cu suportul pentru filtru (rama). Daca nu, trebuie comandata si montata.

Iata instructiunile de montaj, cu poze cu tot aici.

Aici o lista cu fltrele de polen compatibile de la cativa producatori.

Chiar daca e cel mai scump, eu recomand Mann CUK2882 cu carbon activ. Filtreaza extraordinar de bine mirosurile de afara, efectiv respiri alt aer.

Modificat de hyper
Link către comentariu

si ala normal de la Mann e foarte bun. Eu merg de ceva kilometri cu asa ceva si nu am de ce sa ma plang vis-a-vis de mirosurile de afara. Stiu ca m-am zgarcit la cateva zeci de lei (noi) dar de fiecare data cand l-am schimbat nu mi-a venit sa il iau pe ala cu carbon activ din diverse motive (subiective).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am desfacut aseara locasul acela unde trebuie sa fie filtrul de polen ,dar se pare ca nu seamana nimic cu ce este in poza. probabil lipseste rama . La mine este o ( cutie ) metalica prinsa in doua suruburi ,cu o sita deasupra ei. Sa inteleg ca se schimba acea cuie cu alta in care intra filtul de polen ?

Link către comentariu

nu dati cu "pietre" :cheers: daca n-am postat unde trebuie, dar are legatura cu subiectul :)

al meu leon a avut din fabrica filtru. in ultimul timp mi a aparut un miros urit in masina asa ca am decis sa cumpar un spray pentru aer conditianat si la recomandarea vinzatorului si un filtru cu carbon activ. am dat cu spray ul respectiv conform instructiunilor in ventilatorul de sub filtru, am schimbat filtrul dar de miros tot nu am scapat.

intrebari: n-a fost bun spray ul?; a mai patit o careva?

Link către comentariu

Am reusit aseara sa montez acest filtru. Dupa cum zicea si Hyper montajul nu este greu dar din cauza lipsei suportului este putin mai dificil sa desfaci cele doua suruburi care sustin aparatoarea existenta. Am curatat bine locul unde fosta garnitura a fost lipita cu silicon de tabla.

Va rog sa-mi ziceti daca este nevoie sa pun silicon acolo sau esTe de ajuns acea garnitura.

Multumesc.

Modificat de bruk74
Link către comentariu

• 11 months later...

as dori si eu sa stiu daca masina din semnatura are filtru de polen

si daca are,unde este situat?

am folosit search,dar nu am gasit nimic pt new Toledo,1.6 benzina

Link către comentariu

@eug-vw

Ai postat putin gresit aici chiar daca esti On Topic.Toledoul tau este ultimul model,5P si nu 1M deci esti in aria gresita,tu aparti in aria New Leon/New Toledo/Altea.Iar acum sa-ti raspund repede la intrebare:da,ai filtru de polen.

@toti userii

Un link util pt. noi toti Filtru Polen

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Voi la cat schimbati flitru de aer si de polen? La 10000km cu odata cu cele de motorina si ulei sau astea trb lasate mai mult?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!