Jump to content

Probleme Cd-player / Magazie Cd

misufha
 Share

Postare recomandată

Ok atunci am sa incerc sa desfac borna de la baterie, cu toate ca nu stiu cum sa bag codul dupa aceea. Am sa ma prin eu sper!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jade

5

• Ex member

4

• clpos

4

• yrynel

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu o problema asemanatoare.Am naviplus MFD(compact disc, magazie 6 cd-uri in portbagaj) si cu siguranata i s-a dus lentila si trebuie schimbata, asta pt ca desi l-am curatat intai cu un cd cleaner si apoi direct inauntru tot nu vrea sa citeasca.Intrebarea me a este de unde stiu ce tip de lentila trebuie sa cumpar pt a o schimba pe asta stricata?

M-am uitat inauntru la ea si nu scrie nimic pe ea(pe lentila)?Unde sa intreb?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut!

In primul rand sa clarficam ceva - orice combina, fie ea MFD sau MCD in afara de nevigatie stie sa citeasca CDA-uri (CD audio), nu si MP3

Am avut si eu probleme cu ambele - mai exact in habitaclu din cauza odorizantelor de masina, a fumului de tigara, praf, etc, pe mecanism si in special pe blocul optic sa depus o "mazga", as putea spune, pe lentila blocului optic, l-am curatat si acum fuctioneaza normal. Cat despre magazie, toti stim ca sta in porbagaj, asta iarna am avut surpriza neplcuta ca la un momentdat sa scot un CD din caseta magaziei si sa constat ca era aburit, cu 3 minute inainte imi daduse eroare, practic se intampla acelasi lucru - si orice ar spune "lumea" se rezolva prin curatare, asta garantat, doar este un blaupunkt :) . ATENTIE!: nu este suficienta curatarea doar a lentilei de focus, trebuie curatat si geamul de protectie de sub lentila de focus, dar trebuie luat in considerare un lucru, blocurile optice pot fi distruse foarte usor de descarcari electrostatice accidentale (electrizarea hainelor, etc - toti am patit-o la un momentadat sa ne curentam de caroseria unei masini) asa ca grija mare.

Am atatsat doua poze de la un BO de sony, nu este la fel dar informativ merge. Se pot folosi pt curatat betisoare de urechi cu vata si alcool izopropilic (recomandat) sau spirt.

PS: NU MAI FOLOSITI CD-URI DE CURATAT - NU SUNT BUNE DE NIMIK, MAI MULT FAC RAU, acele CD-uri sunt descentrate, si unele din ele chiar zgarie lentila de focus.

post-13201-1204709275_thumb.jpg

post-13201-1204709287_thumb.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Aceeasi problema o am si eu si inca un prieten cu un Golf 4. Amandoi avem Radio Navigation System MCD. Nu stiu cum sa o rezolvam, daca exista sugestii, le asteptam cu placere!

Link către comentariu

Mie nu-mi merge link-ul acesta. Oricum, daca e vorba de acea curatare cu betisoare, e fara rost. As dori mai degraba o solutie oficiala.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Te rog nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Citeste REGULAMENTUL.
Link către comentariu

• Administrator

:P

ludiconiric, te rog in primul rand sa nu mai folosesti QUOTE la fiecare replica pe care o dai. Pentru asta exista FASTREPLY si ADDREPLY. Bine-ar fi daca ai citi si regulamentul. Ai fost deja avertizat de catre cosmin.

Asta in primul rand.

In cel de-al doilea rand, acel topic nu mai merge deoarece a fost unit cu acesta de fata, fiind vorba despre acelasi subiect.

PS: Te rog sa nu-mi raspunzi la acest post, ci doar sa incerci sa-l iei ca un sfat/recomandare.

Multumesc.

Link către comentariu

• 6 months later...

Salut,

Am un A4 din 2002 cu cd din fabrica si de ceva timp tot fac cduri si imi da la fiecare cd error.Le`am facut la orice viteza si tot nu vrea,la cdurile mai vechi o ia dar f greu...dupa ce imi da cd error dau pe fm sau eject iar pe cd(asta pana o ia)...

E f stresant,astept pareri si o mana de ajutor!

Va multumesc anticipat.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Incearca sa renunti la QUOTE. Multumesc.
Link către comentariu

• Administrator

Incearca sa ne spui si ce fel de CD de fabrica ai. Avand in vedere ca ai postat in aria Passat. :D

Link către comentariu

• 9 months later...

salutare!postez aici pt ca nu am gasit in alta parte problema.am achizitionat de curand masina din semnatura,e adusa din germania si are magazie de cd.problema e ca nuj cum sa introduc mai multe cd-uri.intra unul si atat.astept pareri

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Eu am avut acest model de magazie de cd-uri din fabrica

http://cgi.ebay.co.uk/EXCELLENT-CONDITION-...%3A1%7C294%3A50

si am avut tot felul de probleme cu ea; la inceput imi citea numai anumite cd-uri fara vreo regula clara dupa care le citea sau nu. Am urmat sfatul "medicului" si m-am dus la un meserias sa o demonteze si sa o curete. Omul a fost cinstit: a facut-o sa mearga foarte bine (citea absolut toate cd-urile care pana atunci nu mergeau) dar m-a atentionat ca e inceputul sfarsitului si ca decat sa il tot vizitez sa o desfaca si sa o repare si sa imi ia bani mai bine sa caut alta magazie compatibila. Cum magazii compatibile direct nu prea sunt am recurs la aceasta variante de care sunt foarte multumit:

http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=1051

la care se adauga

http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=837

la care se adauga

http://www.alpine-europe.com/romania/produ...s/cha-s634.html

Rezultatul: o magazie cu 6 cd cu mp3 perfect functionabila cu procesor de sunet pe 24 biti. Absolut toate functiile de la HU masinii (MFD1) si comenzile de pe volan sunt functionale. Calitatea sunetului nici nu se compara cu magazia de dinainte. Este o cheltuiala dar face toti banii plus ca am montat-o singur. Diferenta pe partea de sunet este enorma plus ca ai 6 cd cu mp3. Citeste si RW-uri si sesiuni deschise, absolut orice. In continuare pe HU nu afiseaza titlul melodiei si autorul. Apare doar Track 74 de exemplu.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am navigatie mare, color si nu-mi citeste CD-urile si m-am gandit sa-mi pun magazie de CD-uri. Problema este urmatoarea: are navigatia intrare pentru magazie, daca 'da' mufa este universala sau trebuie sa caut adaptor ( magazia vreau s-o cumpar si e ALPINE)? Daca vreau sa scot navigatia de la locul ei, trebuie sa urmez vreo procedura mai deosebita?

Link către comentariu

Navigatia are sigur intrare pt. cd-changer, aceasta insa este diferita de mufele magaziilor care nu sunt OEM; din cate stiu magaziile Alpine au cablu cu mufa rotunda care va trebui sa o adaptezi la navigatie

Bafta :)

Link către comentariu

Multumesc! Sti unde pot gasi adaptor? Cum scot navigatia din bord?

Link către comentariu

Navigatia se scoate din bord folosind 4 cheite speciale. Se poate rezolva si cu numai 2 cheite, cu putin efort suplimentar. Cauta dupa "cheite" si vei gasi modelul si modalitati de cumparare.

Unii colegi au lucrat cu improvizatii in loc de cheite. Eu unul nu am incercat, dar gasesti sugestii si pentru asta.

Succes!

Link către comentariu

Salutare tuturor

Am si eu un Passat, dotat cu un sistem de navigatie MCD si de ceva vreme nu imi citeste niciun fel de CD. Ce e de facut? Merita incercat un CD din acela de curatare sau trebuie desfacuta navigatia?

Link către comentariu

Ai putea sa incerci cu un cd de curatare dar mare lucru nu o sa faci, eu asa zic... In Tg-mures stiu pe un tip care repara orice tipuri de cd-playere, magazii de cduri, etc.

Link către comentariu

Salut1 Pt MCD mai bine mergi la cineva care repara/desface asa ceva. Eu am tot intrebat daca pot curata cd-rom-ul de la navigatie cu acel cd cleaner si peste tot raspunsul a fost ca sunt sanse sa ramana acolo. Asta iarna din cauza condensului aproape nu mai mergea sa citeasca niciun cd, asa ca m-am dus prin zona la un centru de montat casetofoane si am intrebat cat ma costa sa scoata navigatia si s-o curate si au spus 70 lei asa ca am platit 20 lei doar pt scos din bord cu cheitele potrivite si am desfacut navigatia in casa. Nu am putut desface chiar complet dar cu un betisor de urechi indoit am reusit sa dau cu alcool pe capul laser fara sa misc ceva si din iarna pana acum n-a mai fost nicio problema. Asa ca..bafta!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am o problema la cd playerul passatului. Am radio casetofon volkswagen beta + cd + changer , magazia nu este...l-am luat fara. Acum, problema mea e ca merge pe modul cd doar cand vrea el, ba cateodata nu mai pot sa schimb melodiile, pur si simplu apas pe buton si nu mai raspunde, ba chiar cand scot cd-ul si bag altul sau pe acelasi, nu mai intra deloc pe modul cd pentru zile intregi. Merge pe radio in principal mereu, dar si acolo am cand din cand probleme adica nu mai merge sa dau search la canale ca nu mai raspund butoanele(aceleasi cu care se schimba melodia pe modul cd). Am fost la electrician cu el habar nu a avut ce sa ii faca , mai ales ca isi revine asa cum il apuca din senin adica. Din cand in cand se mai aprinde si lumina albastra de la display fara sa am contact sau becuri aprinse. Am incercat sa apas toate butoanele daca asta va intrebati...tot nu intra pe cd decat cand vrea el...

Link către comentariu

Asa se mai comorta beta al meu. Se aude muzica si cu el stins. Cred ca ori caldura, ori softul din el(2000).

Link către comentariu

Nu mai daquote dupa persoana careia ii scrii. La mine face aleatoriu. Nu ii fac nimic ca functioneaza. O ia razna la vreo 2-3 luni si isi revine. Cand face urat scoate-i alimentarea din spate si vezi daca isi revine, cu ocazia aia vezi daca e fierbinte !

Link către comentariu

Am inteles, pai cum sa scot cd playerul ca din cate am observat iti trebuie 2 bari subtiri de tabla ca sa iasa de acolo nu? vreo alternativa ? Mersi

Link către comentariu

Cheitele sunt universale pentru sistemele audio VAG. Diferenta este ca la aparatele 1DIN ai nevoie de 2, iar la 2DIN de 4. Detalii privind acestea si posibile solutii de inlocuire gasesti aici

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!