Jump to content

Sal

aidrian25
 Share

Postare recomandată

sal.sunt posesorul unui mk1 care de cand l-am luat numai probleme a avut.

-de curand am descoperit ca am podeaua de la sofer varza,ruginita,gaurita, sa zicem cam 40*40 cm

-eu as vrea ceva de genul sa taie toata bucata ruginita si sa sudeze alta in locul ei,nu vreau petice,

peticele si alte alea.

-nu vreau sa-mi iau teapa cand o sa ma duc la tinichigiu si din cauza asta va intreb pe voi,cei care ati mai

avut problema asta cati bani v-a costat afacerea ???

Modificat de aidrian25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

maxim 50-60 ron...cu conditia sa stai langa om!

Link către comentariu

Fratilor !!! adevarata pomana ce ziceti voi,mi-au cerut mai demult pe coltul spate(sub bara)

intre 60-100 ron(binenteles ca tot asa e si acum,coltul,adica lipsa)si pt o saiba sudata pe baia

de ulei am dat 20 ron acum 6 luni.

Daca as gasi la 50-60 ron sa-mi faca podeaua as fii un om fericit,dar am sa vad cat cer astia pe

aici cand o sa iau salariul. :(

Va multumesc pt info.

Link către comentariu

5-600mii atunci vand te duci cu masina cheala

daca mai pui la socoteala demontat scaun,eventual pe la schimbator,dat grund,antifon....

creste pretul

Link către comentariu

Colturi spate se pot aduce pe comanda.Am vazut la cei dela Meteor, sunt distribuitori de elemente de caroserie Klokkerholm.

Intra pe www.Klokkerholm.com, alegi limba engleza, click pe "new parts", "product search", "VW" cauti Golf I si de aici mai departe ai lista cu elemente caroserie, elemente optice, bari, etc, cu poze.

post-6155-1178135141_thumb.jpg

post-6155-1178135156_thumb.jpg

Link către comentariu

Pai depinde unde ii "podeua". Eu m-am referit cand am zis "podeua" la pod pedalier, acolo e predispus sa apara rugina nu? - acolo se strange apa, in "groapa".

Link către comentariu

Colturi spate se pot aduce pe comanda.Am vazut la cei dela Meteor, sunt distribuitori de elemente de caroserie Klokkerholm.

Intra pe www.Klokkerholm.com, alegi limba engleza, click pe "new parts", "product search", "VW" cauti Golf I si de aici mai departe ai lista cu elemente caroserie, elemente optice, bari, etc, cu poze.

Mersi pentru link,foarte misto,am gasit cate ceva pe acolo dar preturile ? nu le vad din pacate

Pai depinde unde ii "podeua". Eu m-am referit cand am zis "podeua" la pod pedalier, acolo e predispus sa apara rugina nu? - acolo se strange apa, in "groapa".

Cum am zis,incepand de la pedale inspre scaun pe o distanta de aproximativ 40*40 cm.

Link către comentariu

Despre pre

Link către comentariu

sal.se pare ca autokarma importa elemente de caroserie de la Klokkerholm dar mi-au zis

ceva in genul ca nu se mai fabrica,ceea ce m-as indoi.

In concluzie am ramas cu degetul in gura,acum trebuie sa-mi faca un tinichigiu una,

sa vedem la cat o sa ma duca.

Link către comentariu

Dac

Link către comentariu

Dac
Link către comentariu

• 2 weeks later...

du-te la meteor ca sigur vei gasi,eu mi-al luat de acolo ceea ce nu credeam ca voi gasi asa de repede, partea de la rezervor, conturul de la aripile din spate...si aveau cam de toate pe stoc acum 1 an :icon_cool: este un magazin meteor pe bd iuliu maniu,

Link către comentariu

du-te la meteor ca sigur vei gasi,eu mi-al luat de acolo ceea ce nu credeam ca voi gasi asa de repede, partea de la rezervor, conturul de la aripile din spate...si aveau cam de toate pe stoc acum 1 an :lol: este un magazin meteor pe bd iuliu maniu,

sal.si unde e mai exact magazinul asta? un nr de tel ceva,ai?

Link către comentariu

cum vii din crangasi treci de SIR pe strada care e paralela cu pasajul, iesi in iuliu maniu si faci dreapta si mai margi cam 300-500m pe urma traversezi pe sensul celalat si vei gasi magazinul, uita-te atent pt ca este f mic :D

Link către comentariu

Salut! problema ta e rezolvabila foarte usor. iti trebuie un flex si o bucata de tabla de aluminiu. taie un dreptunghi din podeaua masinii asa incat sa dai de tabla sanatoasa. fa-ti un sablon din carton mai mare cu 15- 20 mm decat gaura si apoi o copie din tabla de aluminiu. vopseste podeaua cu grund pe margini si apoi un strat de antifon dupa care dai gauri din 30 in 30 de mm so o prinzi de podea cu pocnituri. La urma antifonezi totul si te va tine mai mult decat masina.

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Sal.Am inceput sa dau jos de pe masina,bancheta spate,mochetele,bandourule de pe aripi si am

facut descoperiri noi:fusta spate,aripi,contra-aripi,portbagaj,aripa fata,podeaua fata din pedalier pana

in scaun,oalele sunt mancate de rugina toate.Masina deocamdata e la tinichigiu de vreo 3 zile

a evaluat reparatiile in jur de 7-8 mil.Pana la urma am cumparat decat aripa de pe spate stanga

am dat vreo 500 mii,podeaua fara pedalier ma costa un milion asa ca am renuntat si o face tinichigiul

din tabla,mi se par cam multi bani dar intradevar e si de munca la ea,ce sa-i faci trebuia facuta.

si o continuare......marginea de la geamul lateral spate,pe la prag un pic,bine ca nu am cazut din ea :angry:

cam astea imi aduc aminte acum.

Am plecat de la podea si am ajuns la jumatate din masina,acum vreau sa o si vopsesc dar sa vad unde

gasesc mai ieftin ca mi-a mancat toti bani+descoperirea de card pana acum masinutza asta.

post-7985-1180452998_thumb.jpg

post-7985-1180454204_thumb.jpg

post-7985-1180454516_thumb.jpg

post-7985-1180454526_thumb.jpg

Modificat de aidrian25
Link către comentariu

la fusta spate s-a mancat si a mea :D

Link către comentariu

la fusta spate s-a mancat si a mea :)

Daca s-a mancat mult vezi ca e pana intr-un milion noua.

Link către comentariu

ne e rau mancata ,doar in dreapta jos ,dar totusi unde e 1 mil,?

Link către comentariu

ne e rau mancata ,doar in dreapta jos ,dar totusi unde e 1 mil,?

Despre fusta asta e vorba:

eu am intrebat la un magazin de pe Energeticienilor,nr.80

post-7985-1181119982_thumb.jpg

Link către comentariu

Sal.Am rezolvat cu toata tinichigeria,m-a dus la 9.5 mil,faliment,acum i-am dat cu grund pe interior

si ceva antifon,urmeaza pe sub si dupa aceea vopsitul,sa vad unde gasesc mai ieftin :offtopic:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!