Jump to content

Rama Cromata A4

BadBoy4Life
 Share

Postare recomandată

Salut baieti. Vroiam sa va intreb daca se poate monta rama cromata de la geamuri pentru un A4 B6 cu rama neagra. Unde as putea sa gasesc piesele si cam cat m-ar costa (piese/manopera) ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 months later...

Readuc acest topic in actualitate... a facut cineva schimbarea? Ceva preturi?

Link către comentariu

yep! yep! ma intereseaza si pe mine:D se poate???

Link către comentariu

Dar si pe mine ma intereseaza........am cautat si la dezmambrari si nu am gasit acea rama, dupa care am vrut sa o vopsesc cu vopsea cromata dar am renuntat gandidu-ma ca as putea sa stric mai rau.

Link către comentariu

eu zic ca nu se poate. si ca sa nu deschid un topic separat, ca tot de o modificare e vorba, nu stiti plasticele alea negre de la praguri, de la bara fata si cea spate, din josul usilor, pot fi vopsite in culoarea caroseriei sau trebuie schimbate? ma gandesc ca sunt lucioase si poate nu adera vopseaua la ele, sau se cojeste.

Link către comentariu

Plasticele despre care vorbesti se pot vopsi fara probleme. Nu vad de ce nu ar merge. Daca se pregateste suprafata asa cum trebuie, nu ar trebui sa fie probleme. Sunt colegi pe forum care au vopsit bandouri, prelungiri de bara etc, si nu au avut probleme cu decojiri si alte asemenea.

Link către comentariu

Cu conditia sa pregatesti bine suprafata.Plastic primer, elastomer in vopsea,... merge fara probleme.

Link către comentariu

va multumesc baieti, oricum nu ma bag eu la vopsit :)

Link către comentariu

daca iti iee faza sa ma anunti si pe mine deoarece ma intereseaza :)

Link către comentariu

• 1 year later...
horatiuharangus

Am si eu o problema la Audi;bara aceea nichelata din spate,ingusta,este deasupra barei mari,a spoilerului spate,s-a exfoliat.Este de cumparat alta noua,se poate vopsi?,si daca da,cum se demonteaza? Cu stima,Horatiu.

post-18561-1217710319_thumb.jpg

Link către comentariu

horatiuharangus

asta este rama aceeapost-18561-1217777356_thumb.jpg as vrea sa o cumpar,oare se gaseste?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
horatiuharangus

Se gaseste,am cumparat ornamentul. Nu stiu daca aici trebuie sa fac acest lucru,dar vreau sa-l recomand pe ''scorpion''(este un user name) moderatorilor pentru promptitudinea cu care ajuta pe oricine are nevoie de un cod de piesa pe original,este super de treaba acest domn.

Link către comentariu

Dar legat de pachetul crom pentru ramele geamurilor nu a aflat nimeni nimic?

Link către comentariu

Ciao

mai jos gasiti codurile necesare ptr. berlina(2001-2007)

plafon stg 8E5853703L2ZZ

dr 8E5853704L2ZZ

ornament usa stg fata 8E0853765A

dr fata 8E0853766A

ornament usa stg spate 8E0853767A

dr spate 8E0853768A

ornament geam caroserie spate stg 8E5853345E

spate dr 8E5853346E

bafta

Link către comentariu

am studiat zilele astea un RS4 B7 si-am observat ca acele ornamente la el sunt din ALU, nu crom... stie careva daca merg si pe B6 si pe la ce pret or fi? :drunken:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ceva preturi? Sau doar la Po Ro....

Multumim `scorpion`

Link către comentariu

Ciao

Incerca la Volksman, pentru mine ar fi prea complicat sa ti le livrez.

Bafta

Link către comentariu

Si eu as fi interesat de pretul intregului pachet, daca il aflati careva sa il postati si voi aici.

Legat de montaj, am inteles ca ar fi ceva dificultati la gemuletul mic, din spate de la usi. Cum este pana la urma? A facut cineva operatiunea asta?

Link către comentariu

Nu stiu ce vedeti voi asa special la aceste oranamente de "aluminiu", incat sunteti dispusi la atatea sacrificii. Plata unor sume aberante si chiar schimbarea geamurilor (din ce am citit cele mici din spate ar trebui sparte la berlina) ?

Sincer, eu cand cautam sa imi cumpar A4, chiar am renuntat la a cumpara o masina din cauza ca avea acele elemente cromate. Bine, poate exagerez putin, dar sa va spun cum a fost treaba. Am gasit un A4 2.0i, am fost si l-am vazut, parea OK doar ca avea acele ornamente cromate care pe mine m-au determinat sa spun pas (sa mai astept) si sa nu il iau pe loc (intre noi fie vorba nici volanul nu prea ma atragea, de plastic si cu 4 spite). Intre timp am primit un telefon de la o ruda, care stiind ca doresc sa cumpar masina, mi-a propus A4 pe care il am acum. Posibilitatea de a-l cumpara de la cineva cunoscut si starea f buna a masini m-au facut sa ma aleg cu el, si anume un A4 FARA ramele cromate la geamuri. Si asa s-a mai realizat inca un moft (plus volanul cu 3 spite :offtopic: )

Poate ca am divagat putin de la subiect, povestindu-va istorioara mea, dar on-topic, as putea afirma ca A4 (in viziunea mea) este un sedan(avant) inclinat mai mult spre sportivitate (mai mult sau mai putin, depinde si de motorizare), si nu prea i se potrivesc acele rame cromate care (tot dupa parerea mea) confera un aer de "business". Poate unii care se dau in vant dupa "croame" (nu "acuz" pe nimeni) vad cu ochi buni si acele ornamente pe A4, insa parerea mea e ca doar pe A8 dau f bine, poate si pe A6 daca asta e placerea proprietarului.

Inca o parere personala, ornamentele arata chiar AIUREA alaturi de o culoare deschisa. chiar si pe A8. Eu am vazut o masina (Audi) argintie (culoarea masinii mele) cu "crom" si sincer nu numai ca nu m-a impresionat, dar m-a dus cu gandul spre polul negativ.

Iar offtopic, neavand legatura cu exteriorul, mi se pare ca Audi abuzeaza de "crom" si la interior. Crom pe volan (cerculete + cerc care le inconjoara), crom langa schimbator, crom pe scrumiera, crom pe CDPlayer, crom la manerul torpedoului, crom la gurile de ventilatie, si cam atat la mine. Am mai vazut si la climatronic si pe la butonul ESP/suport pahare la alte masini. Eu cred ca singurile locuri unde acest "crom" isi are locul in interior sunt manerele de actionare a deschiderii usilor, care ar arata "ieftin" doar in plastic. Ciudat este ca nu este foarte suparatoare in mers aceasta "incarcare" a masinii...

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Va chinuiti sa puneti rama cromata si apoi sa sa fiti dezamagiti dupa mai multe spalari cu spuma activa. Eu o am originala cromata dar din cauza spumei active se pateaza. Nu va chinuiti sa bagati bani aiurea din cauza fitzelor. La spalatorii oricum acum se spala din ce in ce mai des numai cu spuma activa iar ramele se vor pata. Gasiti alte argumente de care sa va bucurati la masinile voastre!

Link către comentariu

E chestie de gust. Mie-mi place cum arata. Faptul ca se pateaza de la spalatorii am auzit, dar .. se observa doar de aproape. Ma rog, fiecare cu parerile lui. Eu unul, daca ar costa rezonabil, mi-as pune.

Link către comentariu

-`BESTIE` am inteles k nu prea costa rezonabil :icon_thumright:

Link către comentariu

ciao

pretul ptr. toate ornamentele ar trebui sa fie undeva in jurul a 400 de euro.

cat despre "patat", nu stiu ce sa zic, dar am am avut 2 masini, sh, din germania, nici una nu a avut acele ornamente "patate" desi masinile avea peste 100.000 de km, deci sigur au fost spalate. Desigur, dupa cateva vizite la spalatoriile din Romania, au apatut ceva urme, asa ca am intrat la banuieli, drept pentru care am intrebat la o spalatorie ce pret are spuma activa folosita de ei..si surpriza, pretul era cam la jumate fata de pretul din Germania, pentru produse de calitate(am si eu in oferta asa ceva, deci sant in tema). Concluzia este ca, cei din spalatorii folosesc marfa de prosta calitate, sau nu stiu sa o dilueze corespunzator.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut! Cum spuneam in alte posturi, aceasta rama cromata am cautat-o si eu aproape disperat pentru al meu A4 B5. Si dupa vro jumatate de an am gasit-o la un centru de dezmembrari... I-am propus patronului rama mea neagra (ca sa nu ramana cu masina fara rama) + bani pentru rama lui cromata... Surpriza sau nu... M-a refuzat: "cu rama asta eu fac bani... (?!?!)" Am ramas interzis... Am totusi de gand sa revin poate ma inteleg cu el cumva... Desi daca era sa ma duk eu sa iau de pe masina lui o usa de exemplu si el mi-o dadea cu rama cromata, clar trebuia sa o fac neagra sa se potriveasca cu masina mea... Daca asa vad unii sa faca bani... No comment...

L.E.:

You are logged in as: 1nS4n3 ( Log Out )

Board Message

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

The error returned was:

Sorry, you do not have permission to start a topic in this forum

De ce nu mai pot posta topic-uri???

Modificat de 1nS4n3
Link către comentariu

Daca citesti regulamentul, poate afli de ce nu poti posta topic-uri. In orice caz, aici discutam despre "Rama Cromata A4" si atat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!