Jump to content

Vw Golf 4 - Dupa Vw Iroc

bamse

Postare recomandată

VW Golf 4, 1.6 SR, 102CP, 2 usi, am pus pe ea evacuare Borla (super OK pt oras, afara te innebuneste), subwoofer Blaupunkt si statie Audio Mak (se aude rezonabil), W8 innerlight (multumesc vwforum), jante 16" originale echipare Bora 205/55/16 Michelin Pilot, geamuri+oglinzi electrice, handfree bluetooth Parrot, suspensie sport (arcuri+amortizoare, deja sunt praf amortizoarele), pedale+eleron+faruri GTI, alarma VIPER, vopsit total aprilie 2007 (dupa conceptul IROC de la VW, defapt este vopsea de motocicleta Honda + perla + metal mult). Sunt si poze atasate.

post-11233-1177614950_thumb.jpg

post-11233-1177614959_thumb.jpg

post-11233-1177614965_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bamse

26

• Bogdan_wrc

3

• individual

3

• UbyOne

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

interesanta culoare, :P ,la interior ai facut ceva?in ton cu exteriorul

oricum arata bine.multa baftta la modificari :P

Link către comentariu

La interior nu am prea umblat, acum vreau sa incep ... am w8 innerlight+pedale TT+ornamente crom ceasuri (multumesc pt toate vwforum), un handsfree bluetooth cu afisaj (agenda, call management, etc), schimbator piele (urmeaza volan 3 spite si maner frana mana piele), cotiera fata(iarasi multumesc vwforum) + spate, geamuri+oglinzi electrice si incalzite, MP3 Sony, statie Mak Audio si subwoofer Blaupunkt. Ma gandeam sa pun casetofon original (Gamma) si pregatire IPod ca sa scap de Sony dar ma mai gandesc (cablul de la Gamma la IPod este 500ron). Ornamente usi Sport-Line (jos pe prag cand deschizi usa) si cam atat. Poate imi dati voi niste idei :) as fi recunoscator.

post-11233-1177688894_thumb.jpg

post-11233-1177688899_thumb.jpg

post-11233-1177688905_thumb.jpg

post-11233-1177688910_thumb.jpg

post-11233-1177688915_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Arata super bine masina...Si culoarea e ceva de admirat...nu am mai vazut pe G4 :rolleyes: Din ce an e masina?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

'99 de aia am si vopsit-o ca era f. matuita vopseaua la exterior. Am facut-o pe CASCO, a fost cam 6.800 ron totalul. Si eu sunt innebunit dupa culoare, iar in soare da reflexii super-tari. La interior am avut noroc pt ca a fost a unui bosorog si arata ca nou chiar si acuma.

Modificat de bamsemad
Link către comentariu

da de ce e roz asa asfaltul si peisajul pe langa masina? ai prelucrat pozele sa para mai hazlie culoarea?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Nu am prelucrat nimic, era pe inserate, probabil de aia se vedea asa. Sau poate din cauza ca sunt facute cu telefonul ...

Modificat de bamsemad
Link către comentariu

Supe interesanta masina, sunt sigur ca atragi multe priviri cu ea. Sa o stapanesti sanatos :rolleyes:

Link către comentariu

Da, adevarul e ca intorci capete cu o culoare ca asta :lol: insa nu intotdeauna e bine sa stie lumea unde esti :rolleyes:

Link către comentariu

Pe grila fata ai cumva un "V5", sau ce scrie acolo ? :) Dragut si plafonul negru, mai ales pe 2 usi :D.

Link către comentariu

offtopic. si pe mine m-a intrigat culoare, inaince sa citesc ca au mai observat si altzii. se rezolva in acdsee reducand din fregventza pe roshu. :offtopic: verdele ramane neschimbat. frumos. aduce si cu kawasaki :icon_thumright:

Link către comentariu

Chiar,domnu' Bamse,ce nu-i pui tu niste jante frumoase?Sa fie cap->coada treaba,desi e superdeosebita si asa cum e,chit ca jantele ar face-o complecta..... :icon_thumright:

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@unknown_web

Da, pe grila de fata am pus un V5, m-am gandit ca R32 sau GTI e pe toate drumurile si un V5 e mai discret si multa lume nu stie ce e.

AB-33-WOB

Dupa cum am zis, pozele sunt facute cu telefonul, probabil de acolo slaba calitate, insa verdele e veritabil :icon_thumright:

homeboy

Sunt in cautare de jante :offtopic: deja am 2 variante, insa nu ma grabesc, vreau sa scap de suspensie prima data ca e sport si ma omoara.

Offtopic: la maxim 1 sapt. dupa ce am vopsit-o am fost la mare si in Costinesti mi-a lovit-o cineva noaptea :D imi venea sa plang, e bara spate zgariata, bandoul si una din triple fisurata. Mi-am comandat si mi-au si ajuns Hella Magic Color, imi plac ca sunt discrete si ... NEGRE. Dau bine cu restul.

Pun si 2 poze facute cu aparat foto, poate e vreo diferenta

post-11233-1179774671_thumb.jpg

post-11233-1179774680_thumb.jpg

Modificat de bamsemad
Link către comentariu

Impresionant! In ultimele poze verdele pare chiar mai crud decat cel din avatar. Sa o stapanesti sanatos :(

Link către comentariu

Pacat ca era ploaie, dupa cum am spus mai sus in soare sunt reflexii tari. Multumesc pt urari.

Link către comentariu

Valentine, asta cere jante si folie pe geamuri! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Bafta.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Te cred, cu jatele spuneam si mai sus ca incerc sa rezolv, insa folia nu o suport pe geamuri, nu spun nimic arata super-bine, dar sincer, nu o suport eu. Merci de urari, la fel.

Modificat de bamsemad
Link către comentariu
liviuxp2000

Frumoasa foc...sau iarba... :D .Intr-adevar un golf 4 special, cum nu sunt multe pe forum!Felicitari pentru alegerea nuantei.

ps : ti-ai trecut in cartea de identitate si pe certificat negrul de pe cupola?

Link către comentariu
Frumoasa foc...sau iarba... :D .Intr-adevar un golf 4 special, cum nu sunt multe pe forum!Felicitari pentru alegerea nuantei.

ps : ti-ai trecut in cartea de identitate si pe certificat negrul de pe cupola?

Chiar azi ma duc :D sa imi trec negrul de pe plafon si toate marimile la jante (14", 15", 16", 17" si 18"), sa fie acolo. :D

Link către comentariu

Foarte misto masina... dar renunta la emblema de V5 neaparat. Transforma o masina frumoasa in ceva gen dacie cu emblema de renault. Nu te supara, am incercat sa fiu cat mai sincer :icon_thumright:

Link către comentariu

chiar frumoasa culoarea si imi place si eleronul. :icon_thumright:

Link către comentariu

@Ice_2k nu stiu, fara emblema aia parca e cam saracacioasa, iar V5 chiar e pe Golf. Sunt in dubii, ideea e ca poate-mi iau alta grila cu sigla si renunt si la V5 cumspui tu si la sigla.

@Bogdan_wrc eleronul la noi la dealer e 1200 ron, eu l-am luat din Tg.Mures (parca?) cu 250 ron :icon_thumright: asta da afacere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!