Jump to content

Radiocasetofon Polo Classic 6kv

Tedi
 Share

Postare recomandată

Salut,

As vrea sa montez un mp3player(portabil) la radiocasetofonu alpha cu care vine din fabrica modelul meu de polo. Stie cineva cum pot demonta radiocasetofonul si daca in spate gasesc o intrare auxiliara la acesta sau trebuie sa umblu la circuitul electronic?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de ce nu ii pui un cablu pt un ipod, daca tot esti pus pe fapte mari?am inteles ca e vreo 3 milioane la reprezentanta!

dupa ai mai prinzi de bord un suport pe respectivu ipod, si gata!

Link către comentariu

Am deja un mp3 player primit cadou ... deci 0 lei daca reusesc sa scot casetofonul din bord... daca aveam 3 milioane schimbam 2 cauciucuri :Driver:

Link către comentariu

Am auzit ca ar exista un adaptor special tip caseta care se introduce in locul casetei , care are orice tip de intrare.

Nu stiti cum se pot programa butoanele cu memorie de la alpha ?

Link către comentariu

M-am interesat si exista un astfel de adaptor. Costa aproximativ 150 mii unul produs de Philips. Avantajul (in afara pretului mic) este ca poate fi folosit la aproape orice tip de casetofon si este foarte simplu construit. Dezavantajul este ca rotitele casetofonuli se invart ca si cum ai avea caseta in interior ceea ce nu este chiar bine cand vrei sa faci economie de baterie. Oricum este o solutie foarte buna. Tks Imagurius.

As vrea totusi sa aflu si cum se poate da jos casetofonul la vw polo classic daca stie cineva...

Link către comentariu

• 2 months later...

Tocmai am cumparat un astfel de daptor...sunt profund dezamagit: calitatea sunetului este slaba iar sistemul mecanic din interiorul adaptorului scoate un tacanit deranjant. Nu recomand aceasta solutie.

Link către comentariu

• 1 month later...

aici sunt de acord cu tine calitatea nu e doar slaba ci e chair foarte proasta am avut si eu asa ceva pe masina si ma tot incurcam mereu de firul de la caseta :)

Link către comentariu

• 3 years later...

salutare

am postat aici daca ma poate ajuta cineva

am un casetofon sony cu mp3 pe un vw polo si as vrea sa i atasez magazia de cd-marca fhilps( cu 4cd) ,dar nu stiu ce mufa trebuie sa cumpar ca sa le conectez

sau daca sunt compatibile?

stima

am atasat 2 poze mai jos

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Pai nu ai specificat ce modele sunt cele 2 aparate.Daca HU Sony are conexiune speciala pt magazie (e rotunda si cu multe gauri :P ) in principiu se poate conecta cu magazia, bineinteles daca ai si cablul special aferent.

Link către comentariu

• 8 months later...

Cum se scoate casetofonul din bord de pe un Polo-Variant?

Multumesc!

Link către comentariu

langa butoanele de cautare se gasesc 2 orificii(fante).se baga acolo 2 bucati de tabla sau 2 lere de dimensiunea fantei si se apasa in lateral,dar in acelasi timp tragi si de casetofon...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!