Jump to content

Montaj Dvd Plafon

misufha
 Share

Postare recomandată

As dori sa imi iau un Dvd pentru plafon la Golful meu IV Variant! Cum il montez ? De ce ma prind in plafon ca armatura?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe plafon trebuie sa ai o intartura pe care te poti prinde. Oricum montajul e un pic complicat , eu te sfatuiesc sa apelezi la o firma specializata daca nu vrei sa iti strici plafonul pentru ca si el trebuie gaurit, si nu ai decat o incercare daca vrei sa iasa cum trebuie.

Link către comentariu

Vezi ca pe linga tabla plafonul mai are si o dublura (tabla),daca lasi un pic capitonajul plafonului o vezi si te prinzi de ea.Dar te sfatuesc sa o faci la un service specializat.Succes

Link către comentariu

• 1 year later...

eu am motat un suport in plafon (montat la un service de fostul proprietar) , de care pot sa prind aproape orice monitor de 7 inch. problema e ca nu stiu cum sa il alimentez...monitorul meu are cablurile f scurte si nu stiu cu ce as putea sa fac prelungirea si unde sa le conectez.. am incercat si la service dar costa 180 nron.... si tinand cont ca am dat 200 pe monitor nu cred ca merita sa dau tot atat pe jumatate de montaj.

Link către comentariu

Salut.Poti sa-l alimentezi de la plafoniera,asa e alimentat al meu. Presupun ca ai doar monitorul,atunci iti trebuie si o sursa dvd la care sa te legi cu ajutorul cablurilor audio-video.Spor la mesterit :(

Modificat de andrusel
Link către comentariu

Salut.Poti sa-l alimentezi de la plafoniera,asa e alimentat al meu. Presupun ca ai doar monitorul,atunci iti trebuie si o sursa dvd la care sa te legi cu ajutorul cablurilor audio-video.Spor la mesterit ;)

salut. cum adik la plafoniera? ca eu nu am cabluri nimik... poate la tine e altfel...

Link către comentariu

nu ai in fata deasupra capului undeva pe mijloc o plafoniera ?te legi de alimentarea ei

Link către comentariu

nu ai in fata deasupra capului undeva pe mijloc o plafoniera ?te legi de alimentarea ei

ba da gata am inteles.... am lampa acolo si are alimentare.. dar nu e posibil sa se suprasolicite si sa se arda siguranta de la lampa? ma gandesc ca nu a fost facuta sa ii bag eu monitor la alimentarea ei..:icon_thumright:

Link către comentariu

Linistit alimenteaza de acolo, nu e nimic. se obisnuieste a se alimenta si detectorul de radar de la plafoniera, nu vad care ar fi problema, tot 12V primeste ca si detectorul ;) daca se va arde siguranta, o schimbi, ca acela e rolul ei, in caz de probleme pe circuit sa se arda si sa previna defectiuni mai mari, daca intalnesti probleme renunti la alimentarea din plafoniera, dar eu nu cred ca vei avea. Bafta!

Modificat de h3llboy
Link către comentariu

Linistit alimenteaza de acolo, nu e nimic. se obisnuieste a se alimenta si detectorul de radar de la plafoniera, nu vad care ar fi problema, tot 12V primeste ca si detectorul ;) daca se va arde siguranta, o schimbi, ca acela e rolul ei, in caz de probleme pe circuit sa se arda si sa previna defectiuni mai mari, daca intalnesti probleme renunti la alimentarea din plafoniera, dar eu nu cred ca vei avea. Bafta!

aha ms... da uite de ex pt lampa din plafon am o siguranta de 5... se poate sa o schimb cu unu de 10 daca ii conectez monitorul ? sau nu e nicio diferenta ba chiar ii fac rau?

Link către comentariu

• Administrator

alexr15, fara QUOTE la mesajul anterior se poate? Practic dublezi postul si nu-i vad rostul.

Foloseste AddReply sau FastReply.

Link către comentariu

scuze am dat pe reply.... la mesaj ... nu a fost cu intentie:D

Modificat de alexr15
Link către comentariu

stai linistit ca siguranta suporta monitorul,la mine merge fara probleme de vreo 3 ani si eu am si dvd integrat in monitorul de plafon care consuma mai mult :lol:

Link către comentariu

Tot 12 v or fi dar conteaza daca una consuma 10 20 sau 30 sau 1000 de w ...are treaba cu v tot ce e in masina merge intre 9 si 12 v chiar si peste ..., daca dati indicatii dati sa fie bune, daca monitorul lui consuma mult se incing cablurile si daca siguranta e mare, ia foc.

In plus se va simti cand se aprinde plafoniera pe monitor , mai ales ca e ceva gen 2 mil cum a zis deci e un low entry.

Incearca sa il alimentezi de sub bord pe sau inainte de contact , la g4 ai sub bord suruburi cu papuci de care te poti lega .

Link către comentariu

Cand am facut afirmatia de mai sus, m-am bazat pe ceea ce am vazut la altii care nu au avut probleme, alimentand tot de acolo, fara sa puna alta siguranta sau sa faca vreo modificare. Imi cer scuze daca am dezinformat, nu asta intentionam.

Link către comentariu

gabriel ms de informatie... m-am uitat azi prin masina am desfacut plafoniera , am facut un test, monitorul a functionat. ideea e ca si eu as vrea sa il conectez la tabloul de sub bord insa cablurile lui nu ajung pana acolo si nu stiu exat cu ce as putea sa le prelungesc.. asa la plafoniera mi-ar fi la indemana insa nu vreau sa risc aiurea..

mai astept cateva pareri legate de asta nelamurirea astea a mea si daca tot nu ii dau de cap sacrific 200 ron din salariu si rezolv asta la un service :|

Link către comentariu

N-ar fi rau sa ne zici si ce consum are dvd-ul tau. Poti inlocui in plafoniera becurile cu din alea cu LED pe soclu de bec, care au un consum foarte mic, si in felul asta e posibil sa nu iesi din puterea proiectata pe ramura aia de circuit.

In nici un caz nu inlocui siguranta, pentru ca ea e dimensionata tinand cont de capacitatea conductorilor de pe traseul ala, pe langa consumator.

Link către comentariu

poti sa il legi linistit la cablurile existente deja pentru becurile din plafoniera. 7.5w e un consum foarte mic.

Link către comentariu

Poti prelungi cablurile cu altele cam la fel acuma nu te astepta ca ai nevoie d cine stei ce cablu.

Sa nu fie subtire rau in rest il dai cu banda cap coada ca pe un cablaj si esti linistit, cum sa dai 2 mil pt o relungire de fir plus o legatura...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!