Jump to content

Vw Golf 4 - Dupa Vw Iroc

bamse

Postare recomandată

pai asta da afacere :icon_thumright:

eu sunt interesat de cel de V5 sau GTI. care e ceva mai ieftin la dealer. 700 ron.

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

26

• Bogdan_wrc

3

• individual

3

• UbyOne

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu mai bine iti dau datele de contact si comanzi si tu de unde am luat si eu? Iesi mult mai bine. Scuze de offtopic. Adresa de net o ai aici.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@woodoo Merci, e un G5 sportline 1.9 cu bot de R32 si spate individual. E al lui cumnata-meu :P

@Bogdan_wrc N.p.

Modificat de bamsemad
Link către comentariu

de ce zici ca te omoara suspensiile sport si vrei sa scapi de ele?

Si eu am pe Golf suspensii sport, ce-i drept de fabrica si nu prea mi se pare saltareatza, sau neconfortabila, poate ai amortizoarele duse si de-aia, da tre sa recunosti ca la viraje e de mare finetze suspensia sport. Culoarea arata m mai bine in pozele facute cu camera, da acum asteptam jante si poze la soare.

Bafta!

PS Nici mie nu-mi place folia, nu pune, da cu privire la V5 sa stii ca nu te lauda nime, e un motor neechilibrat, la inceput s-a crezut ca nici nu se poate asa ceva, si nici la fiabilitate nu sta prea bine, asa ca nu te invidiaza nimeni, sau cel putin eu nu, daca cred ca ai asa ceva sub capota.

Link către comentariu

Am facut test de amortizoare acum 1 sapt. Concluzia: dr ft+stg sp mai slabe dar inca in parametri, stg ft+dr sp nu au nimic. Mda, repet, V5-ul nu la-m pus sa zica lumea ca am V5, insa da bine cu ceva scris in grila sigla (iar GTI sau R32 mi se pareau aiurea). Merci frumos!

Link către comentariu
DragonBallz

Salut,

Arata bine masina si am vazut ca si interiorul e f bine intretinut.

Simti lipsa aerului conditionat?

off topic te intreb:

Cam la cat ai evalua masina daca te-ai gandi s-o vinzi, cam care crezi ca ar fi valoarea ei pe piata?!

Merci

Link către comentariu

Salut, se simte, sa stii, vara, mai ales acum ii simt lipsa, am fost chitit sa imi pun dar alte persoane care si-au pus (si nu aveau din fabrica) mi-au spus ca sunt bani aruncati pe geam. Daca ar fi sa o vand cred ca as anunta la 7.500-8.000 dupa ce termin tot ce am in cap cu ea. Azi imi montai triplele Hella Magic Colors :))

Link către comentariu

Te asigur eu. banii dati pe o clima Nu sunt bani aruncati pe geam. Am facut f multi km fara clima si cu clima. E diferenta foarte mare. Merita toti banii. Gasesti in dezmembrari si nu e f mult.

Frumoasa masina!

Ce as mai face eu:

- stalpii negri

- capota cu prelungire, neagra

- grila fara sigla (si fara V5)

- daca nu schimbi barile, macar vopseste prelungirile. Arata foarte bine.

- folia da foarte bine si e si practica. Incearca sa mergi cu cineva care are folie omologata (Sollumar) sa vezi ca nu deranjeaza cu nimic, chiar si varianta foarte inchisa la culoare.

- site in bara, jos, la gurile de aerisire

si in rest in functie de bani: bari, praguri, jante, stopuri cu LED-uri, faruri cu Angel Eyes etc. Stii si tu...

Link către comentariu

Merci frumos. Treaba e urmatoarea, stiu ca e diferenta mare intre clima si fara clima, eu ma refeream la altceva, sunt f. multe probleme daca pui clima pe o masina care din fabrica nu are. Am pus pe 2-3 masini la noi la serviciu si nu e ok. Sunt multe probleme. Sunt de acord cu ce spui insa sa aiba de fabrica.

Capota motor a fost facuta neagra insa nu dadea bine si am facut-o verde. Prelungire capota mi-as pune, caut si nu gasesc deocamdata.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Pune si tu o poza cu spatele intreg al masinii sa se vada si stiker-ul. Poate incerci cu un alt aparat, ca pozele puse de tine au aceea tenta rosie si in realitate culoarea masinii arata mult mai bine. ;)

PS:Multumesc pt stiker!

Link către comentariu

In ultima poza se vede mai aproape de realitate culoarea. E senzatie!

Stikerul de asemenea imi place asa, da foarte bine cu culoarea masinii si a geamurilor.

Bafta!

Link către comentariu

Multumesc inca odata, si stickerul tau da f. bine cu culoarea masinii ... apropo, te astept la intalnire Duminica la ora 21 in Puskin :blink:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi mi-a sosit footrest-ul de la homeboy, pe aceasta cale tin sa ii multumesc si in continuare astept prelungire capota badboy look. Sper sa nu ma uite.

Link către comentariu

ce zici de niste jante chicago :) de pe passat :) sa fie cum e conceptul... asemanator

Link către comentariu

Din pacate nu prea se potriveste prinderea Passat - Golf mk4.

Link către comentariu

Prefer piesa originala din mai multe motive cum ar fi calitate, timp de livrare, etc.

Link către comentariu
  • 9 months later...

Vali, pana la urma ai vandut-o?? Oricum, ai pus mult suflet in ceea ce ai facut....Numai bine, si sa te bucuri de noua achizitie.:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!